local-stats-pixel fb-conv-api

Evolūcijas kļūdas.125

2399 8
2399 8 125 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 125

0/2000

un kur pieminēts fakts, ka vīriešiem ir krūtsgali, kas ir pilnīgi bezfunkcionāli?

2 0 atbildēt

interesants skatījums uz jautājumiem, bet, ja būtu citādi, arī varētu atrast vājās vietas. man gan vairāk gribētos domāt, ka daba zina ko dara un savus trūkumus ātri kompensē. problēma tik tāda, ka daba netiek līdz cilvēka tehnoloģiskajam progresam, kas maina cilvēka dzīvesveidu līdz ar ko organisms netiek ekspluatēts tā kā daba to paredzējusi.

2 0 atbildēt

Tad kāpēc eksistē šis fakts - smejoties, cilvēka organisms ražo C vitamīnu?

2 0 atbildēt

Dzīvo ātri- mirsti jauns!!! un nekadu problēmu ar novecošanuemotion

2 0 atbildēt
Atvainojos par kļūdu, strausa kājas gribēju teikt:D. Bet ja reāli, jūs džeki aicinātu sievieti ar strausa kājām uz randiņu?:D
2 0 atbildēt
Nu par to stādāmkociņu, kas ir vīriešien. Nevarētu teikt, ka daba būtu pielaidusi kļūdu. Jo ja ir iekaisums labi vien ir, ka to nevar nodot tālāk sievietei. Šiem faktiem arī neredzu nekādu zinātniskus pamatojumus tavā rakstā. Diez vai tu gribētu, lai tev pēdu vietā ir tītara pleznas :D. Un vispār viss ir atkarīgs kādu dzīvesveidu piekop un no katra individuāla cilvēka ķermeņa īpatnībām. Tādēļ teikšu tā ka cilvēka ķermenis ir skaists kāds viņš no dabas ir, neko tajā negribētu mainīt ;). Neviens taču par robotu nepiedzimst.;).
3 1 atbildēt

11. krūšu gali kā salami desas :D

2 0 atbildēt

Tas daudz ko izskaidro  emotion 

1 0 atbildēt

 emotion 

1 0 atbildēt

 emotion 

1 0 atbildēt

Interesanti, paldies! emotion

1 0 atbildēt

Rīga vēl nav gatava.

1 1 atbildēt

neaizmirsiisim ari par viiriesu kruutsgaliem,cilveka apmatjumu,apendikss,astes piedeklis :)

0 0 atbildēt

Šito es jau šorīt radio SWH dzirdēju, jautājums tikai, vai Fredis zog no spokiem, vai spoki no Freda.

0 0 atbildēt

ja butu vairaki zobu komplekti, zobarstnieciba bankrotetu

1 1 atbildēt

Man patika teikums: "Cilvēku mātītes... " :D Nu kāpēc vienkārši nevarēja būt sievietes? :)

Bet raksts tiešām ļoti labs, es uzzināju daudz ko jaunu, ko es nemaz īsti nezināju vai vismaz nebiju nekad par to aizdomājusies. "+" no manis. :)

0 0 atbildēt

Tieši tā - cilvēks nekam neder...

0 0 atbildēt

par pēdām, nu nez vai viss ir evolucijas fail, nu labi dala ir gan, bet vai savadak cilveki spetu izdarit, to ko varam? nu labi man personigi besi manas pedas, taas ir parak milzigas... kaitina mekleet piemerota izmera apavus, piemeram shausmigi besii, ka lielakoties visiem modeleim tiek taisiti max42izmeraa, protams te var teikt, kaa tad vai tad nevar atrast arii augstakus, protams var, bet gruti atrast smukus, sitligus un ertus reizee, parasti ir vai nu super tizli, vai uber mega tizli un neerti, dahzreiz smuki un neerti, ljoti gruti atrast smukus, ertus un stiligus- pacik liela peeda nozimee, ka ikshkjis ir milzigs arii, tad tas ir vnk chau... butu velejies, kaut nebutu tik liela auguma, ko man augums devis? S veida mugurkaulu, lol- problemas apgerbu izvelee, problemas izkapt no vecaa tramvaja nedabuunot ar shtangu pa galvu, lol, un veel daudz citu problemu, aks mazaka garuma cilvekiem nav un tie sazin kapec gribetu buut gari, lol, nedod dievs vinjiem kluut garakiem, tas nav to verts, es atdotu iepsjeams visu lai izaugtu savlaik par 20-30cm isaks.

0 0 atbildēt

3. Nu tad jau drīzāk nevis neērts urīnpūslis vīriešiem, jo novietots tas ir tur pat, kur sievietēm, bet gan neērts prostatas dziedzera izvietojums. Tā izvietojuma dēļ bieži vien arī prostatīta ārstēšana mēdz būt ilgstoša un sarežģīta. 

0 0 atbildēt

Man liekas, ka visas tās kaites un sliktumi ir tikai cilvēkiem, kas par sevi nerūpējas, dara pāri savam ķermenim, u.tml.

1 1 atbildēt
« 1  2  3 »