local-stats-pixel fb-conv-api

2. pasaules kara bildes, kas pārsteigs!32

1040 1

Profesionāla fotogrāfija atšķiras no parastas. Tā ir kā ideāls mirklis satverts uz mūžiem. Krāsas nav tik svarīgas, bet to trūkums neļauj ieraudzīt dzīvi, kāda tā bija, bet fotogrāfija lielākoties ir par ko citu. Par ciešanām, par laimi, par prieku, par zaudējumu, par uzvarām, par abrīnu. Par mūsu pagātni, kas bez krāsām tomēr šķiet tāla un neīsta. Tāpēc atrodas cilvēki, kas piešķir krāsas pagātnei, lai tā atdzīvotos no jauna.

« 1  2  3  4  5 »
1040 1 32 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 32

0/2000

30. patiesibā šīs karabīnes M1 granade deva lielu priekšroku ienaidniekiem, jo tiklīdz tika izšauti visi astoņi raundi pati aptvere ar diezgan paskaļu tādu ka kases aparātu skaņu izleca ārā, un tas kalpoja dažkart kā signāls ka tavs pretinieks parladejās vai ari viņam ir beigušas patronas.

10 0 atbildēt

Pēdējā bildē nav armijas komandieri, bet gan militārās policijas patruļa nofotografēta. Bet vispār interesanta kolekcija.

9 0 atbildēt

Bildes super, komentāri - kā cilvēkam ar sešu klašu izglītību.

7 0 atbildēt

Priece redzet sis vestures ainas tik kvalitativos attelos.

5 0 atbildēt

Loti interesanta foto galerija! Paldies!

4 0 atbildēt

foršas bilžas lestet 😛

3 0 atbildēt

 emotion 

3 0 atbildēt

Paldies, zinu taču, tik ākstos ;D

3 0 atbildēt

Kā .. cilvēki un apkārt viss tajā laikā jau bija krāsains? Vai tad krāsas neparādījās tikai pēc kara?  emotion 

5 2 atbildēt

Labas bildes. emotion

2 0 atbildēt

Vai tad 3 bildē nav LuftWaffe? Cik zināms vācu lidotāji ar saviem iznicnātājiem bija somija, man liekas ka tā ir LuftWaffe emotion, bet anyway labs raksts +1 no manim .

2 0 atbildēt

Labs!

1 0 atbildēt

Bildes ir labas!

1 0 atbildēt

 emotion 

1 0 atbildēt

30. MELI. Amerikāņiem bija pusautomātiskās šautenes, nevis maģija kas pārlādē ieroci viņu vietā. Daudziem citiem, īpaši PSRS bija pēc katra šāviena jāatvelk ieroča bulta, ielādējot patronu patrontelpā un sagatavojot to izšaušanai. Amerikāņiem tas nebija jādara, cik reižu nospiedi gaili, tik reižu izšāvi. Un vāciešiem vispār jau bija automātiskie ieroči jeb triecienšautenes, kas ar vienu gaiļa spiedienu varēja iztukšot visu magazīnu. Kara laikā arī PSRS parādijās PPSH sistēmas pusautomāti, bet tie visi bija mazos kalibros un izcēlās tikai ar šaušanas ātrumu.

1 1 atbildēt
30. Muļķības , krieviem bija pusautomatiskās šautenes Svt 40 , vāciešiem bija to klons, briti ,kanādieši un austràlieši tika bruņoti ar amerikāņu garant un M, tā ka savu tikai iedupsē
0 1 atbildēt

Paldies Sabiedrotajiem par pasaules atbrīvošanu no verdzības itāļiem, vāciešiem un japāņiem! Lai Māra jūs sargā!

4 5 atbildēt

36. attēls tie nav ne kādi kareivji. Tie ir visītākie nacisti. Sturmabteilung formastērpi.

0 5 atbildēt