local-stats-pixel fb-conv-api

Zoodārzs Austrālijā piedāvā tev īpašu iespēju atriebties bijušajai4

Sievietes vīriešus bieži sauc par cūkām, kamēr vīrieši sievietēm biežāk velta apzīmējumu, kādam lunkanākam un glumākam dzīvniekam - čūskai. Un tieši šo dzīvnieku tu vari nosaukt par godu savai bijušajai vai bijušajam kādā Austrālijas Zoodārzā, tuvojoties Valentīna dienai.

Mīlestības diena tuvojas ar straujiem soļiem, un tas daudziem cilvēkiem nozīmē to, ka internets būs pilns ar mīļuma pilniem, iespējams, diabētu raisošiem ierakstiem un foto. Visur rēgosies sirsniņas, šokolāde un puķes. Savukārt tiem, kuri ir izbaudījuši mīlestības nepatīkamāko pusi, šie svētki var būt, maigi sakot, rūgti.

Un tā kā šajā Zoodārzā ir strādā kāds, kurš, acīmredzot, ļoti labi saprot, ko nozīmē draņķīgas attiecības vai salauzta sirds, viņi ir nākuši klajā ar perfektu risinājumu - nosauc čūsku savas indīgās bijušās vārdā.

Viss, kas tev ir jāizdara, ir jāaizpilda pieteikuma forma "Wild Life Sydney Zoo", paskaidrojot, kāpēc tava bijusī ir lielākā čūska un zoloģiskais dārzs izlems, kurš iemesls izrādīsies topa augšgalā. Lai būtu precīzāk, tev jāspēj izskaidrot, kāpēc tava bijusī rada iedvesmu viņas vārdā nosaukt Brūno čūsku, kas ir viena no pasaules indīgākajām čūsku sugām.

Tad tev jānorāda savas bijušās vārds un jāveic 1$ liels ziedojums "Wild Life Conservatin Fund", kas ir vienkārši ģeniāla fondu vākšanas taktika.

Konkursa uzvarētājs ne tikai iegūs iespēju nosaukt čūsku savas bijušās vārdā, bet iegūs arī sertifikātu un atļauju nākamā gada laikā katru dienu apciemot savu čūsku par velti. Pieteikšanās noslēgsies 13. februārī, lai Zoodārzam ir iespējas izvērtēt visus dalībniekus, pirms uzvarētāja paziņošanas Valentīna dienā.

71 0 4 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 4

0/2000

 emotion 

1 0 atbildēt

Laikam būs jānoziedo,lai varētu nosaukt  bijušās skolotājas vārda ...

0 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt
Varēja vēl patstāvīgā iedzīvotāja kartīti dāvanā...
0 0 atbildēt