local-stats-pixel fb-conv-api

Acer Inconia Dual Display Tablet PC +1 cm Tavam draudziņam18

88 2

Skatoties retrospekcijā, ir gaužām smieklīgi atcerēties tos laikus, kad datori tika izmantoti tikai kā darbarīki, kā arī nepastāvēja visa veida sociālo tīklu mindfuck. Progress, protams, ir neizbēgama un vēlama štelle, taču tā rēķina un pateicoties mūsdienu aktuālajiem trendiem IT pasaulē rodas daži labi gadžeti un ierīces, kuras var klasificēt kā tīru un nenoliedzamu smadzeņu vēzi, kuru izstrādāšanai vienīgais skaidrojums būtu bonga savienojumā ar pāris gr. vitamīna, vai arī citu ar uzturvielām bagātu substanču.

Šādu te, avansā atvainojos par savu vulgaritāti, sūdu iegādi var attaisnot tikai un vienīgi smaga garlaicība, kas varētu likt aizdomāties par iespēju draudzīgi un aseksuāli sakrustot savus dingdingdongus ar saviem čomiem piektdienā trīspadsmitajā, tikai tādēļ, ka vairāk dzīvē nav nekā jauna. Vai arī otrais un mazāk glaimojošais skaidrojums varētu būt ierīces vīriešu dzimuma īpašnieka neapmierinātība ar savu bikšu saturu.

Lai nu kā, savā pārmērīgi ilgi lielajā pieredzē ar elektronikas precēm es esmu pamanījies saskārties ar pāris ierīcēm, kuru eksistence ir tik amorāla, ka vienkārši nav ko piebilst.

Līdz ar to esiet laipni lūgti pirmajā manā cerams iknedēļas "+1cm" rakstā, kurā es locekļa pagarināšanas skalā no 1 līdz 5 cm novērtēšu dažādas IT u.c. elektroniskas lažas, kuru pastāvēšana pati par sevi ir noziegums pret cilvēci.

Tātad, dāmas (like kāda sieviete kaut ko šādu vispār lasītu) un kungi, lūdzu iepazīstieties ar Acer Iconia Dual Display Tablet PC!

Nav jēgas strīdēties, ka skārienkutīgie ekrāni mūsdienās ir kļuvuši par trendu, un industrija, protams, nespēj vien uzspēt grūzt skārienjutīgos ekrāns kur vajag un nevajag, tostarp arī ne pārāk gudru patērētāju allaž izsalkušajās mutēs. Planšetēs, mobilajos tālruņos u.c. multimediju ierīcēs tas vēl ir +/- vietā, taču ko darīt čalim tādos kompleksos, ka ar 10,1" Samsung Note vai nedod Dievs ar kādu no Apple "inovatīvi maģiski revolucionārajiem" produktiem atstātu iespaidu uz savu dāmu?

Acer ir atbilde - nah' vienu skārienjutīgo ekrānu, lūdzu Tev portatīvais ar vēl vienu skārienjutīgo ekrānu klaviatūras vietā. Tas ir like 2 reizes vairāk skārienjutīgo ekrānu. Bez iespējas vēl nebijušā lenķī pastīties uz savu dubultzodu, ko otrā virsma piedāvā? Čupu ar gadžetiem, pielāgotu programatūru, virtuālo klaviatūru, ātrās piekļuves riteni dažādām pamatfunkcijām, un... tas ir lielās līnijās arī viss. Arī primārajam displejam ir skārienjutīga virsma, kas ļauj arī tajā braukt ar saviem netīrajiem pirksteļiem. Uz papīra šādai ierīcei neskaitot futūrisma pēcgaršiņu varētu būt tīri jaukas pielietojumu iespējas mobilājā attēla apstrādē, atņemot nepieciešamību pēc papildus planšetes darbam ar stilusu utt. utml. No tehnisko rādītāju puses dzelzis ir cienījams - i5 procesors, 4 GB DDR III RAM, ietilpīgs HDD, nekas īpašs, kam piesieties - izņemot faktu, ka pērkot datoru par ~ 600 LS tauta būtu tiesīga cerēt uz ko jaudīgāku par Intel HD sērijas grafikas karti. Bet rezumējot pieredzi kopsummā - pilnīgā pakaļā. Datora inovatīvā ievade ļaus Jums atkārtot visu savu lamu vārdu krājumu divreiz, kā ģenerēt jaunas pērles un salīdzinājumus, kā, piemēram, "mēģināt ar to s**u kaut ko izdarīt ir kā aiztikt sakaltušu klitoru." Var rasties arī vēlme iedzert, vai arī ar vārdiem "aj, fuck it" zvaigznītē nolekt no Galerijas Riga jumta. Lai Jums būtu vieglāk iebraukt šī, ēm, datora(?) svieta pakāpē, izdalīju Jums galvenās metastāzes pa punktiem:

1. metastāze - virtuālā klaviatūra nekam neder - rakstīt uz skarienjutīgā ekrāna nekad nav bijis ērti! Ilgstoši iPhone, iPad, iWhatever un citu skārienjutīgo ierīču īpašnieki noteikti iebildīs, bet neko labāku par vienkāršo un parasto klaviatūru neviens nav izdomājis. Un neizdomās. Mobīlās ierīces tas ir jā, kompromiss, jo svarīgāks ir ekrāna izmērs, kas vienmēr ir bijis nozīmīģs mīnuss pilnā QWERTY telefoniem Kā BB, bet šeit pēc tā nav nekādas nepieciešamības! Tīri krāna virtuāla pagarināšana. Cilvēki, kas raksta ikdienā pierod to darīt neskatoties pēc taustes, bet šeit nav ko sataustīt, + skārienjutīgajai darba virsmai ir vienkārši nožēlojams un smieklīgs skata lenķis kas spiež skatīties uz to tieši no augšas, lai varētu saredzēt vispār kaut ko. Un par gaming aizmirstiet (par kādu gaming var runāt ar Intel HD grafisko karti) - paspēlēt uz šā marazma ar PC geimera iemīļoto precizitāti nav iespējams pilnīgi un aboslūti neko.

2. metastāze - skārienjutīgā vadība + Windows 7 = epic Feil - gribētos jau šo domu atīstīt tālāk, un teikt ka skārienjutīgā vadība uz PC vispāri ir epic feil, bet negribu no lieka izplūst. Uz nevienas no ikonām uz darbavirsmas trāpīt nevar, nevar neko minimizēt, par spīti tam ka "x" pogas un visa pārējā logu vadība ir uzblīdināt, primārais ekrāns rīstās no jebkāda multitouch. Arī sekundārais ekrāns ir ūber neprecīzs, neviens no žestiem kurus ir iespēja arī programēt pašam nestrādā ar 100 % precizitāti, ir jūtams diezgan episks lags visā ko dari. Atsevišķa ROFL kategorija ir tas, ka ieslēdzot pirmo reizi šo maģisko ierīci, dators Jums piedāvā "keyboard training" u.c. vadības apmācības lažu. Like tiešām? Tagad keyboard ir tik advancēta štelle, ka tam ir jāatvelta atseviska apmācība. Protams, es pat nerunāju par to, ka apmācības saturs ir tīrākā diršana, un nedz tastatūras, nedz acer wheel funkciju izsaukšana nestrādā tā kā vajag un kā tika parādīts "keyboards & other magic stuff that will make You shit bricks apmācībā." Vairākos review portālos šā sūda recenzijā nereti pavīd apgalvojums, ka visas šīs ierīces nepilnības tiks novērstas ar Windows 8 ierašanos (atsevišķa PSC kategorija, kas sauc desktop par Promode un var iet d***t ar visu savu planšetēm paredzēt Metro interfeisu), taču fakts ir un paliek nemainīgs - skārienjutīgā vadība ir kompromiss, kas būtu lietojams tikai mobilitātes vārdā un no input viedokļa nekas labāks par peli un klavu nav un nebūs. Un ja skārienjutīgās vadības tiek izmantotas tām ir jābūt atstrādātām, kas ir viens no Apple iesūnojušās iOS bonusiem - viss ir pārbaudīs un uz ievadi var paļauties. Sūdīga skārienjutīgā vadība - lūk tas ir ātrākais ceļš uz pilnīgu p**u. True story.

3. Metastāze - ergonomija, džekiņ, ergonomija - mūsdienās viens no iemesliem, kāpēc portatīvie datori zināmām vajadzībām zaudē savu tirgus daļu planšetēm ir to svars, un gabarīti. Jā, cilvēki ir slinki, un velk savas klaburkastes līdzi kur vajag un nevajag. Bet šim Acer nav nekādu ataisnojumu - 14" portatīvajam datoram nav tiesību svērt 3 kg. Nekādu! Un piedevām viena nospeķojama ekrāna vietā ir veseli divi, no kuriem apakšējais ekrāns tiks smērts ne tikai ar pirkstiem, bet arī ar delnām. Tā kā pat samiklināt savu beibi ar tā labo izskatu bez tīrīšanas šķidruma un papīra ruļļa padusē - aizmirstiet. Brīdī, kad sevi cienoši ražotāji pāriet atpakaļ uz matētiem ekrāniem, jo tie neatspīd un labāk pielietojami visos gaismas apstākļos, Acer Jūs grib abpi** ar dubultu bezgaumību. Pamēģiniet ieiet netā sēžot vasarnīcā pie galda dārzā. I fucking double dare you. Un pats jautrākais "kas par na***" moments ir datora otrā pusē - tam ir divi slēdži, kuri normālos datoros atbrīvotu tā akumulātoru. Bet ne jau šajā fuckfest. Tas būtu pārāk vienkārši. Tie atbrīvo visu aizmugurējo paneli, kas ļauj Jums ielobīties datora iekšās. Vnk, why? Like ar diviem skārienjutīgajiem ekrāniem nebūtu gana ?!? Tagad var berzēt tos un vēl pūst uz nebēdu saspiesto gaisu datora pakaļgalā. Kopā jautrāk.

Verdikts.

Šī datora sviestainību lielisks ilustrētu tā instalācijas procesa iemūžināšana video, ko diemžēl ne es, ne mani kolēģi neizdarīja. WTF per second reitings - nepārspējams. Lietotāja vārda ievade pre-loaded Windā ar virtuālo klavieri, jo Acer maģiskā vadības virsma uz reiz, protams, nestrādā, virtuālā touchpad ašu darbības virziena pēkšņa maiņa - jebkura elemetāra darbība klūst par rēcienu līdz grīdai. Rūgtā patiesība ir tāda, ka ar šo datoru nevar pat kompensēt mazu dingdingdongu, ne pacelt savu statusu rajonā. Tas ir vienkārši nepraktisks un smieklīgs. Vienīgie tā pircēji varētu būt vai nu skārienjutīgo virsmu fetišisti, kuriem silts ieteikums - ir patīkamākas vietas kurās bāzt savus pirkstus, vai arī cilvēki, kuriem šāds nesprotams izstrādājums liksies vnk kruta. Skumjā patiesība - tas tā nav un nebūs. Ar šo krānu īslaicīgi var palielināt tikai pašam savās acīs, un arī ar zināmām robežām.

Bezjēdzības vērtējums: + 4 cm virtualajai vīrišķībai

Šādu dranķi tiešām var nopirkt tikai cilvēks, kuram nav nekādu citu veidu, kā mēģināt get laid. Skumji.



88 2 18 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 18

0/2000

labs raksts. interesants izteikšanās veids. :) Bet viens ieteikums... Tik ļoti garam tekstam ieliec vismaz kādas 4 bildes un saliec tekstu zem bildēm. Ieraugot tik garu teksu, daudzus tas atbaidīs no raksta lasīšanas, ja to nesadalīsi vairākās daļās.

7 0 atbildēt

cool bro

1 0 atbildēt

emotion 

1 1 atbildēt

Mana r uzreiz bija tāda doma, kā var uz tādas, nu tā, kas domāts kā klaviatūra, parakastīt tā pat kā uz normālās, kur tiešām lielākā daļa jau notiek uz taustes. 

Bet zinot mūsu tīņu industriālo nedomāšanu, šitas aizies tīri labi.

0 0 atbildēt

vienmēr būtu nospeķots :D

0 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt

Autor - huļi tu tā noliec skārienekrānus un to vadību ?

pac esi kaut reizi mūžā tabletPC lietojis, vai tikai "mammai uz nakstkapīša" redzējis?

jau gadus 10mit MS attīsta tablešu interfeisu sākot ar XP Tablet PC edition ... Win7 jau ir gana "draudzīgs" win8 ... ooo jā  .... tā būs totāla revolūcija un kāpiens pasaulē kur viss notiek "bakstot ar pirkstu" ...

dinozauri kam nav tabletes čīkstēs par veco labo start pogu bet - ibio - viss attīstas un jauns cilvēka<->kompūtera komunikācijas interfeiss ir tikai normāls izaugsmes solis ...

tava žults pret šo 2tačskrīnu devaisu ir kaķa pirdiena vērta ...

0 1 atbildēt

Es izlasot šo sirdi plosošo vēsti ieraušos stūrī un atgriezīšos bērnībā.

So much for highschool, mom. :(

0 1 atbildēt