local-stats-pixel fb-conv-api

Desmit lietas, kuras ir konstatētas tavā ...38

851 5

Sveiki visiem!

Šoreiz padalīšos ar interesantu rakstu, kas saistīts ar pārtiku. Pastāstīšu par desmit lietām, ne īsti patīkamām lietām, kuras ir konstatētas mūsu pārtikā. Secībai īsti nav nozīmes, jo katram tā ''pretīguma'' pakāpe ir savādāka.

Taisot šo rakstu, savā ziņā es pārdomāju ko, cik un cik bieži es ēdu produktus, kas satur vismaz vienu no manis minētajām vielām, kas īsti tur pie pārtikas ražošanas neiederas. Bet mans opis vienmēr ir teicis, ka mūs ar pārtiku noindēs, jo kas gan var būt par olām, kas maksā 1,20 eur vai nedaudz augstāk?! Un kad ir Maximā akcija, tad olas var nopirkt pa 1.00 eur , ja nemaldos. Tomātus var nopirkt akcijā pa 0,80 eur kilogramā?! Tie visi ir mākslīgi uzpūsti produkti, kurus daudzi tomēr pērk. Bet kāds mērķis no tā? Pavisam vienkāršs un visiem saprotams, cilvēku būs vairāk nekā resursi, tādēļ ''zemākais slānis'' ir jāpatīra. :)

Bet nu labi, ķeramies klāt lasīšanai.

851 5 38 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 38

0/2000

Bāc, ko lai tagad ēd?

0 0 atbildēt
Mēs pusi pat nezinam ,kas ir ëdienos ,kad kāds mūs ar to neapgaismo ,ja mēs sāksim neēst tās lietas ,jo domājam ,kad tas ir pretīgi un varam no tā nomirt ,sanāk tad jau man sen kapa vajadzētu būt ,tie kas ir veğitariesi ,viņi ëd kukaiņus nevis dzīvniekus ,bet viņiem nekas nav. Tie kas tgd teica fu es neko nedisu vai neko nedzeršu ,pëc meneša vai pat 2 nedelam es jūsi 100% satiksu hesiti vai mc.
0 0 atbildēt
12 avatars12

Es vairs nekad neko neēdīšu

0 0 atbildēt

12- nafta nav no dabas?emotion

0 0 atbildēt

Nujaaa.. Sliktiii

0 0 atbildēt

Pilnīgi slikti palika emotion

0 0 atbildēt

Fosforskābi izmanto gāzētos dzērienos vai limonādēs, bet tiešām ne sodā.

1 1 atbildēt
Nice sabojaji apetiti
1 1 atbildēt

Ja un mani mizali ari ir izmantoti kada no fast food iestadem. Sis viss ir bullshit.

P.S. Sorry, ka rakstitaja nav mikstinajuma vai garumzimju, jo neatrodos LV! 

0 1 atbildēt