local-stats-pixel fb-conv-api

Kas notiek mūsu smadzenēs?!18

568 3

Vai zini, cik kļūdainas ir tavas atmiņas? Cik ilgi veidojas ieradums? Draugu daudzums, ko vari iegūt? Šajā rakstā piedāvāju atbildes uz šiem un citiem tevi interesējošiem jautājumiem, kas, cerams, palīdzēs tev labāk izprast sevi.

Cilvēka psihe ir bijusi un paliks viena no lielākajām mīklām visumā. Kaut arī pētnieki un zinātnieki ir atklājuši daudz interesantus faktus par mūsu psiholoģiskajām īpašībām un iemācījušies paredzēt mūsu uzvedību, daudz un daudz kas vēl paliek noslēpumā.

568 3 18 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 18

0/2000

Noteikti nebiju vienīgā, kurai, lasot 4.faktu, likās, ka sarkanie laukumiņi "pulsē"...  emotion

8 0 atbildēt

"Vai ar viņu varu nodarboties ar seksu?" Mjā, atsevišķos gadijumos tiešām draudoša situācija, pat nelaimes gadijums :D 

4 1 atbildēt

Ļoti labs raksts. Smadzeņu darbība vispār ir kaut kas fascinējošs. Tomēr tās atrodas pilnīgā tumsā un izolācijā no apkārtējās vides, tomēr, ar nervu šūnu impulsu palīdzību ģenerē visu to, ko uztveram ar savām maņām un vēl aizpilda tukšos laukumus. Citiem vārdiem sakot, elektroni uztver elektronus un veido priekšstatu par realitāti, pia kam tādu, kas šķiet daudz cietāka un nemainīgāka nekā tā ir patiesībā. Es pats šobrīd domāju mazliet pārslēgties no rakstiem par astronomiju uz rakstiem par smadzeņu darbību, psihi, par to kā mēs uztveram vidi nevis par to no kā tā ir būvēta. Patiesībā tie savā starpā ļoti saistīti temati.

4 1 atbildēt

Labs raksts emotion

2 0 atbildēt

interesanti emotion

2 1 atbildēt

"Cilvēka psihe ir bijusi un paliks viena no lielākajām mīklām visumā" - par to gan šaubos ;)

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt

jesus crist. die for your sin. emotion

0 1 atbildēt

Es biju vienīgā kas nesaprata virsrakstu 13.faktam...emotion

0 7 atbildēt