local-stats-pixel fb-conv-api

Fakti par...11

342 3
342 3 11 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 11

0/2000

Tas par to bulšitu ka internetu pārvalda 7 cilvēki. Es domāju ka tur domāts bija par 7ņiem(nu jau laikam vairāk) pasaules galvenajiem root name serveriem. Bez šiem serveriem nevarētu ieiet googlē interneta vietē caur domēnu piem: google.com caur ip adresi to tik un tā varētu izdarīt. Pats internets vizuāli izskatās kā daudzi zirnekļu tīkli kopā turklāt tas ir praktiski neiznīcināms dēļ šādas struktūras, gandrīz vienmēr būs iespējams atrast ceļu līdz vēlamajam galamērķim, jo šādu ceļu ir ļoti daudz..

Fakts par to ka internetu sākuma izmantoja armija, arī nav patties. Pirms interneta bija armanets, un tieši šo izmantoja armija, tikai tad cilvēkiem radās ideja ka parastie cilvēki arī ko šādu var lietot un tad drošības nolūkos lai netraucētu armiju tika radīts internets, armija nekad nav lietojusi internetu..

10 0 atbildēt

Ko tad mīcītājs tik ātri pazuda ?emotion

4 0 atbildēt

3. internetā var lietot soc. tīklus, kas piesaista interneta lietotājus. Bet TV vari skatīties tikai savu iemīļoto seriālu un tā tālāk.

2 0 atbildēt

Nu mums viss attīstās un izveidojas militārajā darbībā un pēc kāda laika iecilpo pie civilajiem.

0 0 atbildēt

No vienas puses internets ļoti noderīgs! emotion Bet cik cilvēkiem dēl tā nav liekā svara un cik tik nav izdarījuši pašnāvības...... emotion

0 0 atbildēt

9.fakts kaa jau fakts , bet bilde emotion

0 0 atbildēt

10. Kaut kā negribās ticēt. :/

0 0 atbildēt

Internets ir daļa no cilvēka dzīves

0 0 atbildēt

Un kāds pamatojums tam, ka tie, kuri iepazīstas internetā, ir laimīgāki, nekā tie, kas dzīvē? Kaut kā negribas piekrist.

0 0 atbildēt