local-stats-pixel fb-conv-api

12 fakti par miegu, kas liks tev to novērtēt vairāk nekā iepriekš12

704 2

Protams, tu varētu būt kā Rendijs Gardners un negulēt 11 dienas un 12 minūtes un beigās pārvērsties par psihopātu. Tāpēc labāk izgulies!

704 2 12 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 12

0/2000

Apzinātā sapņošana, tad kā tas ir domāts - kā miega paralīze vai arī sapnis, kurā apzinies, ka sapņo un vari darīt ko gribi?

16 0 atbildēt

Apzinātā sapņošana ir kad no rīta velcies pie skapja, meklē drēbes, apģērbies un ej ārā pa durvīm, esi jau pusceļā uz galamērķi, kad atskan modinātāja zvans un tu saproti, ka esi gultā, un joprojām naktskreklā.  emotion  Negulēju 2 diennaktis. Man pietika. Esmu nakts zvērs. Skatījos Supernatural seriālu(krievu valodā), gāju uz skolu - tad sākās. Skolotāji un kursabiedri sāka krieviski runāt par briesmoņiem, par to, ka dēmoni pārņēmuši pasauli, visur dzirdēju Sems un Dīns. Br...Vēl aktieru balsīs. Pēc tā ar aukstām rokām aizmuku uz mājām un aizmigu. Vairāk ko tādu nevēlos piedzīvot.  emotion 

9 0 atbildēt
Noteikti otro daļu vajag
9 1 atbildēt
Labs hu*nja sis raxts ir. Plusaks
4 1 atbildēt

intresanti! Es visu mūžu esmu domājis ka katrs var kontrolēt sapņus! Es to vienmēr esmu darijis! Vienmēr iedomājos par ko gribu sapņot un tā notiek!

3 0 atbildēt
I avatarsI

Halucinācijas, otra besīgākā lieta uzreiz pēc tā ka viss besī, kad izlaid pāris naktis miega. emotion

2 0 atbildēt

 emotion a kā lai tiek vļā no lucide?

0 0 atbildēt

Jo zini ja visu laiku tu zini ka sapņo un tie sapņi ir kā režisoram + pamosties ar rētām bezmaz ko sapņos puguāri uzplēsuši vnk jau sāk rasties mīziens iet gulēt jo es čohnīju tos sapņus bet pamostos nu piemeram guļu es ilgi jo tie sapņi ir par mūžības meklējumiem piemēram ceļojums uz uluru, tuksnesī uzbruka puguāru kareivji, ar nagiem, pamostos bļin saplēstām naktsdrēbēm, vai 3 griestam rētām emotion tas es pat nezinu vai lucide ir, bet smadzenes man reāli reāģē uz tiem sapņiem jo es čohniju ka sapņoju un beigās bļin pamostos ar ieguvumiem no sapņiem emotion

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt