local-stats-pixel fb-conv-api

Lietas ,kas jāzina par Krieviju.19

439 12

Zinu ,zinu ka nevienam tā Krievija nepatīk . Bet vajaga arī atcerēties ,ka izņemot urlas un Putins ir arī citas lietas. Jauku lasīšanu.

439 12 19 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 19

0/2000

pirms neilga laika sanāca paceļot pa Krieviju. Interesanta zeme un cilvēki. Ar saviem tarakāniem protams, bet kam tad viņu nav. Noteikti gribētu braukt vēl. Diemžēl no malas skatoties kopējo iespaidu bojā viens *****s kremlī, bet neskatoties uz saspringto situāciju, mēs ar vietējiem nepārcilājām politiskos jautājumus, bet pat ja kautkas paspruka, nekas neliecināja ka viņi paši būtu sajūsmā par to *****. Lai gan daļa ir nozombēti un uzskata ka tas *****s tiešām ir dies/tēvs uzvalkā. Bet jā, par pašu plašo Krievzemi - ir ko redzēt un brīnīties. Gan par dabu gan cilvēkiem un viņu dzīves uztveri. 

13 0 atbildēt

Krievijā ir vēlviens populārs sporta veids - gopņiks emotion

9 2 atbildēt

Jauki,ka kautkas pozitīvs par Krieviju,piemiedzot acis uz visām sliktajām lietām. Es arī nosodu to,ko dara Kremlis,taču vienkāršā tauta nav vainīga,ka tam sagriezies širmis. Rakstā gan daudz kas prasās citādāk,sākot jau ar šnabi-vecīt Krievijā taisīts mājas šnabis,samagons vai kalvadoss būs labāks par gandrīz jebkuru,kuru tu pērc šeit veikalā pa dārgu naudu. Tāpat arī par pieminekļiem- ja centies stāstit par pieminekļiem ir jāsāk nevis ar Maskavu,bet ar SanktPēterburgu,kuru tu pat nepieminēji..

6 0 atbildēt

Nesen Sibīrijā pabijusha paziņas redzētais: valodu viņi zin tikai vienu un ta ir krievu valoda. Pēc citām vienkārshi nav nekādas vajadzības-tūkstoshiem kilometru radiusā apkārt Krievija. Par Eiropas dzīvi un vispār dzīvi ārpus Krievijas nav ne mazākās nojausmas. Arī politika no Sibīrijas ir patālu....Nezāles augot lielākas par pashu, bet tas netraucējot dzīvot...

3 0 atbildēt

Par tiem Tetriniem,mosh domāji Tatāri,bet pats ar neesmu parliecinats.

3 0 atbildēt
Tie 5 % gadījumā nav tātaru valoda...? Man tā liekas...
2 0 atbildēt

Tad brauc uz rodinu!!!emotion

4 3 atbildēt

raksts visai nožēlojams- informācija vispārzināma, nekā interesanta un aizraujoša.

gramatika klibo. kas autoram ir pret paštaisīto šņabi, jeb kandžu? drīzāk veikalos var uzrauties uz krutku un ar to saindēties, nekā ar kandžu.

un jā, Puškins bija dzejnieks...

1 0 atbildēt

Laikam par 5.nepiekritīšu emotion

0 0 atbildēt

Lielisks raksts , daudz jauna info un teišām prieks lasīt rakstu kurā nava politika emotion +

0 0 atbildēt

Nav jau tā, ka nepatīk Krievija. Man nepatīk tikai atsevišķi cilvēki.

0 0 atbildēt

Daudz ko zinaju, bet tapat bij interesanti palasit emotion

0 0 atbildēt

"vajaga" jau pēc šī vārda pārtraucu lasīt rakstu.

0 0 atbildēt