local-stats-pixel fb-conv-api

Izgudrojumi, kuri nogāja greizi16

165 7

Citi interesanti raksti ŠEIT

165 7 16 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 16

0/2000

1. pats teju nogalainaja savejos.

9 0 atbildēt

1. diezgan ironiski....

2 0 atbildēt

Ja tu izmanto google tulkotāju, tad IZREDĢĒ TEKSTU!!!!! Pilnīgi nelasāms, trekns -!

1 0 atbildēt

Ož pēc google translate, bet tēma ir interesanta!

1 1 atbildēt

bļā, cik interesanti fakti, bet diemžēl neveikli teksti... emotion

0 0 atbildēt

Briesmīgs tulkojums...

0 0 atbildēt

Ziņkārība pie laba gala nenoved. Fakts.

0 0 atbildēt

4.  arī gluži nav patiess, ļoti retos gadījumos atombumbās izmanto ūdeņraža kodolu, pat, ja tās sauc par ūdeņražbumbām, biežāk tur tiek izmantots kāds radioaktīvais elements..

0 0 atbildēt

Briesmīga raksta kvalitāte! Tēma ok, raksts - sūds, maigi izsakoties!

0 0 atbildēt

kāpēc gāja boja inku civilizācijas impērija?

1 2 atbildēt

2 tad jau laikam viņī ir taka filmā viņi ūs ka filmā pakalniem ir acis, pakalniem ir acis 2, bīstamais pagrieziens, bīstamais pagrieziens 2 strupceļš vai bistamais pagrieziens3 pamasti nāvei 

0 1 atbildēt

par pirmo runajot, tas tads striidiigs apgalvojums, ka ciklons b tiesham tika izmantots cilveeku nogalinashanai, lai ko cilveki teiktu, gaazes kameru eksistence ir stipri apshaubaama( noskatieties kaadu video juutuubee, lai saprastu par ko iet runa. driizaak sho gaazi izmantoja telpu dezinficeshanai, lai apkarotu epideemijas darba nometnees.

0 2 atbildēt

un vel kas, daudzas gramatas tiek apgalvots, ka aushvicee tika nogalinati vairaak neka 1milj cilveku gaazes kameraas, ja cilveku sagatavoshana+ indeshana aiznjem apm 1 stundu,  cilveku sadedzinaja apm pa stundu( videjais apgalvotais laiks), lai sadedzinatu 2000 cilvekus vajadzeja apm 6 dienas(15 kraasniis). Tad jautajums taads, otru krematoriju aushvice pabeidzas 43.g pavasari,  ta beidza funkcionet 44. gada rudeni. kopuma stradaja ap 540 dienaam, shaja laika bija nepiecieshams sadedzinat apm 500k cilveku, tada gadijuma krematorijai tie 2 tukstoshi buutu jasadedzina nevis 6 dienas, bet 2 dienas, kas nav iespejams, lidz ar to noteikti radaas apgalvojums par sadedzinashanu 20 minutes, lai vismaz  matematika sakristu, kaut arii fiziski nekas tads nav iespejams.

0 2 atbildēt