Ši informācija noderēs ne tikai mājsaimniecēm, bet jebkuram - kurš šad un tad mēdz darboties pa virtuvi.
Jūsu uzmanībai desmit sadzīvē noderīgas mikroviļņu krāsns īpašības.
Ši informācija noderēs ne tikai mājsaimniecēm, bet jebkuram - kurš šad un tad mēdz darboties pa virtuvi.
Jūsu uzmanībai desmit sadzīvē noderīgas mikroviļņu krāsns īpašības.
Lai atsvaidzinātu malto garšvielu un piedevu aromātu - tās jāieliek sildīties uz 30 sekundēm mikrenē
Ja sakaltušu maizi ietin salvetē un ielek uz pilnu jaudu suldīties uz 1 min. - tad maize būs mīksta, kā tiko no veikala.
Mandeles būs vieglāk notīrīt ja tās ieliks karstā ūdenī un 30 sekundes uz pilnu jaudu sildīs mikrenē
Apelsīnus un greifrūtus vieglāk būs nomizot ja tos pasildīs 30 sekundes un pilnu jaudu.
Mikroviļņu krāsnī ļoti ātri var izkaltēt citronu un apelsīnu mizas. Uzberat mizas uz papīra salvetītes un sildat ar pilnu jaudu 2 minūtes ik pa brīdim apmaisot. Tad mizas paliek sausas un trauslas. Glabājam slēgtā traukā.
Mikroviļņu krāsns palīdzēs jums efektīvi, līdz pēdējai pilītei izspiest sulu no apelsīna vai zitrona. Citrusaugu dažas minūtes pasildiet mikroviļņu krāsnī, kad tie ir atdzisuši varat ļoti viegli no tiem izspiest sulu.
Mikroviļņu krāsnī ziemai var kaltēt zaļumus, augļus, sausuņus kā arī riekstus.
Var atkausēt medu kurš ir pārcukuriojies un tas atkal būs kā svaigs
Ar mikrenes palīdzību var atbrīvoties no nepatīkamās smakas, kura ar laiku rodas gaļasdēlīšiem. Nomazgājam dēlīti, noslaukam sausu un ierīvējam ar citronu, tad liekm mikrenē "cepties"
medu ne tikai var dabūt nesacukurotu, bet arī mikrenē viņš ļoti viegli izšķist ūdenī vai tējā.