local-stats-pixel fb-conv-api

spoki.lv ir dirsā113

658 98

Man nav komentāru par šo. emotion emotion emotion

658 98 113 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 113

0/2000

Papēti Spoku auditoriju un Nav jāmainās portālam, bet portālam jāpielāgojas auditorijai. Liela daļa te ir sīču, kuri lāga lasīt neprot, vai nemaz negrib un liek + tur kur grib, un šādi komiksu raksti to parāda, un kas par to ka labāks raksts nopelna mazāk +? Cilvēks kurš ielicis tiešām ok rakstu, kā tu minēji (pie tam man pašam tādi ir saistošāki), viņš ir apmierināts un kas lasa izglitojās un ieliek +, un tad tu domā ka arī sīčiem jālasa, tas kas viņus nesaista un arī jāliek +, nu kapēc, kam interesēs tas novērtēs un ja galīg tev te nekas nepatīk veido savu partālu kur komiksi tiks aizliegti.

146 2 atbildēt

Drīzāk varēji nosaukt rakstu "Kapēc mani raksti nevar savākt plusus" emotion

122 5 atbildēt

Kāpēc tu cepies par lietām, kas jau divsimts reizes ir izrunāta gan komentāros, gan administrācijas starpā? 

73 7 atbildēt

Varētu vēl saprast tevi, ja tu liktu sakarīgus oriģinālrakstus, bet tev ir 3 lapas ar lētām attēlu galerijām un video. Un vēl te kautko blato, ka spoki ir dirsā...emotion

Pasaki, ko tu pats esi darījis, lai uzlabotu portāla kvalitāti??? NEKO!

44 1 atbildēt
Spokus novēroju jau vairāk kā 2 gadus,tik nesen piereģistrējos ,man šķiet ļoti interisants portāls kurā jebkurš var iegūt ļoti noderīgu info un jaunumus. Bet bieži var uzdurties uz kko ļoti tizlu,tur jau nav vainīgi admini,bet gan tauta,. Neviens nav ideāls.
44 1 atbildēt

tavs raksts arī nav ļoti labāks

30 7 atbildēt

problēmas sākas ar to attieksmi - mans raksts neatbilst noteikumiem, bet noteikti ir labāks par to rakstu, kas arī neatbilst noteikumiem, bet man nepatīk.

dievsžēlīgais, iemet mīnusu un/vai nosūdzi administrācijai un dzīvo tālāk. tev problēmu pietrūkst, ka cepies par niekiem?

24 2 atbildēt

Re kā, sapelnīsi kārotos plusus ar paša nokritizēto bildīti, pievienojot no sevis vien dažus stiprākus vārdiņus.

25 4 atbildēt

Ko Tu te cepies!Tas raksts bij publicēts kautkad 11mitajā gadā kad tas bija normāli!Tagad tik viņu pacēla!Un jā ja kas nepatīk raksta apakšā ir vieta kur rakstiīts Ziņo administrācijai!Un lieta darīta!A tu tē kautkādu kaku sāc bīdīt!!!

16 3 atbildēt

Ej sūdzies draugiem vai mammai.

12 0 atbildēt

apsveicu šis ir milionais raksts ka spoki.lv ir dirsā spied šeit un vinē iphone 

12 0 atbildēt

Un šis raksta savāca 315 plusus,būs jāsāk sūdzēties par visiem un iespejams  izdosies savākt 1000+  emotion ...........

11 0 atbildēt

Kādas tev ir problēmas? Neproti uzspiest uz pogas "ziņot administrācijai"? Ja nezināji, tad jau sen ir pieņemts noteikums par minimālo lodziņu skaitu komiksos, kas ir 20 lodziņi. Redzams, ka pats ar noteikumiem īpaši nedraudzējies, ja pats ievieto rakstu, kas NEATBILST NOTEIKUMIEM!  (Nu moins, 2 bildes un 88 vārdi). Ja neizlabosi rakstu, es to dzēsīšu.

19 11 atbildēt

'Vaina' ir lietotāju patikā, nevis administrācijā.

Varbūt neņem tik ļoti pie sirds šos te virtuālos plusus.

9 1 atbildēt

O jē, admini tūlīt aizskries un iedēstīs visiem pūkainajiem mazajiem analfabētiem jaunas smadzenes. Pamēģini uzrakstīt kaut ko anālu jeb par maziem  dzīvnieciņiem no vēsturiska viedokļa, varbūt paveicas ar tiem plusiem? 

7 1 atbildēt

Bet ja butu aizliegti komiksi spoku tauta sammazinatos par 60%, tad gan spoki.lv butu dirsa. 

6 1 atbildēt
wnk tev skauž ka citiem daudz plusi :D
5 0 atbildēt

Jau sen biju aizmirsis, ka kādeiz modē bija 1 komiksa raksti emotion

6 1 atbildēt

Katram  ir tiesiibas izteikt savu viedokli: ' cepums' no manis par to, ka neesi vienaldziigs...raksts gan buutu veel labaaks, ja naaktu klajaa ar reaaliem, interesantiem ieteikumiem, ko ,kaa tieshi uzlabot! 

Un par adminiem runaajot: neesmu paarliecinaats/a, bet, skiet, ka vinji arii ir " tikai' cilveekiemotion....nobody is perfect:)...

5 0 atbildēt

Vienīgais kas te ir dirsā ir tavs raksts. Ar bezjēdzīgu rakstu tu mēģini runāt par problēmām spokos.

1. Ja tev ir pretenzijas, tad no sākuma apskaties, vai raksts, kuru tu mini kā piemēru, nav vecs.

2. Ne jau administrācija nosaka kādi cilvēki uzturas spokos, bet gan rakstu piedāvājums nosaka to. Gribi, lai cilvēkus interesē nopietnāki raksti, tad sāc pats ar sevi, rādi sevi kā piemēru, sāc veidot labus rakstus, kad mainīsi sevi, tad varēsi aizrādīt citiem. Ja būs labi, kvalitatīvi raksti, tad varbūt spokos arī parādīsies vairāk cilvēku, kuri tos lasīs un būs arī plusi rakstiem.

3. Šo rakstu tu sauc par rakstu, kurš mainīs domāšanu? Es šo rakstu saucu par mēslu. Tu tikai mētājies ar vispārinātām frāzēm, personīgām pretenzijām. Gribi mainīt domāšanu? Piemini ne tikai problēmas, bet arī piedāvā kaut kādus risinājumus tām. Jā nē, tad tava klaigāšana nav vairāk vērta, kā veco tantiņu bļaustīšanās par to, ka valdībā ir zagļi.

4. Viss jau ir pateikts pirmajos 3. punktos

P.s. Es esmu Tas i es, kaut kas nogāja greizi ar manu profilu un nevaru tajā ielogoties, cerams, ka tas tiks drīzumā izlabots.

6 1 atbildēt
« 1  2  3  4 »