local-stats-pixel fb-conv-api

A. Hitlers tomēr neizdarija pašnāvību!?18

392 3

Izvirzīta jauna versija par Hitlera nāvi!

Pēc nacistiskās Vācijas sagrāves Otrajā Pasaules karā pagājis vairāk nekā 60 gadu, bet vēl aizvien daudzu vēsturnieku un vēstures interesentu prātus nodarbina jautājums, kas īsti noticis ar Ādolfu Hitleru un viņa mīļoto sievieti Evu Braunu.

392 3 18 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 18

0/2000

sis abas teorijas ir pilnigi lidzvertigas un abam lidzas stav tas ka hitleru citplanetiesi panema un iesaldeja lai pec 1000 gadiem naktu un valditu par pasauli ..

tas ir musu interpretacijas par to kas noticis .. un vienai no tam vnk ir vairak piekriteju ..

es nemaz nevelos par to sakt domat un lauzit galvu bet manuprat gan jau aizlaidies prom . . vienigi pretrunigs ir fakts ka vins butu miris ta pat pec daziem gadiem jo bija loti slims un atkarigs no zalem ..

30 4 atbildēt

Protams,kad tie divi klauni biji dubultnieki. Ā.Hitlers,taču nebija muļķīts,padomājiet paši. Noteikti bija rezerves plāns un bēgšana,ja kaut kas noiet greizi.  

21 1 atbildēt

Drusciņa no vēstures - pirmajā bildē tas nav Hitlers, tas ir kaut kāds vecis, kas tika atrasts netālu no Reihstāga un noturēts par viņu, bet toreiz tika ievērots, ka viņam bija izdilušas vilnas zeķes kājās, pašam fīreram tādas nebūtu. :) Tā laika fail krievu zaldtātam kas novāca civilo. :)

12 0 atbildēt

patiesība ir arī tāda, ka 3. Reihā strādāja kāds vīrietis, kurš bija ļoti līdzīgs Hitleram. tieši tādēl vēlējās viņam sataisīt plast. operāciju, lai nebūtu tik līdzīgs, taču vēlāk Hitlers aizliedz taisīt šo operāciju vīrietim. tā teikt pataupīja viņu. un tā arī varētu būt, ka tas mirušais Hitlers bildē ir kāds cits vīrietis - viņa dubultnieks

un cmoon - es nezinu cik aklam jābūt, lai domātu, ka tas beigtais vecis ir fīrers. viņu sejas vaibsti ir tikai mazliet līdzīgi!

7 0 atbildēt

Labi vēsturisks raksts. Paldies ka Ieliki + no manas puses.emotion

5 0 atbildēt

Ņemot vērā, ka meitas pavecas, tad noteikti pasaulē jau ir Hitlera mazbērni. Ja tās ir mazmeitas jāuzmeklē un jācenšas nocopēt :D

5 0 atbildēt

ir versija ka staļins noindējas ar soļanku !

5 0 atbildēt

Šitas nav nekas jauns. Par to,ka Hitlers aizbraucis uz D.Ameriku dzirdēju jau pirms vairākiem gadiem. Un,jā,tas ir tīri loģiski,ka pašnāvību viņš neizdarīja. Ja vecais zellis ir miris,tad tikai no vecuma nevis lodes.

4 0 atbildēt

Man patīk šādi raksti !

3 0 atbildēt

Raksts interesants.

Jā bet viņš bija ļoti slims, pēdējš uzrunās viņu bieži vien ir aizstājis dubultnieks un  pats viņš tiešām bija atkarīgs no zālēm..

Gan jav ka vēl uzradīsies kada teorija...

2 0 atbildēt

Un gribat teikt, ka firers jau sajuzdams sabiedrotu bezdeljus Berlines priekspilseta butu sedejis sava skabuuzi un spelejis ruleti ar sievu? PROTAMS, ka vinjam bija begsanas plans.

2 0 atbildēt

pat ļoti interesants raksts. Hitlers sava ceļojuma laikā ir biji divreiz Vācijā. ;dd

1 0 atbildēt

Tas līķis jau vairak atgādina Čaplinu :D

2 1 atbildēt

Jā, jā, protams. Dzīvoja viņi vienā ģerevņā ar Elvisu Presliju un Maiklu Džeksonu. Apsargāja to ciematu zombiju vienība, ko bija samodelējuši vācu zinātnieki sadarbībā ar marsiešiem. Kur var tādu bulšitu izdomāt? Bet vienmēr jau būs jefiņi, kas tic

1 0 atbildēt

emotion 

0 0 atbildēt

Nē, Hitlers devās uz mēnesi, lol! http://www.youtube.com/watch?v=DeAfoiN5SDw :reeka:

1 1 atbildēt