local-stats-pixel fb-conv-api

Aušvica. Tikai fakti (nevis bābu asaras)75

616 25

Sveiki visiem.

Šoreiz nolēmu uzrakstīt par Aušvicu. Gribat ticat, gribat neticat. Man po....

Ja neticat, pārbaudiet informāciju. Un nevajag te ņuņņas laist un brēkt, ja nejēdzat neko un mākat tikai "virsrakstus lasīt, vai burtus ar lielu šriftu".

« 1  2  3 »
616 25 75 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 75

0/2000

PSRS ir vnk sadirsusi priesktatu pret nacistiem utt... tpc visiem liekas, ka vini galinaja ebrejus utt... zinu ka tas ir bullshits... vajag paklausities vecos cilvekos ko vini ir piedzivojusi, vaciesi ir bijusi labi un sirsnigi, tai vieta smirdigie okupanti, ir zagusi, izvarojusi, pakarusi un vel daudzko darijusi drausmigu... tai vieta vainojot vaciju, nacismu, hitleru... bet pashi uzdototies par atbrivotajiem! tapat ka izmainijusi vesturi utt, tpc visiem ir slikts priekstats par hitlera laiku, vinu pashu utt... 

63 3 atbildēt

Ārprāts. Tīrā elle salīdzinot ar jebkuru Staļina nometni.

34 0 atbildēt

Autor, man liekas, ka tu esi kritis par upuri nacistu propogandai... Kāpēc izvairies no tur bijušo stāstiem? Tikai aculiecinieks var pateikt kā tur ir bijis īstenībā... Tikpat labi es tev varu parādīt bildes ar nagu skrāpējumiem uz gāzes kameru sienām, pašu nacistu dokumentus, kur apraksta dienas režīmu utt, kādi izskatījās turienes bērni un pieaugušie - cik izkāmējuši un novārguši viņi bija... Tādas fotogrāfijas negribi redzēt? Ja jau tur bija tāda "sanatorija", tad kāpēc tur mira vairāk kā 1.1 miljons cilvēku? No viena tava tīfa? Neticu... Aizbrauc uz Vācijas vēstures muzeju un paprasi kuratoram par NV laiku un koncentrācijas nometnēm. Vācieši šo informāciju neslēpj, lai arī tā tiem ir nepatīkama un sāpīga...

34 3 atbildēt

Vēsturi raksta uzvarētāji, bet faktus - aculiecinieki. Tādi vēl ir. Es nēesmu savām acīm redzējis šīs šausmas, tomēŗ esmu pārliecināts, ka tavs raksts ir caur rozā brillēm pasniegts. Miljoniem cilvēku tā pat vien savas dvēseles pastaigāties neizlaida.

17 0 atbildēt

Ilgi cietos, nerakstīju komentārus.... bet tomēr uzrakstīšu:

Iedomājieties, 5000 cilvekus vienā vietā. Dzīvo, strādā. Berni skraida.... tad pēkšņi sākas, piemēram,  gripa. Vai jums neliekas, ka tad visi apslims, kāds vēl nomirs, sevišķi ja nav medicīnas iestādes. Tapēc nebrīnos, ka bija slimnīca. Bet tad cits jautājums - kāda jēga ārstēt, tērēt pārtiku, mediķus  kuri labāk noderētu karavīru, civilo ārstēšanai, tiem, kurus plāno iznīcināt? Un spriežot pēc jūdu materiāliem - nometnē visi mira no gāzēm.... apkārt karš, bads, slimības, bet neviens nenomira no slimības... tad jau ideāla medicīna tur bijusi. 

Kad es piedzimu, karš jau sen bija beidzies. Nometnē tāpēc nebiju. Nevaru spriest. Tikai man liekas neloģiski, vest no pus eiropas jūdus uz vienu vietu, noslogot dzelzceļa līnijas, uzbūvēt nometni, algot darbiniekus, apsardzi, barot, ārstēt, utt LAI IZNĪCINATU. Vai nebūtu loģiskāk iznīcināt uzreiz?

Tad jau prikolisti bijuši vācieši.

19 2 atbildēt
Es biju Baltkrievu Hatiņā ( Хатынь).Tajā gide stāstīja par to ka sliktie vācieši visus mierīgos iedzīvotājus apšāva un ciemu nodedzināja. BET es ta zinu, ka nevis vācieši, bet ukraiņi. Kā arī zinu, ka nebija viņi mierīgie iedzīvotāji. Tajā ciemā bija daudz partizāņu, diversantu, kas slēpās aiz sieviešu un bērnu mugurām. Bija arī citi ciemi tuvumā, bet tos neiznīcināja... Vispār zini, kas ir vēsture? Tā ir faktu interpretācija. Katrs redz to ko grib un kā grib. Bija kara laiks. Pilsētās cilvēki mira badā, bet tu domā, ka nometnēs ieslodzītiem vajadzēja vistu stilbiņus ēst?
15 0 atbildēt

Tas visdrizak nemts no pashu nacistu ,,reklamas,, rullisha.Paradit var visu ko grib.Bet ir ari viens neerts fakts, bordelis tiesham bijis ,ar 20 darbiniecem no Vacijas,Polijas,Ukrainas(meitenes jaunakas par 25 gadiem).Tadi bordeli bijushi 10 nometnes,laika no1942.-1945.g. Varu saprast,kapec par sho faktu centas nerunat...

15 1 atbildēt

Un vēl, runājot par ebrejiem, tad te arī ir daudz jautājumu. Tas, kad viņi tika slaktēti - par to šaubu nav. Jautājums ir cits - kā vārdā. 

Viena no versijām ir tāda, kad paši ebreji esot Hitleram par to maksājuši, lai nākotnē izveidotu to, ko šodien sauc par Izrael. Jo, ja paskatās, kā tapa šī valsts, tad ebrejiem to uzdavināja Briti. Briti atdeva vienu no savām kolonijām kā kompensāciju par izciestajām mokām.

Ebreji ir vienīgā tauta, kura par katru cenu cenšas izspiest jebkādu kompensāciju no citām valstīm par 2.p.k. Neviena cita valsts to nedara. Viņi kompensācijas pieprasa visiem, pat Latvijai un Krievijai, izņemot Britiem un ASV.

Maksājot Hitleram, nav starpības tam, vai tas karu vinēs jeb zaudēs. Ja vinēs, tad tā būs kompensācija par ieguldītajām finansēm Hitlera operācijās, ja zaudēs, tad kompensācijas par izciestajām mokām.

Pie kam, Briti, žīdiem atdeva teritoriju ko sauc par Palestīnu, kurā ebreju skaits tanī brīdī bija tikai 2% no ap 80% palestīniešu.... ebreji, tagadējā izraēla Pirms tam pat nedzīvoja tik lielā daudzumā lai tur dibinātu savu valsti....

Lūk, tāda ir viena no versijām

14 2 atbildēt

Nav īsti saprotams raksta mērķis. Pēc autora izteiksmes var spriest - visi fakti par Aušvicas traģēdijām ir tīri izdomājumi, jo īstenībā tā bija slepeni iekārtota kūrorta zona ieslodzītajiem?

Nē nu, protams, ir jauki minēt faktus un piemeklēt attēlus, bet ne jau attēlot to kā teju nevainīgu paradīzi zemes virsū. Laikam bērnībā kāds ebrejs konfekti atņēmis autoram. 

15 5 atbildēt

Shito nometni vajadzeetu atjaunot prieksh taas seergas, ko sauc BEEGLJI, tad redzeetu cik daudz to paraziitu te veeleetos braukt labaakas dziives mekleejumos. Aaa, un piemirsu, par nometnes priekshnieku buutu ieceljami HITLERS un BREEVIKS.

10 1 atbildēt

Mīļais cilvēk, ar Tevi viss kārtībā ??? Esmu daudzas ideoloģiski nozombēto fantāzijas redzējis, nu bet šis murgs pārspēj visu...    emotion  

Ja šis raksts ir pirmsPirmā aprīļa joks, tad atvainojos.

17 9 atbildēt
Lūk, lūdzu jums Idiotiem http://youtu.be/8XSj9XgXA5Q PERFEKTS AVOTS ŠIJ TEMAI!!! Kur paši izdzīvojušie zīdi pastāsta par šo visu!!! Varar nemīnusot, jo šo visu jums izstāstīs ACULIECINIEKI no dazādām Koncentrācijas nometnem!!! Ak vel Ebreju populacija EIROPĀ 1933. 15.315.000 1947. 15.750.000 TIE IR FAKTI !!! Avots https://socioecohistory.wordpress.com/2012/11/08/the-holocaust-6-million-lie-population-of-jews-1938-15-748-million-1948-15-753-million/ Tie kas domā kad Holokaust bija tāds kādu mes vinu skolā mācijāmies tad ko jūs vel te spriedelejat!!! Perfekts raksts, ... vai kā gatavojos mīnusiem.
10 2 atbildēt

Nu bet par ko tad mēs te vēl cepamies ?!            Es taču jau pašā sākumā pateicu,  ka raksts ir totālas smadzeņu skalošanas auglis,   mēs tik pa velti tagad mutes dzesējam ! 

7 1 atbildēt

Palasot komentārus sāk nākt smiekli pašam par savu tautu - latviešiem. Viņi raud, ka krievi mēdz noliegt Latvijas okupāciju un stāstīt latviešiem Latvijas vēsturi pēc padomju propogandas, kautgan gandrīz katram latvietim ir vecvecāki kas paši ir piedzīvojuši okupāciju. Redz, bet tad kad runā par ebrejiem, tad gan uzreiz ieslēdzas: "Viņus tikai uz SPA nometnēm sūtija masveidā, lopu vagonos!" režīms. 

Ironiski?

8 3 atbildēt
Vismaz patiesība nevis bullšits šeit!
6 1 atbildēt

tas moments kad austvicas ieslodzitie dzivoja labak neka tu

5 0 atbildēt

Es tiešām nezinu KĀ TUR BIJA. Es zinu kā bija braukt lopu vagonā uz Sibīriju un dzīvot badā, zaudēt bērnu...jo tie ir manas ģimenes stāsti no aculieciniekiem.

bet es apšaubu, ka, kamēr vieni tika krauti lopu vagonos, citi peldējās baseinā...es domāju, ka šis raksts ir sviests, kas nekādā mērā neattēlo neko no Nirbergas procesā pierādītajam. Vnk palasiet...

4 0 atbildēt
Grozās ka grib bet segu katrs vilks uz savu pusi. Tādā cilvēku daba. Nē viss ir tā kā izskatās un katram savi motīvi apmelošanā vai faktu sagrozīšanai.... Galvenais lai nenonakam tādā TUPLĪ atkal... Bet jau atkal var pieminēt cilvēku daba ir būt neprognozējamam.....
3 0 atbildēt

Debīls raksts... Kautkas iepriekš neredzēts, holokausta pasniegšana ar pozitīviem faktiem. Autor, Tev kauns ir??? Uztaisi vel rakstu ar ISIS un samet iekšā bildes, kur redzams kā islāmisti dala bērniem konfektes un palīdz citiem cilvēkiem pēc aviācijas uzlidojuma. Ja autors vela mazliet pacenstos, tad smirdētu pēc kriminālā...

8 6 atbildēt
Diemžēl šāds raksts jau ir bijis, tikai daudz kārtīgāk uzrakstīts.
2 0 atbildēt