local-stats-pixel fb-conv-api

3 Slimības par kurām tu tagad izglītosies.12

104 3

Jā, tikai 3 ,bet nebēdā,jo šim rakstam būs vairākas daļas (protams,ja jums patiks viņš), kur katrā daļā varēsi uzzināt vairāk par slimībā,kuras tu itkā zini,bet varu derēt,ka tomēr nē. (sakarīgi :D )

Uz veselību.

« 1  2  3 »
104 3 12 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 12

0/2000

Es sākumā izlasīju, ka rakstīts "3 Slimības par kurām tu tagad ilgosies" :D:D:D

7 0 atbildēt

Piemirsi par "Bībera" slimību emotion

6 2 atbildēt

Par to alcheimeru bik satraucos , dažas pazīmes man jau tgd ir.

2 0 atbildēt

paldies, ļoti pamācoši! emotion

1 0 atbildēt

Man no visām šīm slimībām ir kaut kādas pazīmes:D Bet tā, kā esmu izlasījis vairākas medicīnas grāmatas, tad esmu izslimojis gandrīz visu iespējamo:D

1 0 atbildēt

Interesants 3 slimību salikums rakstā - 2 ģenētiskas slimības un 1 infekcijas slimība (HIV).

Bet raksts labs, uzrakstīts tīri saprotamā veidā un tas ir labi!

Gribēju tikai piebilst to, ka ar HIV ir tā, ka 6 mēnešus pēc inficēšanās jau var noteikt to vai cilvēks ir inficējies vai nē, ātrāk gan, ļoti retos gadījumos. Savukārt, laicīgi atklājot, ar HIV cilvēks var dzīvot 20+ gadus, neattīstoties AIDS stadijai, pateicoties medikamentozajai terapijai. Bet runājot par zālēm/vakcīnām - farmācijas firmas ir izveidojušas vakcīnu pret Cilvēkimūndeficīta vīrusa (HIV - Human immunodeficiency virus).

Kāpēc par to zina tikai medicīnas pārstāvji un kāpēc šī vakcīna nav pieejama visiem?! - Atbilde ir pavisam vienkārša - farmācijas biznesam tas nebūtu izdevīgi, jo tad netiktu patērēti šobrīd izmantotie medikamenti HIV lēnākai attīstībai, otrs faktors - no HIV inficētajiem cilvēkiem, šo vakcīnu varētu atļauties mazāk kā 1% - tātad - neizdevīgums!

1 0 atbildēt
Man ir jaut vai Alcheimera slimība un Parkinsona slimība. P.S ludzu atbildiet tie kas zina nevis stastiet pekstiņus tas man ļoti palidzetu noskaidrot vienu lietu
0 0 atbildēt