local-stats-pixel fb-conv-api

Zagļi stāsta par saviem lielākajiem guvumiem39

609 1

Ne katrs cilvēks ir zaglīgs, bet katrs zaglis ir cilvēks emotion

609 1 39 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 39

0/2000
Kad biju sīks, nozagu šķiltavas, kamēr pie kases neviena nebijaemotion Toreiz mana māte vēl veikalā strādāja un uzzināja. Nācās iet un atdot emotion Nesen gadījās ar draugiem ieiet veikalā nopirkt picu un minerālūdeni, kasiere aizgāja uz noliktavu pēc ūdens, un pa to laiku es un vēl viens čoms paņēmām košlenes. Kamēr ņēmām, ieraudzīju, ka cits draugs paņēma cīgas. emotion bet šo neviens nezin, tāpēc kššš..
5 0 atbildēt

Man gadījās nozagt 100 000 eiro vērtu mašinu. Tas bija nejauši. Man vienkārši pa rokai gadijās lauznis un es izsitu tai mašinai logu. Skatijos, ka mašīnā palikusi atslēga, tapēc nolēmu doties izbraukumā. Braucu līdz aizmirsu, kur mašinu paņēmu un vienkārši paturēju sev.

Mācieties cilvēki, mācieties!  emotion 

7 3 atbildēt

Kad biju mazāks reizēm sanāca nozagt konfektes . Lielakais ko esu nozadzis bija beibleids emotion beidzu zagt kad mani pieķēra un kopš tas dienas man bail kaut ko iznest no veikala nesamaksājot. 

4 0 atbildēt

Man onkulis iepērkoties rimi, pērkot ūdeņus limonādes vienmēr starp viņam lika dārgo zivi fasēto un vēl visādas lietiņas, viņam kasieres paskatās cik pudeles pajautā vienu lai var izsist un aiziet ārā ar vēl pāris labām lietām. Vienreiz mēģināju tā pat izdarīt, mani pieķēra. emotion Bet nu notēloju, ka neredzēju, ka aizkritis utt.

3 0 atbildēt

3.  ''30 000 vērtu apģērbu'' kā vērtu? Latu? Rubļu? Centu? Semičku? Vai arī vispār kopumā 30k apģērbu gabalus? :}

3 0 atbildēt
Lielo fazer šokolādi no Maximas. Kkur 5.klasē tad gāju 😅
2 0 atbildēt

Kad sīks biju veikalā nočiepu košlenes un sūķus. Jā pēctam man sāka mocīt kautkāda sirdsapziņa nākamajā dienā aiznesu uz veikalu savu iekrāto naudu tur neviena nebija un noliku uz letes un aizlaidos emotion  emotion 

1 0 atbildēt
Uz kurieni?
1 0 atbildēt

Vienreiz no veikala nesot ara samaksaato preci, nesaliku to maisinja, bet izgaju ar visu grozinju, sakot ka atnesisu atpakalj, neatnesu, aizmirsu, ieliku mashinas bagazhniekaa un aizbraucu...majas tik atjeedzos emotion 

0 0 atbildēt

Mēs te visi esam zaguši

Zādzības rullē emotion

0 0 atbildēt

Esmu nozadzis paciņu TicTac. Ja kāda meitene grib lai viņai būtu gangsteris pie sāniem, droši uzpīkstiniet man.

0 0 atbildēt