local-stats-pixel fb-conv-api

Herberts Cukurs13

Šis raksts būs par drosmīgu, neatlaidīgu un apņēmības pilnu cilvēku, par vienu no izcilākajiem aviātoriem ne tikai Latvijas, bet arī pasaules vēsturē.

Herberts Cukurs dzimis 1900.gada 17.maijā Liepājā darbnīcas īpašnieka, amatnieka Jāņa Cukura ģimenē. Bērnībā Herberts Cukurs daudz laika pavadija tēva darbnīcā, iepējams tāpēc viņš jau agrā bērnībā sāka interesēties par dažādu mehānismu veidošanu.

126 0 13 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 13

0/2000

Ģeneāla personība, kaut tādu cilvēku Latvijā būtu vairāk ;)

10 0 atbildēt

Cukurs paglabj divus žīdus un tad viņu apsudz..... Var redzet kadi tie žīdu cūkas ir...

6 0 atbildēt

Un, kur ir loģika, ka visi zin , ka tā bija mossad, bet neviens pat nepaskatās šķībi uz žīda ! Pat FIB; H*jib utt. būtu soda sankcijas par tādu paviršu slepkavību !

Kapēc viņi tā drīkst !?

5 0 atbildēt

Milzīgs Pluss tev no manas skarbās rokas! Tik intersantu rakstu šeit jau sen nebiju lasījis. Šito tev priekš titānu cīņām kādam vaidzēj pa ceineri pāŗdot :D.

5 0 atbildēt

Divkošigā tauta un neksa vairāk. Cietēji atradās kas cietuši Holokaustā. Paša ebreju elite lieliski sadarbojās ar nacistiem, lai pārsūtīt vērtlietas un savus radus un draugus pretīm nosūtot parastos ebrejus uz Buhenvaldi un Aušvici.

1 0 atbildēt

To it kā Cukura apsūdzētāju sauc Abrahams Šapiro. Kāpēc es rakstu "it kā apsūdzētājs". Pavisam vienkārši - A. Šapiro nekad nav devis personisku liecību pret H. Cukuru, viņa liecība ir tīrs viltojums un nekas vairāk. Pēc oficiālās versijas A. Šapiro esot liecinājis Minhenē Atbrīvoto ebreju centrālajā komitejā, taču ir kāda lieta, kas jau pilnībā pierāda to, ka liecība ir viltojums - A. Šapiro Minhenē nekad nav bijis.

1 0 atbildēt

IR jāzin vēlviena lieta, ja jums rodas aizdomas, ka kāda persona vai personu grupa ir nelabvēlīgi noskaņota pret Latvijas valsti un ir aizdomas, ka persona sadarbojas ar citu valstu dienestiem, par to ir jaziņo attiecīgajām instancēm.

0 0 atbildēt

Ebrēju slepkava,.

0 0 atbildēt