local-stats-pixel fb-conv-api

Iemīlējušies vairāk kā 50 gadus1

105 0

Populārie mēdiji ir pārpildīti ar bildēm kurās attēloti jauni un skaisti mīlētāji - bet kā ar nesaraujamām saitēm, kuras neiespaido laiks, tām kuras dala veci pāri, kuri mīlestība dalās jau vairāk kā 50 gadus? Fotogrāfe Laurena Fleišmane ir izveidojusi sirdi sildošus un mīļus portretus ar pāriem kuru mīlestība vienam pret otru pastāv jau vairāk kā pusgadsimtu. Aizkustinošās bildes ir apvienotas fotosērijā ar nosaukumu "Mīlētāji" (The Lovers)

Fotogrāfe sākotnēji bija plānojusi uzņemt 50 pāru bildes, bet projekts drīz vien uzplauka līdz gandrīz 100. Viņa uzzināja, ka vienkārši jautājot vecajiem pāriem, lai tie saskūpstās, lika viņiem justies ērtāk un atcerēties viņu jauneklīgo mīlestību.

Fleišmani radīt šo fotogrāfiju sēriju iedvesmoja viņas vectēva rakstitās mīlestības vēstules viņas vecmāmiņai, II Pasaules kara laikā. Pēc viņa nāves, vectēva dienasgrāmata savienoja fotogrāfi ar viņas vecvecāku laulībām veidā kādā viņa pirmstam nebija piedzīvojusi.

105 0 1 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 1

0/2000

J.Blagovs ir sacījis: "Zvaigznēm vajag visuma plašuma, cilvēkam vajag mīlestību". Prieks par pāriem , kas , ejot dzīves ceļu, pratuši pārvarēt šķēršļus un mīlēt līdz sirmam vecumam.

3 0 atbildēt