local-stats-pixel fb-conv-api

Krāsu nozīme1

42 1

Ceru , ka visiem raksts patiks un atvainojos , ja ir kāda gramatikas kļūda.emotion

Baltā krāsa

Simbolizē tīrību ,godīgumu , nevainību , naivumu.

Baltā krāsa labi saskaņojas ar citām .

Melnā krāsa

Vienmēr ir modē. Tā ir cēla un svinīga krāsa. Šķiet tā piestāv gandrīz jebkurai sievietei un katram vīrietim. Ar šo krāsu cilvēka ķermennis izstaro eleganci , noslēpumainību.

Sarkanā krāsa

Tā simbolizē trauksmi, kustību, tos spēkus kas cilvēkiem liek ciest un atkal atdzimt . Uzskata , ja sieviete arvien tērpjas sarkanā , viņa savās izpausmēs ir ļoti ātra , neapdomīgu un arvien ilgojas pēc jaunām paziņām, romantiskas aizraušanās, pēc maiguma.

Zilā krāsa

Tā simbolizē mieru. Uzskata , ka zilā tērpta sieviete ir vēsa un apvaldīta. Tomēr visbiežāk tā ir ārējā maska. Patiesībā viņa ir ļoti temperamentīga . Zilā krāsa ir arī paškontroles un pašaizsardzības krāsa pret apslēptām domām, kas dzīvo dziļi sievietes zemapziņā. Vīriešiem nav ieteicam sievietēm zilā atklāt savus nodomus. Vīriešiem , kam patīk zilā krāsa , ir spēcīga jūtu pasaule. Ja viņi mīl , tad ir gatavi pie sievietes kājām nolikt visas debesu zvaigznes.

Dzeltenā krāsa

Simbolizē godkārību, greizsirdību. Dzeltenas krāsas tērpi patīkot godkārīgām sievieteēm .

Sievietes dzeltenā bieži izrādās pārspīlētas, viņām bieži mainās garastāvoklis
Dzeltenais ir saules krāsa.Vīrieši,kas valkā dzeltenas drēbes , ir rosīgi un darbīgi, mīlestībā spēj aiziet tāu no realitātes un meklē to , kas īstenība gandrīz neeksistē.

Oranžā krāsa

Tā uzlabo garastāvokli.Vīriešus oranžā krāsa nomierina, viņi pārstāj dusmoties.Arī oranžā krāsa pieskaitāma pie saules krāsām, kas vislabāk izskatās vasarā. Bet arī ziemā apģērbtas oranžas drēbes padara skatienu gaišāku un sirdi priecīgāku.

Zaļā krāsa

Šī ir harmoniska krāsa. Sievieti zaļā gandrīz nekad nespēj ietekmēt apkārtējā vide. Zaļās drēbes bieži ģērbjas karalienes, princeses. Šādas sievietes pieprot smalku pavešanas mākslu, bet to vislabāk pārzina tika vīrs vai ļoti tuvs draugs. Vīrieši , kas valkā zaļas drēbes , ir uzticīgi un iejūtīgi.Uz viņiem var droši paļauties.

Rozā krāsa

Vairāk meiteņu krāsa. Pēdējos gados tā kļuvusi par modes krāsu. Arī šo krāsu var valkāt jebkurā gadalaikā, jebkurā saulainā vai lietainā dienā. Tā ienes gaišumu sirdī un mirdzumu acīs.

42 1 1 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 1

0/2000

Varēja jau nedaudz vairāk. Kkā..mazuma piegarša.

2 0 atbildēt