local-stats-pixel fb-conv-api

Drošāk nelidot ?.26

70 1

Tātad vēlējos sniegt informāciju kas būtu jāizvērtē cilvēkam pirms došanās uz citām valstīm ar lidmašīnu lai samazinātu iespēju iekļūt lidmašīnas avārijā ar letālu iznākumu! Un arī lai izvērtētu vai lidot tiešām ir tik droši kā to apgalvo?

Ceru ka patiks. Mans pirmais nopietnais raksts :)

70 1 26 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 26

0/2000
mierinājums - gaisā neviens vēl nav palicis. :D
9 0 atbildēt

to man gan vajadzeeja zinaat pirms lidosanas un norveegiju emotion

5 0 atbildēt

Nav nekā traka lidot,es katru vakaru skatos air crash investigation,un nebaidos lidot,tas atšķirībā arī ar kādu kompāniju tu lido.Ar aeroflot un ryanair es gan nekad nelidotu :D Un domāju par to 2. ka ilyushin ir vēl vairāk krituši.

2 0 atbildēt
Esmu pacēlusies 3 reizes un nolaidusies 5. Kā? Čaka norisa meita
1 0 atbildēt

OK. Skaidrs, jālido uz Minsku ar Belavia lidojošajiem zārkiem, kurus pat Krievija pie sevis negrib redzēt- pa Tavam tie ir ārkārtīgi droši...

1 0 atbildēt

Es lidoju uz Krieviju,Austriju...nu vai zini...Krievija...man puisis tur dzīvo,netaisos ar vilcienu uz Pēterburgu braukt emotion

1 0 atbildēt

aizmirstat un izbaudat lidojumu!!! :D

esmu 4 reizes pacelies un tik pat nolaidies.. tad vel nebaidijos lidz shim :D

0 0 atbildēt

Reāli pasažierim uzzināt, kurā reisā viņš nositīsies, gandrīz nav lemts. Drīzāk paveiksies, ja uz nelaimīgo reisu viņš vienkārši aizgulēsies. Protams, sēdvieta pie avārijas izejas ir forši - ja vien nav jākrīt bombočkā no 10km augstuma un ja pēc nokrišanas vēl esi pie apziņas un spējīgs to logu attaisīt.

0 0 atbildēt

Paldies. Tagad esmu ASV, un man  vel  2 reizes bus jalido uz LV un atpakal  ;D

0 0 atbildēt

uh, atkal statistika visu izpētījusi ! varbūt aiziet pie zīlnieces?

0 0 atbildēt

tu esi idiots. 

paskaties, cik lidojumu vien notiek mūsu mazajā rīgas lidostā vienā dienā (klāt pieskaiti vēl privātos un kravas lidojumus), un tad padomā, cik reāla varētu būt statistika, ka katrs 11,000,000 lidojums izvēršas aviokatastrofā.

0 0 atbildēt

man liekas, ka tu pats nupat sapisies savos aprēkinos :D 

un, ja pēc taviem datiem katru gadu asv vien jau ir aptuveni 31 miljons lidojumu, tad pieskaiti klāt vēl visas pasaules lidojumus un parēķini, cik katastrofām būtu jānotiek nedēļas laikā, pilot :D pie tam viena vienīga frankfurtes lidosta (tiesa gan, lielākā eiropā, bet vienalga) vien jau gandrīz miljonu gadā. un tie ir tikai oficiālie lidostu dati. tev kaut ko stāstīt ir tas pats, kas skūt sivēnu - tikpat bezjēdzīgi. 

0 0 atbildēt