local-stats-pixel fb-conv-api

«Wish» pērles no «Facebook» reklāmām24

532 3

Ja ikdienā izmanto sociālo tīklu «Facebook», tad noteikti esi pazīstams ar internetveikala «Wish» reklāmām, jo šķiet, ka viņu mērķauditorija ir jebkas, kam ir pieeja internetam un aktīvs «Facebook» profils.

Šodien, kā jau parasti, atvēru savu «Facebook» profilu un skatījos, ko tad mani draugi un nedraugi ir publicējuši. Pēc kārtējās nesmieklīgās memītes par attiecībām uzpeldēja kārtējā «Wish» reklāma. Pēc vistīrākās mārketinga loģikas sanāk, ka produkti, kurus man rāda, ir piemēroti tieši man. Nu vismaz tā tam būtu jābūt. Vai ne? Tomēr man ir aizdomas, ka «Wish» mārketingā sēž ome, kura tikai spiež «tālāk» un neko neskatās. Kāpēc man tā liekas? Skaties zemāk!

P.S. Šie visi ir manis taisīti ekrānšaviņi manā privātajā «Facebook» profilā.

532 3 24 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 24

0/2000
tas 8. jau ļoti labi noder arī tām tavām pistācijām emotion
21 0 atbildēt
3. - nekas lipīgs aiz viņa nepaliek. vienīgi funkciju gan nepilda tik labi, kā parādīts bildēs un mēdz sadalīties tā pļoka. paldies jau par centību, bet esmu redzējusi manuprāt smieklīgākas "pērles" gan aliitii gan wish. šeit dažas liekas normālas lietas.
15 0 atbildēt
4.Var izmantot grēcinieces un notēlot nevainīgo emotion
10 0 atbildēt
2. Kā jau rakstīji nevisi grib durt caurumus,tadēļ ir domāti klipši. Un nekā nepasta tajos. Par kaķu nagu griešanu un nagu uzlikām es arī brīnos. Bet meita nesen draudzenei palīdzējas tās uzlikas uzlikt kaķīšiem. Meitene īrē dzīvokli un pārvaldnieks uzlika tādu uzstādījumu. Tā pudelīte bērnu čurināšanai škiet muļķīga un nevajadzīga. Bet kad padomā kārtīgāk,tad saproti ka dzīvē gadās visādas situācijas. Un mazi bērni nav tiek kuriem likt gaidīt līdz tuvākai tualetei. Utt
10 0 atbildēt

Nekomentē ja tev nau jēgas par lietu. Ja Tu neredzi jēgu, tas nenozīmē ka nav jēgas, tas nozīmē tikai to ka, Tu neredzi jēgu. Uzsvars- Tu Neredzi. Nevis ka nav

7 0 atbildēt

4. Noderēs sabiedriskajā, kad kontrole jautās pēc e-talona  emotion 

7 0 atbildēt

Jā, par kaķiem viņiem ir visai vājš priekšstats  emotion 

5 0 atbildēt

man wish reklamē motociklus par 12 dolāriem   emotion  

5 0 atbildēt

7.tajā tie ir zobi ko zobu tehniķi/ protezētāji stāda vaskā kad taisa protēzes, parasti viņi ir pieejami 100 dažādos toņos un formās, bet visticamāk parastie mirstīgie no šiem varētu uztais feinu masku.

5 0 atbildēt

Vienīgā normālā prece ir tas trauks priekš telefona un semenēm,lai gan sēmenes vispār neciešu.

4 0 atbildēt

Daži cilvēki motociklus mēdz mazgāt, daži to dara ar šļūteni, daži ar augstspiediena sūkni. Dažiem, savukārt, nepatīk ka ūdens tek iekšā pa izpūtēju un dara tur postu. Tāpēc arī ir izpūtēja korķi.

Tad ir daži cilvēki kuriem domāšana ir "ņam-ņam, e-e" līmenī un jocīgs liekas viss ko tie redz.

3 0 atbildēt
16. Ir laba un noderīga lieta
3 0 atbildēt

Nr.8 man ir tīri labs.

2 0 atbildēt
12. Vīriešiem http://prnt.sc/ov856r - sievietēm
2 0 atbildēt

👍

1 0 atbildēt

WURRRRĀĀĀĀHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHĀĀĀĀĀĀ HAHAHĀĀĀĀĀ KILL ME PLS, ES TIK SKAĻI NEBIJU RĒKUSI JAU VESELU GADSIMTU! SUPER! emotion emotion emotion emotion emotion

1 0 atbildēt

 emotion 

1 1 atbildēt

👍

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt

Nu man no tā nekas nenoder.

0 0 atbildēt