local-stats-pixel fb-conv-api

Cilvēki ar superspējām 330

580 3

Mutanti nav nekāda fantāzija - viņi ir mūsu vidū. Cilvēka evolūcija nekad nav apstājusies. Gluži otrādi, iespējams, tagad tā rit vēl straujāk nekā jebkad agrāk.

Pirmā daļa ---->http://www.spoki.lv/vesture/Cilveki-ar-superspejam/454867

Otrā daļa ----> http://www.spoki.lv/vesture/Cilveki-ar-superspejam-2/512209

580 3 30 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 30

0/2000

Pēdējais labs, nez kāda ir tā 4 krāsa.

32 6 atbildēt

Superīgs raksts!emotion Daudz interesanta

10 0 atbildēt

feini! šķiet, ka mums ir cerība paspēt evolucionēties pirms dabas kataklizmām! Nooot! :D

6 0 atbildēt

3 pamatkrāsas RGB - sarkans zaļš un zils kuras izmanto dažādās intensitātēs lai panāktu citu krāsu rašanos. Bet..kāda tad būtu tā 4 krāsa? Arī varavīksnē visi redzam 7 krāsas, vai varētu pastāvēt vēl kāda kurai mēs vienkārši redzam cauri un nepamanam?

5 0 atbildēt

Pie favorītiem.

2 0 atbildēt

super rakstsemotion

1 0 atbildēt

To es saucu par rakstu! Labais! emotion

1 0 atbildēt

Par tiem kauliem tā varētu būt. Es protams nezinu vai tiešām man kauli ir tik izturīgi, ka nekad nesalūztu, bet nevienu kaulu neesmu lauzusi, lai gan ziemā domāju, ka beidzot būs pienākusi tā reize. Notika negadījums,kad pie darba paslīdēju uz ledus un kritu uz kreiso pusi un labā kāja liecās uz pavisam pretējo pusi, dzirdēju nenormālu krakšķi un sāpes bija nepanesamas. Domāju viss, beidzot savos 26 gados ir pienākusi diena, kad vairs nevarēšu teikt, ka nevienu kaulu neesmu salauzusi.  Aizveda mani uz slimnīcu, uztaisīja rentgenu un pateica, ka nekā tur nav, izmežģīts tikai. Un par to, ka kauli smagi, tā arī ir taisnība, to man ārste vienmēr ir teikusi, bet tas ir iedzimts ģimenē. Vēl atceros, ka man asins analīzes negribēja ņemt jo domāja, ka man nav pietiekošais svars, lai gan man bija pat par 5 kg vairāk. Paldies Tev liels autor, par rakstu, jo tas, kāpēc Vidusjūrā varu papeldēt, bet baseinos un upēs grimstu arī man beidzot ir skaidrs :)

1 0 atbildēt

Viens no labākajiem rakstiem, ko esmu lasījis! Ļoti interesanti! emotion

1 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt

Esmu lasijis Ilustrētajā zinātnē,par dzīvnieku redzēm,un kuriem dzīvniekiem ir 2,3 vai pat 4 krāsu redze.

Agrāk gandrīz visiem dzīvniekiem bija 4 krāsu redze,bet evolucijā zariem atdaloties.Dzīvnieku redze atsķīrās,un putniem tā palika tāda pati.Interesanti ka cilvēku senči bija pēdējie dzīvie organismi kuriem vēl bez putniem ļoti ilgi bija 4 krāsu redze,un tomēr te nu mēs esam.

4 krāsu redze ir kas sakarā ar UV starojuma redzi.Kautkas līdzīgs kā tev būtu normāla redze, bet tu spētu redzēt UV starojumu,un piemēram ir tādas pildspalvas ar kurām rakstot neko nevar redzēt,bet kad ieslēdz UV gaismu,uzrakstītais ir saskatāms.

0 0 atbildēt

Klau, bet tad jau var sanākt, ka, piemēram, es redzu to ceturto krāsu, bet nezinu, ka tā ir kaut kāda ceturtā, un esmu to pieskaitījusi kaut kam, ko redz visi, un nodefinējusi ar jau pieņemtu nosaukumu? emotion

0 0 atbildēt

Interesanti. :)

0 0 atbildēt

Es arī esmu viens no klubiņa.

3 krūtgals , fuck yeah!

0 0 atbildēt

raksts bez vainām

0 0 atbildēt

JOPCIK!!! Šito toč nezināju-+++++++  . Tev ir ķēriens,.Gaidu vēl līdzīgus rakstus.emotion

0 0 atbildēt

Neredzu iemeslu mīnusam emotion

0 1 atbildēt

ess gribu būt wolwerīns :)

0 2 atbildēt