local-stats-pixel fb-conv-api

spoki.lv ir dirsā113

658 98

Man nav komentāru par šo. emotion emotion emotion

658 98 113 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 113

0/2000

kas ir labāks 1bilde un 1000smieklu vai 20fakti

1 0 atbildēt

No vienas puses piekrītu. BET katram sava gaume, un, ja jāizvēlas komiksi vai vēsturisku faktu raksti, tad es izvēlos komiksus. Varat nepiekrist, bet lielai daļai varētu būt tāpat. Tie kurus interesē fakti un vēsturiskas lietas- tie tad arī skatās tos faktus un vēsturiskās lietas.Lielākajai daļai vai nu vienkārši slinkums lasīt garus tekstus vai slinkums nospiest +  .Piekrītu par tām plikajām vecenēm. Tiešām debīli, ka titulbildē ieliek veceni un rakstu apskatās tie kas grib pablenzt uz plikumiem. Pieņemu ka tā dara visi kas domā ka viņa rakstu neapskatīsies, un tie kas nevar sameklēt piesaistošas bildes vnk ieliek atkailinātus ķermeņus un domā '' Nu tagad gan visi paskatīsies manu stulbo rakstu'' Vajadzētu vispār aizliegt rakstos pievienot tāda satura bildes- preikš tam ir Tīņiem+ sadaļa ;)

1 0 atbildēt

Ja godīgi spoki neiet dirsā bet paši cilvēki iet dirsā! 

2 1 atbildēt

Beidziet nīdēt... Nīdekļi, jums uz šejieni ------->Visiem nīdekļiem un...

2 1 atbildēt

Taisníba citi tie blizu raksti ar 10 bilém dabún pári pa 400+ 

1 0 atbildēt

Skauž? emotion

1 0 atbildēt

Tikai tagad pamanīji?emotion

0 0 atbildēt

Jā,citreiz ar grūzī iemetu labu rakstu,man samet dažus plusus ,cits iemet kkādu geju sūdu un dabū kaudzi ar ++

3 3 atbildēt

Kas kuram patīk...

0 0 atbildēt

👌

0 0 atbildēt

Atverot šo es domāju,kad Tu rakstīsi par to kad tagad spokiem nosaukums ir http://spoki.tvnet.lv nevis spoki.lv emotion

1 1 atbildēt

Labākais veids, kā var dabūt + ir taisīt rakstus par spoki.lv problēmām un trūkumiem. emotion Varēji lirkt iekšā sadaļā 'Pieprasu', bet Tev vajadzēja atdarināt iepriekšējo rakstu, kurš savāca 2k +. Gudrs, gudrs.emotion  

0 0 atbildēt

emotion  Es pat nezinu ar ko lai sāk? šis portāls ir veidots priekš tīņiem, jo reti kurš pieaugušais nāks lasīt rakstus un komentēs ar 9gag sejiņām! Un jā, protams, ka pieaugušie auto eksperti ies un apbrīnos kā tu krāso un maini lukturus savam audi ! Un runājot par "narkomāna rakstiem". "war on drugs" ir nopietna tēma visā pasaulē! Tev tiešām liekas, ka par zāles pīpēšanu cilvēks ir pelnījis, lai viņu soda tāpat kā rūdītu noziedznieku un sabojā visu atlikušo dzīvi? Tu domā, ka šie likumi ir apturējuši noziedzību un samazinājusi lietotāju skaitu? Kā tev liekas, kas būtu ja tagad aizliegtu alkaholu? Visās malās parādītos točkas, cilvēki dzertu tāpat kā agrāk, tikai "indi" un noziedzība būtu rekorda augstumā! Liela daļa cilvēku, kas runā par šo tēmu, nepīpē zāli vispār, vnk saprot ka ar likuma sistēmu kautkas nav kārtībā, un cenšas samazināt narkotirgoņu skaitu, noziedzību un korupciju! Ja dekriminalizēs, tas nenozīmē, ka visi sāks pēkšni pīpēt neormāli zāli, bet ja tagad ir aizliegts, tad visiem ir bail un neviens nepīpē. Pec tavas loģikas visai holandei vajadzētu būt narkomāniem un Muļķiem(+vēl desmitiem valstu kur zāle sen ir dekriminalizēta), tikai Holande viņa ir viena no atīstītākajām valstīm ar vismazāko noziedzību un narkomānu skaitu! Tu teici , ka tev nepatīk ka tie kas nesaprot neko no mašīnām, tavu rakstu skatoties, tad kāpēc tu kautko komentē par narkotikām, ja tu pats pilnīgi neko nesajēdz par šo tēmu, tikai gvelz savus 80 gadīgas tantes tekstus! Un jā, ja tu gribi, lai autoeksperti skatās tavus rakstus, tad lic viņus Latviujas auto forumos, es domāju ka tādi ir daudz!!!

3 3 atbildēt

Atslābsti emotion

0 0 atbildēt

Piekrītu Tev!

Ielieku rakstu, kur ir garš lasāmgabals un bez bildēm, bet sīkie nenovērtē un samet mīnusus. Šaubos vai vispār izlasīja.

0 0 atbildēt

es lasu daudzus labus un sliktus rakstus, bet par to nesūdzos 

 

 

ā un vēl kas es domāju ka visi neliek + visos rakstos kas liekas normāli....

0 0 atbildēt

Skatos, ka spēlē Battlefield 3! Kāds tev niks?

0 0 atbildēt

Life is not fair get ussed to it or GTFOemotion

0 0 atbildēt

cilveku zinasanas ir tikai vieni komiksu tupas,atkarojosas bildites.  teksti labi ja mainas.

  Zinasanas nevienu laikam neintrese jo gan jau skolnieki,lieto spokus.

0 0 atbildēt
« 1  2  3  4 »