local-stats-pixel fb-conv-api

Zinību diena, ko par to domā citi?11

85 0

Ir kārtējo reizi sācies jaunais mācību gads, kad skolas solos sēdīsies bērni un jaunieši, kuri tur vēlas būt, kuri tur nevēlas būt un kuriem ir vienalga.

Lai gan daudziem bērniem liekas, ka skola ir kā sods, tomēr tikai tad, kad pieaudz un sāc strādāt algotu darbu, saproti, ka nemaz tik traki tajā skolā nebija.

Pirmā skolas diena ir tikai sākusies, bet internetā jau čum un mudž komentāri par to. Padalies komentāros arī tu, cik ļoti tev patīk skolas sākums!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
85 0 11 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 11

0/2000

Kā jau iepriekš teicu... Lai gan es absolvēju skolu salīdzinoši nesen, jau tagad es varētu pamācīt vairumu manu bijušo skolotāju. Ne visi, bet daudzi bija neko nezinoši, visu laiku kritizējoši, veci un nervozi "cilvēki". Nedz tādiem drīkst būt cilvēkiem tuvumā, nedz viņi var kādu mācīt.

Universitātē, kur es mācījos, viss bija gluži pretēji. Lektoriem bija liela pieredze savā sfērā, katrs no viņiem bija pūlējies lai lekcijas būtu interesantas, regulāri viņi veica aptaujas un uzlaboja lekcijas/mācību procesu, ja kāds students tika aizskarts - viņu PIENĀKUMS bija veikt izmeklēšanu katru reizi, viņi NEDRĪKSTĒJA būt rupji vai kliegt; lai gan viņi bija aizņemti, viņi nekad nedrīkstēja nepalīdzēt nesaprašanas gadījumā; ja viņi pieļāva kaut mazu kļūdu - atvainojās, ja tev bija problēmas (pat nesaistītas ar mācībām) - viņu pienākums bija tev palīdzēt. Tev jāstrādā un tu nevari apmeklēt lekcijas? - Nekas, nāc, kad vari, un tev viss tiks izstāstīts. Nodevi darbu 1h par vēlu? - Nekas, tas ir piedodams. Pāris reizes izbraucienu laikā es biju dzēris alu ar lektoriem...jo kāpēc gan nē?

Ja pateiksi kādam no skolu skolotājiem, ka viņu attieksmei pret skolēniem jābūt tādai pašai - viņi smiesies. Latviešu skolotāji degradē mūsu bērnus, nevis māca. 

Tu esi nodoķlu maksātājs. Skolotājiem ir tevi jāciena, jo tu maksā par pakalpojumu. Nevis tikai jākritizē un jābrēc. Protams, tev viņi arī ir vienmēr jāciena,. Bet būtu godīgāk, ja būtu iemesli par ko šos cilvēkus cienīt... Vai ne?

11 0 atbildēt
Njā…liekas, ka tagad esot studentam viss būs vieglāk, bet tas pats vien ir…S.S.D.D
6 1 atbildēt

Personīgi man skolas laiks bija pat šausmīgāks, nekā elle zemes virsū. Toties augstskolas laiks bija vislabākais, kas man bijis visā manā mūžā. Tas bija laiks, ko reizi no reizes atceros ar patiesu patiku.  emotion 

5 0 atbildēt

@Aptauja: Vai tu mācies skolā?

Cits variants: Nu jau mācu skolā

2 0 atbildēt

@Aptauja: Vai tu mācies skolā?

Cits variants: Es mācos universitātē

1 0 atbildēt

Pašlaik vēl mācos. Pagājušais gads un šī gada sākums ir ļoti nepatīkami...

1 0 atbildēt

Manā dzīvē mācību gada sākums neko nemaina, jo es mācos tālmācības vidusskolā, kur mācības norit visu gadu.

1 0 atbildēt

@Aptauja: Vai tu mācies skolā?

Cits variants: nemacos sen

0 0 atbildēt

@Aptauja: Vai tu mācies skolā?

Cits variants: Universitātē

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt