local-stats-pixel fb-conv-api

2.P.K vācu un krievu tanku salīdzinājums (3.daļa)16

90 0


90 0 16 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://internēēts
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 16

0/2000

Labs raksts. Liels + no manis

2 0 atbildēt

Nu, lielgabali jau arī ir dažādi... Panzer4 bija tāda paša kalibra šaujamais, kā Panterai - nu i kas? tas bija īsstobra lielgabals, paredzēts cīņai pret kājniekiem, nevis pret tankiem.

Vispār es no Viktora Suvorova pagrāgu vienu citātu. "Piecas mūsdienu tanku raksturojoša pazīmes ir: jaudīgs garstobra lielgabals, pretšāviņu bruņas, platas kāpurķēdes, dīzeļdzinējs, transmisija un motors pakaļgalā" - jāpiezīmē, ka runa ir par 1941. gadu. Vācu tankiem 41. gadā nebija šie navaroti! Panzer1 un Panzer2 bruņas nelaida cauri lodes, bet šāviņi tās caursita mierīgi. Lielgabalu vietā - ložmetēji, šauras ķēdes... Vēlāk vācieļi attapās un sāka būvēt normālu tehniku.

2 0 atbildēt

++emotion

2 0 atbildēt

Abi Tīģeri vienmēr ir bijuši un būs mani favorīti!

2 0 atbildēt

Slinkums lasīt šodien.

Bet varbūt kāds var atsvaidzināt atmiņu? Ir dzirdēts, ka krieviem ir bijis kāds ļoti īpašs tanks, kurš spējis šaut arī pašam esot kustībā, bez jebkādas novirzes no iestatīta mērķa.

1 0 atbildēt

Varētu palūgt rakstu par tanku iznīcinātājiem un artilēriju? :)

1 0 atbildēt

Bet vispār, šitam rakstam plusu vajadzētu krietni vien vairāk. Jauki, ka kāds visu šo info saliek latviski :)

0 0 atbildēt

Par tankiem jau daudz kas ir dzirdets utt, bet ja, Vacijai nekas lielaks par MAUS nebija padoma, cik nu zinams, MAUS sarazoja tikai 2, tur Tev taisniba, bet vinus parstaja razot, jo uzlidojuma laika, viniem sabombardeja angarus kuros razoja so tehniku, un tapec ari nekas talak nenotika diemzel, ja vaciesi butu sos milzus uzbuvejusi kadus 100, es domaju, ka vesture butu mazdruscin savadaka, bet tas ir mans viedoklis.

0 0 atbildēt

Kommon... Autor...

12.bilde??????? WTF???? Tādi projekti nekad nav bijuši pat miklākajos vācu inženieru sapņos!!!emotion

Tās ir primitīvas fotokolāžas vai 5ktklasnieka fotošops... Šasijas no krievu T-72, un torņi no velnszinkurienes...emotion

Varu likt galvu ķīlā, ka neviens vācu inženieris kautko tik tehniski neracionālu un taktiski bezjēdzīgu nespētuizdomāt pat pēc kastes šņabja!!!

0 1 atbildēt

protams liels pluss Tev pa rakstu. emotion ja ir iespēja, tad uzraskti par tām saucamām "samohotkām"  ,  piemēram, SU-152 (PSRS) vēl arī viņu sauca par "zveroboj", kā arī vācu Jagpanther! 

2 6 atbildēt