local-stats-pixel fb-conv-api

Zudusī bibliotēka26

253 0
253 0 26 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 26

0/2000

Interesanta nodarbe......tā turēt!!!!

14 0 atbildēt
Man ari ir dazas loti senas gramatas,vecaka ir 300 gadus veca apzeltita bibele
2 0 atbildēt

Mani patīkami pārsteidza ka vēl ir cilvēki,pat spokos.lv kas interesējas ar grāmatam un vēl pie tam kolekcionē tās,ja man būtu lielāka apņemšanās tas es arī sāktu meklēt iegadātos kādas antīkās grāmatas,bet diemžēl nav ne laika kā arī pietiekamā finansejuma.

Man ļoti parika tā evanģēlija,izskatās ļoti labi, es apbrīnoju vecās un gotiskās grāmats,un viennozimīgi jūsu stāsts ir interesants un noslēpuma tīts, novēlu jums veiksmīgi noskaidrot tās grāmatas noslepumaino īpašnieku..

2 0 atbildēt

Kad nopirkšu maju man arī ir doma vienā istabā ierikot biblioteku,kura būs dažādas - gan vecākas,gan jaunāks grāmatas. Par personīgo biblioteku jau sen sapņoju :)

1 0 atbildēt

man majas bibele no 1700 gadiem emotion

1 0 atbildēt

Njā,interesanti bija palasīt ! emotion

1 0 atbildēt

es šito kaut kur esmu lasījis. nu visu laiku tāda sajūta ka kopēts raksts. bildes arī tās pašas. viss tik ļoti liekas kaut kur redzēts. no offence, ja tā nav, taču nez kāpēc mani visā raksta lasīšanas gaitā pavadīja tā dīvainā sajūta emotion

1 0 atbildēt

Interesanti, man arī patīk vecas grāmatas un vispār antīkas lietas. :D

1 0 atbildēt

Es kolekcionēju pulksteņus, pagaidām vecākais ir sienas pulkstenis pulkstenis - 1682 gada kas nodots no paaudzes paaudzē :)

1 0 atbildēt

centies dabūt savā īpašumā Vācijā oriģināl iesietos vākos " Mein Kamf " Ā.Hitlers ja tu tādu dabusi un protams ir varbūt iespēja pat ka dabusi kur ir Hitlera paraksts 

Bet galvenais lai viņa ir oriģināl vākos

1 0 atbildēt
Kura vienkarsi ir saglabajusies no sencu senciem :)
0 0 atbildēt
Sobrid neesmu Latvija,precizu gadu nepateiksu,bet 300 aptuveni ir :) bibele ir pat loti laba stavokli,senrakstos,ja nemaldos :)
0 0 atbildēt