local-stats-pixel fb-conv-api

Zviedrijā Imigrants iesit un uzspļauj mātei viņas bērnu priekšā (+VIDEO)43

188 1
Šokējošu situāciju fiksējušas Zviedrijas galvaspilsētas Stokholmas novērošanas kameras, kur redzams īss konflikts starp kādu māmiņu ar diviem bērniem un imigrantu vīrieti. Viss noticis ātri - melnīgsnējais garnadzis centies apzagt priekšā ejošo sievieti gados, ko pamanījusi sieviete ar diviem bērniem un brīdinājusi viņu par notiekošo. Viss acīmredzot tā arī būtu beidzies, tomēr sieviete apsaukusi garnadzi, par ko viņš viņai, bērnu acupriekšā, iesper pa vēderu un iesit pa seju. Šokētā sieviete jau devās prom ar saviem bērniem, tomēr neapmierinātais garnadzis nolēma ātri atgriezties un viņai vēl uzspļaut... "Tas ir trakākais, ko savos policijā aizvadītajos gados esmu redzējis," paziņojis izmeklētājs Stefans Telkvists, kurš šogad dosies pensijā. "Es viņu ielikšu aiz restēm, pat ja tas būs pēdējais ko izdaru."


188 1 43 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://FOCUS.LV
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 43

0/2000

Ja tas būtu noticis ar manu sievieti,es viņu izrautu kaut no pazemes(vienalga cik laika tas prasītu).Pēc tam kroplis lūgtos nāvi,bet viņa nenāktu....

51 1 atbildēt

Šādi video ļoti labi tiem,kas ir tā saucamie welcomeri,parāda ,ka nu nekādi labiņie tie imigranti nav.Ceru,ka viņs ir jau aiz restēm,jo bija arī labi redzams,ka mēģina apzagt un sieviete pamaisīja.

32 0 atbildēt
Tādi būtu jāsit, jo savādāk ar viņiem nevar...
29 1 atbildēt

  Rezultāts beigās būs tāds,kad  ar "šitiem" vairs nevarēs tikt NORMĀLI galā.Tad vienkārši nāksies viņus transportēt uz Antarktīdu no turienei VISMAZ jau nu noteikti ar "pudeļu plostiem" neatpeldēs un neviena "kotrobandas tupele" arī neuzdrošināsies uz turienei airēties( emotionpārāk tālu un ļoti nemierīgi ūdeņi).

22 0 atbildēt

Drīzāk tas viss novedīs pie tā, ka vietējie sāks šos radījumus slepkavot. Cik ilgi var paciest. 

21 0 atbildēt
beigts bēglis , labs bēglis
16 1 atbildēt

Brīnums, ka to māti negrib iesēdināt, par to, ka aizskāra viņa jūtas..

15 0 atbildēt
Uzreiz, bez vārdiem, ar galvu pa seju, ar kāju pa vēderu, un ar roku vēl pa žokli, lai nospļaujas. Atbraukušais meklēt labākus dzīves apstākļus tā nedarītu. Šeit visa slēpjas kas dziļāks un prātam ikdienas cilvēkam neaptverams.
12 0 atbildēt

Vina izstrauceeja vinam zaadziibu. Vinsh ir kabatuzaglis  emotion 

11 0 atbildēt
Jus laikam nesaprotiet to ka NU UN KO VINI DARA. Vinus seit nem ar nodomu lidzko vinus kads aizstiek to iemet cietumna Tukumniekam gandriz divus gadus iedeva pa to ka vins iedomu draugus gribeja sasist jo iedomu draugi bija islamisti. emotion ja TU Lv kautvienu aiztikI tevi notiesas pa slepkavibas meginajumu ar iepriekšeju .un vel rasisma apvainos
11 0 atbildēt

Liekas jau sācies...  emotion 

9 0 atbildēt
Lai tikai saak te savas slimaas musulmanju idejas praktizeet, mees vinjus aatri pa vienam aplasiisim. Tik liidz dzirdeesu vaardu ALLAHS, taa momemtaali gaaziisju pa muti...
7 0 atbildēt
Trūkst vārdu emotion((( kropļi tādi. Kā vsp var sievietēm šitā sist? Ceru, ka kaut vienu reizi dzīvē redzēšu kko tādu savām acīm.
4 0 atbildēt

varētu padomāt ka bez imigrantiem tas ir kas īpašs. esmu runājis ar konduktoriem, kuri strādāja 15 troleibusa . viņus dzīve ātri izmācija klusītiņām ļaut zagļiem šiverēt. pretējā gadījumā bija tas pats kas viģikā, ja ne trakāk.

  šitais ir vienkārši bandīts, nevis beglis.

3 0 atbildēt

Pirmā asociācija.       

http://www.twisterclub.ru/images/164307.jpg

2 0 atbildēt

Cerams viss šitas jandāliņš vienā jaukā diena beigsies ar saukļiem - I KILL MUSLIMS un GOD HATES FAGGOTS... emotion 

3 2 atbildēt

Refugees welcome.

1 0 atbildēt

lai sit savas sievietes, mums tas nav pieņemts kā viņiem.

1 0 atbildēt

ak zviedrija un viņu milestība pret bezkaunīgiem sieviešu sitējiem un izvarotājiem.. un neapmierinātība par to, ka slims cilvēks, kuram nevienas zāles nepalīdz, cenšas vērsties pie dziedinošās marihuānas, lai spētu normāli dzivot.

1 0 atbildēt

Nu jau pa vēlu, tagad ne tarnsportēt neko, nevarēs, tagad var tikai pilsētā patrulēt policija, un prasit katram dokumentus, ja kkāds imigrants, vnk arestēt, un aizvest uz mežu nošaut! Ok tas ir necilvēcīski un nežēlīgi, bet viņi to ir pelnījuši, jo ar viņiem arī dadzu čigānu (nesinu kādā veidā), bet sāk parādīties, agrāk Jelgavā(esmu no Jelgavas)nebija problēmas ar viņiem, bet tagad pat policija patrulē un tramda viņus, jo uzbrūk un izseko skolēnus (pat dažus kuriem sekoja vai draudēja pazīstu!)!

2 1 atbildēt