local-stats-pixel fb-conv-api

Andromedas ierīce. N.N. 8.daļa.28

585 4

Turpinam jau iesākto tēmu par Vril biedrības mērķiem - kosmosa kuģa izveidi un lidojumu uz Aldebaranas zvaigzni, no kuras Vril biedres saņēma telepātiskas ziņas, Vērša zvaigznājā. Šoreiz vairāk apskatīsim jau iepriekšējās daļās minētos "Lidojošos cigārus" jeb šos lielos Kosmosa kuģus.

Saistītie raksti:

Die Glocke

Saules ierocis

585 4 28 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 28

0/2000

sehr gut!

21 2 atbildēt

Ļoti labs un zinātnisks raksts paldies tev :)+++++

Ķer ++siņusemotion

14 1 atbildēt

Nu Es ja godīgi mazliet apšaubu to ka viņi varētu aizlidot no mūsu saules sitēmas.... 

Kapēc 1. kā mēs zinām ka ir saules vēji un ja uz saules notiek uzliesmojums tad pēc pāris minūtēm viss kas atrodas ārpus zemes magnētiskā lauka tiek izcepts, nemaz nerunājot par cilvēku, par cik nav runāts nekas par starojumu aiturošiem ekrāniem es domāju ka šādu kuģi viņi nevarēja sagatavot, jo par saules vēju reāli uzzināja tikai 90 gados, starpcitu Amerikāņu apollo misijas uz mēnese arī bija Drausmiga veiksme jo aules aktivitāte tajos gados bija ļoti zema..

2. vēl sarežģītāks jautājums ir kosmiskais starojums, mo tā mūs savuārt aizsargā saules vējš un pārējie procesi kas notiek saules sistēmā, nēsu zinātniek tapēc sīkāk nespēšu paskaidrot. Bet lieta ir tāda ka kosmiskais straojums ir arī būtība tā pati radiaktīvais starojums tikai daudz daudz reizes stiprāks, un pret to lai atrastu aizsardzību tur ir jāatrisina daudzas jo daudzas problēmas jo tur nepietiktu teksim ar spoguļu ekrān un svina sienām un ūdens sienām..... nemaz nerunājot par aizsardžibu no meteorītiem kas tik garā ceļojumā agri vai vēlu tā pat trāpīs.

3. jautājusm. Tātad pieņemsim ka viņi tiešām spēja ar kuģiem atīstīt ievērojamsu ātrums kautvai teiksim 2/3 no gaismas ātruma, tas nozīmē ka cēļojums līdz zvaigznei aizņemtu ~100 gadus, tas ir apmēram 2 paaudzes, kur viņi ņems pārtiku ir viens un otrs ir problēmas ar cilvēka veselību kas rodas ja viņš ilgstoši atrodas bezsvara stāvoklī, es runāju pa to ka kauli paliek poraini un viegli lūst sākas sirds problēmas un pavisma reāla ir arī smadzeņu tūska../....

Es protams pieļauju ka doma varbūt viņiem bija lidot ārpus saules sitēmas, taču to reāli paveikt domāju diez vai viņi varēja, turklāt jāņem vērā, ka šis lidojuma maršruts ir jāplāno jau lidojot uz mēnsi mšudienās to dara lieldatori jo neliela kļūda aprēķinos un tu vienkārši vari pazust kosmosā..

8 1 atbildēt

Ar interesi lasu šo rakstu sēriju. Labi pastrādāts emotionTik ilgi nodzīvoju bet tādas lietas līdz šim nebiju dzirdējis. Pēdējā laikā šie fakti tikai nāk gaismā, šo to pa Discovery skatījos vēl dažus raidījumus  pa Krievijas satelītu redzēju, tiešām interesanti un liek daudz ko pārdomāt.

5 0 atbildēt

skumji ka apturēja tādus izgudrojumus. lai gan no otras puses, nav jautri taču saņemt visas skices, rasējumus no kāda kosmiskā e-pasta no svešajiem. labāk tomēr pašiem cilvēkiem gudrot SAVU motoriņu ar ko sasniegt zvaigznes. pagaidām jaunākais ko es zinu, spēj nedēļā ar magnētu-jonu dzinēju aizšmaukt līdz marsam. žēl tikai ka vēl nav piepumpēts klāt kādam lidojamajam aparātam. lai gan...... vecie atspoļu kuģi jau norakstīti, tātad kā solīts 2016 gadā amerikāņi atkal rullēšot uz mēnesi ar jonu motoriņu. vispār žēl ka vācieši iznīcināja visas savas zinātnes paliekas vai lielāko daļu. nebūtu no jauna jāizgudro tik daudz lietu emotion

4 0 atbildēt

Das ist gut schreiben, Cuukis emotion

3 0 atbildēt

šie rakti patīk- turpini iesākto darbu 

3 0 atbildēt

Tiešām labs raksts un laba rakstu sērija. Super emotionemotionemotion

3 0 atbildēt

nu ko Ādolfs vel atlidos tad gan būs ziepes

2 0 atbildēt

Tu paliec arvien smieklīgāks :D

2 0 atbildēt

Dīvaini, ka vācieši kautko tādu taisija, bet bij' interesanti lasīt.

2 0 atbildēt

Gribēju ielkt plusu, bet biju jau ielicis kaut kad. Tagad jāņem nost un jāliek pa jaunu! :-)

+

1 0 atbildēt

das ist fantastisch

1 0 atbildēt

cik tādu rakstu būs?

0 0 atbildēt

Brīnumaināk par rakstā minētajiem faktiem ir tikai tas, ka tiem tiešām kāds tic.

0 0 atbildēt

Divejādas pārdomas:

Ja vajadzēja piesaistīt metalurgus, lai radītu super sakausējumu aparāta virsmai, kas varētu izturēt pārkāršanu no lielā ātruma, TAS nozimē, ka tie aparāti tiešām LIDOJA un bija pārbaudīts, ka aparāts pārkārst un vajag izturīgāku materiālu !!!

No otras puses, pēc kara Sabiedrotie (USA, UK, PSRS) savāca gan zinātniekus, gan slepenās rūpnīcas, gan prototipus.... Ja viņi tika pie šīm uber tehnoloģijām, kāpēc pēc tam lielvalstis tomēr ņemās ar primitīvām reaktīvām raķetēm nevis attīstīja uber tehnoloģijas?   

0 0 atbildēt

ja tas viss ir tiesa, tad Adis atgriezīsies. Nevis Kristus, bet Adis emotion

0 0 atbildēt
Interesanti, bet ne ticami. Un par kosmosa ceļošanu - vienīgais veids kā izvairīties no pārsimt gadu ceļojuma ir izdomāt variantu kā divus izplatījumā esošus punktus, kas ir tālu viens no otra, dabūt kopā. Vienkārši sakot -izliekt laiktelpu. Un tad tā ar lecienu nonākt daudzu gaismas gadu attālumā vai kādas zvaigznes iekšienē. :D
0 0 atbildēt

Diez vai vecais nospiestu viņus ar masu, beigās jau sabiedrotie vinus pārspēja jau arī ar kvalitāti.... Vienkārši vaidzēja  varbūt vairāk domāt par aizsardzības ne uzbrukuma ieročiem

0 0 atbildēt

varbut visi tie noveroti nlo patieciba ir fricu lidaparati,kas noslepusies zem anktartidasemotion

1 1 atbildēt