local-stats-pixel fb-conv-api

Zārki vairs nav vajadzīgi! vai tu gribētu atdusēties šādā veidojumā?36

270 0

Mūsu platuma grādos aprakšana zārkā ir visizplatītākā apbedīšanas metode. Pamazām tiek ievesta arī kremēšana, bet vai šis veids spēs gūt popularitāti arī pie mums?

Bieži vien nāve pienāk negaidot un pārsteidz mūs nesagatavotus pat tad, kad ļoti labi saprotam, ka tas reiz notiks ar ikvienu no mums. Tāpēc ir interesanti papētīt kādas ir iespējas sava ķermeņa apbedīšanā. Un šī ir viena varen’ laba ideja!

270 0 36 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 36

0/2000

Manuprāt ļoti interesanti! Un tuviniekiem mazāk rūpju kapu uzkopšanā, bet ja nopietni- būtu patīkami apzināties, ka tavs ķermenis pēc nāves ir noderīgs, ne tikai atdusas zem kārtējā krustiņa kapos.

35 0 atbildēt
Tas būtu spocīgs mežs
22 2 atbildēt
Es pa tādu mežu nekad nestaigāku, bet ideju atbalstu par visiem 100%... Vismaz nav jāiet jākopj, kopiņa jāliek, kapakmens jāuzstāda.. Tā vismaz kāds labums no tā satrūdējušā līķa...
17 0 atbildēt

Ideja nav slikta no lietderības viedokļa, bet jebkurā gadījumā kremēšanu atzīstu par vislabāko, vismaz tiec pilnībā izslaucīts no zemes virsmas.

8 0 atbildēt

Interesanta ideja,atbalstu arī kremēšanu,jo cilvēki ir tik daudz,ka visur kapsētam vietas nepietiek. No zemes nācis,par zemi topi,vai kaut kā,tā.. šis ir labs variants! emotion bet protams apbedīšana ir liels bizness,un tas nav izdevīgi,ja visi tagad pārietu uz ko šadu.

5 0 atbildēt

Tā vietā, lai patērētu koku uz krustiem šis veids izveido jaunus kokus.

4 0 atbildēt

Es gan visiem jau no kādi gadi 20it kladzinu, ja nu kas ar mani notiek, tad tikai kremēt un tas pats attiecas uz komatozu stāvokli, uzreiz šprici. Par koku jau arī ir feini, bet es netaisos barot tārpus!

3 0 atbildēt
Kamēr nezin, tikmēr viss ok. Bet zinotnpar tādu kapsētu, patīkami nebūtu. Kreatīvi ideja- tas gan. Bet kopjama un uzraugāma- diez vai
3 0 atbildēt

laba doma, var pirms leitošanas izmēģinat?

1 0 atbildēt

Un cik viegli ir tikt no turienes laukā?

1 0 atbildēt

neslikti, es to veletos

1 0 atbildēt

Ir diezgan daudz reģistrētu gadījumu kad cilvēks attopas aprakts dzīvs - kļūdas dēļ.

1 0 atbildēt
Sūdīgi jo 1)Tu roc tranšeju, un pēkšņi beigts cilvēks parādās. 2)Tur tajā mežā spoki būtu.
2 2 atbildēt
Ja nu nejauši dzīvu apglabāja?
0 0 atbildēt

Īstenībā nav slikta doma emotion Un vēl tā embrija poza arī ir pa tēmu.

0 0 atbildēt
Manuprāt interesanta ideja 👍
0 0 atbildēt

super ideja

0 0 atbildēt
Žēl,ka nav tādu staigājošo auguemotion
0 0 atbildēt
Ideja patiešām laba, bet es labāk izvēlos kremēšanu. 1) glabājot zārkā, pēc pāris paaudzēm neviens par mani neliksies ne zinis, tāpēc negribās vienkārši ieaaugt zālē, kā tas ir redzēts daudzviet. 2) esot kokam, nav garantijas, ka pēc daudziem gadiem manin(kā koku) neizmantos jaunu zārku vai māju ražošanai emotion
0 0 atbildēt

emotion 

0 0 atbildēt