local-stats-pixel fb-conv-api

Kad patiesībā nomira Jeļcins un kas notiek ar valsts "galvām" ? 1. DAĻA1

35 0

Boriss Jeļcins. Dzimis 1931.gada 1. februārī. No 1991. līdz 1999. gadam ieņēma Krievijas federācijas prezidenta amatu. Pēc oficiālās versijas mira 2007. gada 23. aprīlī.

Taču pastāv diezgan izplatīta versija par to, ka lietas norisinājās nedaudz savādāk...

Versija nr. 1 // Pirmā daļa.

Ir zināms, ka 1996. gada vasarā Jeļcinam tikai veikta sirds operācija peč kuras(pēc žurnālista Jurija Muhina teorijas) visās sanāksmēs un uz TV ekrāniem sāka parādīties cits cilvēks/cilvēki.

Tātad...

Krievijas prezidents nepārcieta operāciju un mira. Lai neradītu nemierus un paniku valstī, kura tiko ievēlēja uz otro "maiņu" Jeļcinu tika nolemts turpmāk izmantot dubultnieku/dubultniekus. Ir zināms, ka 1996. gada vasarā no Krievijas uz Vāciju, tika pārvests zārks ar nezināmu pilsoni, kuru Vācijā sagaidīja Naina Jeļcina(sieva) un Helmuts Kols(Tā laika Vācijas federālais kanclers). Tāpat pēc 1996. gada vasaras par Jeļcina imidžmeikeri kļuva viņa meita Tatjana acīmredzot lai palīdzētu dubultniekiem kopēt sava tēva manieres, uzvedību un dalītos citās niansēs kuras varētu izrādīties svarīgas dzīvojot "Prezidenta dzīvi"

Pat ar neapbruņotu aci var saskatīt atšķirības Borisa Jeļcina runas stilā, izskatā, balsī un pat vecumā. Viens no pierādījumiem ir video, kurā Boriss veic savu pēdējo jaungada apsveikuma runu kā prezidents 1999. gadā kurā viņš mēģina pārliecināt skatītāju, ka ir pārguris un vēlas aiziet. Taču jau pēc mēneša savā dzimšanas dienā viņš izskatās 10 gadus jaunāks, ļoti runātīgs ar mazāk liekā svara kā arī ar citu blasi un aktīvu žestikulāciju. Neiskatās tik nomocīts. Pievērsiet uzmanību video....tie ir uzņemti ar ~1 mēneša starpību. 1999.-2000. gads !!!

Jā interesē tad internetā var atrast daudz pierādījumus tam, ka Boriss Jeļcins tika nomainīts pret dubultiekiem.

Šī ir pirmā daļa ... ir vēl daudz interesantas un diezgan provokātīvas informācijas par valsts "galvām" un citiem noslēpumiem - nākamajās daļās, ja Jums interesē ši tēma !



35 0 1 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 1

0/2000

Pelnīti + emotion

0 0 atbildēt