local-stats-pixel fb-conv-api

Visiem spoku nīdekļiem un tamlīdzīgiem!!!31

115 11

Šis raksts domāts visiem, kuri šeit kliedz par stulbajiem komiksiem, bilžu rakstiem un citiem līdzīgiem rakstiem.

P.s. Tā kā atguvu savu īsto profilu, tāpēc izdzēsu rakstu no jaunā profila un pārpublicēju no jauna. Sorry, bet līdz ar to visi rakstā bijušie komenti ir pazuduši.

P.s.2 Milzīgs paldies bubble, par problēmas atrisināšanu ar profilu pāris minūtēs. :)

115 11 31 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 31

0/2000

Esmu viens no tiem, kuriem komiksu un bilžu raksti riebjas. Retais, varbūt 1/100 es nobalsoju ar +, bet 99% gadījumu es lieku -.. Bet tākā esmu cilvēks (divkosīgs radījums) es pats esmu licis komiksu un bilžu galerijas. Un šie raksti, kas ir vienkārši parkopēti no 9gag, izismile, acidcow, funnyjunk un citiem saitiem, iegust kā minimums 500+ un pāris heiteru mīnusus.. 

Bet ar oriģinālrakstiem ir savādāk- tur tulko, meklē info un lēnām bet raksts top un kad pievieno, sīkie komiksotāji ātri vien nolinčo rakstu un tikai kāda 1/4 daļa tiek ievēroti.. Bet atkal no otras puses, īsti neesmu manījis, bet man personiski, patīk, ka manus rakstus novērtē nevis ar deputāts vai citām medaļām, bet tieši redu un adminu medaļas. Un tās esmu dabūjis tikai par oriģinālrakstiem. Es uzskatu, ka mani oriģinālraksti ir viduvēji, bet ikviena medaļa liek pasmaidīt. 

Un par to spoki pieprasa, cik daudz tur ir labas idejas? Un cik daudzas no viņām ir īstenotas? labi ja pusgadā kādu patīkamu sīkumu ievieš, bet tā mēs pūstam komiksu rakstos. Ja esi heiteris, droši, liec manam komentāram mīnusu, bet tas ir pateikts. Agrāk komiksi bija smieklīgi, bet tagad.. jēli amerikāņu jociņi. nekas vairāk.

19 0 atbildēt

Tas ir koks ar diviem galiem,te var diskutēt ilgi jo ilgi,bet nekas nemainīsies,tas pat muļķim skaidrs.Tāpēc esmu iemācījies rakstus,kuri man nepatīk,vienkārši laist gar acīm,nevis tukši pļurkstēt un pīkstēt :)

4 0 atbildēt

Spoki un nīd? Aizej uz  delfu,tvnet vai apollo komentāriem, vēlams par  politiku  vai sportu-Andri Biedriņu, Rīgas Dinamo utml Tur jūs redzēsiet īstu   žvankšķēšanu! Spoki tikai gaudo,jo tāda spokiem daba

3 0 atbildēt

Nu manā vietā neviens cits jau neīdēs.. :D

3 0 atbildēt
xd avatarsxd
man jau likas ka izsole uz plakātu emotion
3 0 atbildēt

Nu bet parasti tā nīdēšana notiek tieši šādos rakstos, kādu izveidoji tu.

2 0 atbildēt

 

 

ko var cepties? nu un ka uz 10 neoriģinālajiem rakstiem ir 1 oriģinālais. Es lasu gan tādus, gan tādus, vienmēr lieku plusu, no rītiem ir vēlēšanās paskatīties bilžu rakstu, vakarā lasu oriģinālrakstus.

Ja negribat komiksus, aizejiet uz "oriģinālraksti" sadaļu, ja gribat daudz plusus savam oriģinālrakstam uzraksti labu un interesantu orgu, piemēram, es redzu ka labi oriģinālraksti bieži vien iegūst daudzus simtus plusu.

Un es šabos vai labāko orgu veidotājiem, piemēram, Tas i es, Contess, Moonwalker pietrūkst plusu.

Ļaudis, ja nepatīk ignorējiet šos komiksus un komiksu veidotājus, gribat plusus saviem orgiem, rakstiet par ko tādu, kas interesētu citem cilvēkiem.

1 0 atbildēt

Spoki ir mēsls.

0 0 atbildēt

Ja runājam par rakstiem, kas atkārtojas, man tomēr gribētos piebilst, ka ir meklētājs, kurā var atrast konkrētu rakstu, ja kāds cits to jau ir pievienojis. Tas ir slinkums un nevarība un, protams, virtuālu cepumu krāšanas kāre. Autors pats, acīmredzot, uz cepumu krāšanu arī spiež, jo arguments, ka katru dienu kāds pievienojas un vispār, nepatīk neskaties, ir bērnišķīgs.

Savukārt, minot to, ka daļa negatīvi noskaņoto paši neliek rakstus, es droši varu teikt, ka man tam nav laika. Protams, var jau paņemt kaudzi bilžu no 9gag un katru dienu likt iekšā, jo, kā autors minēja- ja nu kāds vēl nav redzējis, bet kāda no tā jēga!? Vai nu pieiet tai lietai nopietni, vai nemaz neķeras tam klāt. Viss.

Un, spokus veido lietotāji, gan tie, kas publicē rakstus, gan tie, kas komentē.

0 0 atbildēt
Pats tu tagad nidi.....
0 0 atbildēt

Ja nokārtošu sesiju, uztaisīšu kādus 3 jaunus oriģinālrakstus. :)

0 0 atbildēt

Da lab man pohuj, es bremzee.

0 0 atbildēt

Tavs raksta virsraksts mazliet maldina. Tas attur no ienākšanas arī tos , kuri nevienu nenīst. Man arī nav naida ne pret vienu, pat pret tiem , kuru raksti man nepatīk. Visi ir mūsu cilvēki un neviens nav lieks, vienīgi  daži  ir ar īpašu domāšanu (kā tagad saka - ar īpašām vajadzībām). Šiem cilvēkiem visa sabiedrība palīdz iespēju robežās. Mēs visi kopā esam SPOKU  sabiedrība un mēģināsim nepalikt vienaldzīgi.

0 0 atbildēt

varēji jau atstāt veco rakstu :D bet nu jā + .

0 0 atbildēt

Pluss tev no manis.   Bet jāsaka, ka diemžēl šajā pasaulē tā ir iekārtots, ka vienmēr būs neapmierinātie cilvēki kas dedzinās visus ar savu kritiku. Bet varbūt tā pat ir labāk, vienmēr būs uz ko tiekties.... emotion

0 0 atbildēt

Pag, atkal...? emotion

0 1 atbildēt

Labi , saturīgi raksti nekad nepaliek populāri

0 2 atbildēt

Visiem nīdēkļiem jāliek - nepatīk lai lasās no portāla prom!emotion

0 4 atbildēt