local-stats-pixel fb-conv-api

Zaļkalns nogalināja Alisi?28

539 12

Mirklis, kad Latvijas vārds pasaule parādās drūmos toņos.

Britu karaliskie gaisa spēki ir pievienojušies meklētāju pulkam, lai veicinātu ātrāku Alises Grosas atrašanu. Meitene pazuda augusta beigās un līdz šim vēl nav atrasta. Lielbritānijā viņa ir ierindota meklējamo pusaudžu saraksta augšgalā, jo pastāv ļoti liela iespēja, ka ar viņas pazušanu lietu saistīts ir Arnis Zaļkalns, kurš jau ir bijis iepriekš sodīts par savas sievas nogalināšanu – sadurot to krūtīs.

539 12 28 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 28

0/2000

Skatījumi 17, + 116. Em, kautkas nav tīrs.

13 1 atbildēt

''Kā jau citos ziņu portālos ir minēts, ka pēdējā vieta, kur ir redzēta meitene videoierakstā – ir netālu no viņas mājas esošais ūdens kanāls, kur meitene ikdienas soļoja pāri tiltiņam.''

Te viņa ir sasaistīta ar Arni Zaļkalnu, bet viņa vēlāk(~16:26) redzēta vēl tālāk. Pie tiltiņa viņa manīta ~15:45, kamēr šis - ~16. Lai piedod vietējie detektīvi, bet neticu, ka cilvēks braucot ar riteni nenoķertu, ka viņa 40 minūtes ejot ar kājām spētu ieturēt distanci no velosipēdista. Un, pat ja. Viņš tālāk nav redzēts. 

Spriežu, ka viņš ir piesaistīts klāt vien tāpēc, ka reiz jau ir sēdējis. No sākuma viņu meklēja vien tāpēc, lai uzzinātu, bet vēlāk viņš kļuva par aizdomās turamo. Ja tiešām viņiem būtu kādi pierādījumi, tad viņi varētu iegūt Eiropas aizturēšanas orderi(kuru viņi nav spējīgi iegūt pierādījumu trūkuma dēļ.).

9 0 atbildēt

Katrā rakstā atkārtojas viens un tas pats- plikas varbūtības. Izskatās, ka izmeklētājiem joprojām nav nekā! Kaut kāds nabaga Zaļkalns, kurš ir vienīgais cilvēks Anglijā ar kriminālu pagātni! Esat iedomājušies, cik cilvēku ikdienā paiet mums garām- kas tikko iznākuši no cietuma, kas nogalinājuši pirms 10 gadiem vai tikai plāno to darīt. Būtu labāk meklējuši no cita gala- kas ir bijis sodīts vai ar tieksmēm pret līdzīga rakstura noziegumiem,sērijveida rakstura-kas attiecas uz mazgadīgiem upuriem.

6 0 atbildēt

emotion

bet ja nopietni, tad tvnetā jau komentēju, ka tiesnesi, kurš tam pridurakam piesprieda tikai 8 gadus cietumā, jāliek pie sienas un jāliek atbildēt !

5 1 atbildēt

Tikpat labi Zaļkalns varēja būt nejaušs liecinieks noziegumam, dēļ kā arī pats tika novākts. 

2 0 atbildēt

a sekss bija tur vai nebija? no ziņām nesapratu, neko neteica par to.

2 0 atbildēt
Fuj sedet sim cilvekam cietuma uz muzi.
0 0 atbildēt

Arī pats Zaļkalns atrasts. Miris.

te ziņas no Telegraph

0 0 atbildēt

Atrada.. mirušu.

0 0 atbildēt

Jautājums! Kā reāli ir ar šada veida "tipiņiem"? Viņi ikdienā ir normāla uzvedības personas, vai tas tikai atklājas, kad ir satraukti, uzbudinājušies, priecīgi, utt?

Psihologa atbilde būtu tieši laikā!

Paldies.

0 0 atbildēt

Uztaisijis pašnāvību? interesanti ;dd

Mošk izdarijis? bet lab ;d

0 3 atbildēt
Topic gavno, avtor mudak. Tagad gaidu mīnusu jūru.
4 10 atbildēt