local-stats-pixel fb-conv-api

Visšokējošākie nāvessodu un spīdzināšanas instrumenti14

287 0

Hei, spocīgie!

Nežēlīgu slepkavību un spīdzināšanas rīku ziņā neviens nevar pārspēt tā saucamo “radības kroni” - cilvēku.

Viduslaikos noziedzniekiem un arī nepatiesi apsūdzētajiem bieži vien nebija iespējas stāties tiesas priekšā, un, ja kas līdzīgs tiesai notika, tad par apelāciju pat runas nebija. Tā vietā apsūdzētie tika pakļauti spīdzināšanai un nogalināšanai, izmantojot patiesi šausmīgus instrumentus. Zemāk var apskatit 10 visbriesmīgākos moku rīkus.

287 0 14 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://supercoolpics.com/
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 14

0/2000
Nekas uz šīs pasaules nav nežēlīgāks kā cilvēks. Pretīgs,bet labs raksts emotion
9 0 atbildēt
nezināju tikai pirmo un otro, bet tu esi pirmais kurš giljotīnas ieliek pie šokejošākajiem nāvessodiem. emotion
6 0 atbildēt

Nu mīļo cilvēk, pirms liec rakstu, pārbaudi vai spokos nav bijuši šādi. Tā jau ir interesanti, bet tēma izsmelta.  emotion 

5 0 atbildēt

Ir jau arī versija par bambusa koku, kuru pielietoja Japānas Impērija un Mao Ķīna. Piesien cilvēku pie bambusa koku ar koka galotni uz pēcpusi. Bambus pa nakti aug ātri - apmēram pa 2 stundām par izaukt 20 cm. Līdz nakts beigām, bambus cilvēkam jau ir zarnās (ja ne pat kuņģī. Lēna un mokoša nāve (it īpaši vīriešiem)!

2 0 atbildēt

Pluss!

2 0 atbildēt

Šitie spīdzināšanas veidi vairs nav tik aktuāli, tagad ir daudz interesantāk bāzt dzīvu ķīnas daudzkāji cilvēka ausī un cieši aizsiet lakatu, lai tā daudzkājene neizkļūtu ārā. Cilvēks nenomirst, bet tās briesmīgās skaņas, ko tas sadzird, un sāpes, kuras sajūt + tajā pašā brīdī var arīmocīt to cilvēku citās ķermeņa daļās.  emotion 

2 0 atbildēt

Jā... daudz ir bijuši šāda veida raksti emotion Bet nu Tev plusiņš.

2 0 atbildēt

A ķieģeli uzmest uz kājas pirksitem esat izmeiģinājuši?

2 0 atbildēt

Mūsdienu metode, iedzen cilvēku dumšā istabā, kurā novietoti daudz smagi galdi, plaukti vai krēsli. Šis spīdzināšanas veids no ved līdz visu kājas pirkstu lūzumiem. Upuris nemirst, bet cieš mežonīgas dusmas.

2 0 atbildēt

5. Par to zārku man ir zināma vēl mazliet, taču interesanta informācija. Tas Tika veidots tā, ka no tā pats cilvēks nekādi nevar tikt ārā un tas vienmēr bija tik mazs, lai cilvēks nevarētu pakustēties. Viņam vienkārši bija jāsēž ar ceļiem pie krūškurvja. Pēc kādas dienas putni sāka domāt, ka ieslodzītais cilvēks ir maita un nāca viņu knābāt. Tas ir šausmīgi, ka Tu pat nevari galvu pakustināt un tev dibenā kaijas kož.   emotion Foršs un informatīvs raksts. Liels pluss.

2 0 atbildēt