local-stats-pixel fb-conv-api

Visiem Spokiem, SVARĪGI Labots129

655 5

http://spoki.tvnet.lv/tribine/Patiesais-Spoku-pavars/618732

Sveiki visi spoki. Ir nepieciešama jūsu palīdzība. Ir izvērtušās domstarpības un vajag visiem spokiem kas ziedoja Labdarības akcijā "Īslices sos ciematiņš" atsaukties PM Muhins.

Ir nepieciešams lai katrs kas ziedoja tai akcijai uzraksta Muhinam ko ziedoja (drēbes, mantiņas, grāmatas utt)

Tas ir tiešām svarīgi un vēlams pēc iespējas ātrāk visiem atsaukties. Paldies par sapratni

Būsim jums pateicīgi MJ & Muhins

NO VISIEM ZIEDOTĀJIEM KAS ZIEDOJA NAUDU VĒLOS MAKSĀJUMA ORDERI PAR TO CIK IR PĀRSKAITĪTA NAUDA ŠĪ ZIEDOJUMU AKCIJAS LAIKĀ.

655 5 129 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 129

0/2000

Laikam arī jānoziedo kāda gramatikas grāmata, lai vari salikt komatus..

123 23 atbildēt

Pavārs būs ko ierāvis nāsīs

93 2 atbildēt

Nopirku spēju ,,Gaišreģis'' - gribu redzēt ar ko viss beigsies.emotion

69 1 atbildēt

Autor, man liekas,ka ir tomer labak pateikt kas par lietu uzreiz, a to te aziotaazhu varbut cel, cilveeku domas dalaass, nepatiikams stress kaadam. Esi konkreets, luuudzu. Berniba vareeja kjircinat citus nesakot,kas par lietu, bet ka pieaudzis un lojals cilveeks - kjeries veersim pie ragiem. Raksti skaidri un gaisi, kapec te esi, kas noticis un ko tu veelies no mums.  Go,go,go.

65 2 atbildēt

Esmu gatavs iet būrītī atsēdēt par to kliņģeri,  PVN nenomaksāju... emotion  bet ja nopietni, situācija kutelīga un stulba. Muhin, ceru pietiks Tev spēka visu godīgi pa plauktiņiem salikt,  

52 0 atbildēt

Skumji, bet darvas karote tikusi arī šajā medus mucā :(

38 0 atbildēt

Ahā! VID's jums ticis uz pēdām vai kā?

31 0 atbildēt

Varēji arī paskaidrot kāpēc un kas noticis! Savādāk Tava vēršanās pie cilvēkiem krietni traģiska.

 
23 0 atbildēt

izskatās, ka viens no galvenajiem organizatoriem atturas šeit no komentāriem....

20 0 atbildēt

NO VISIEM ZIEDOTĀJIEM KAS ZIEDOJA NAUDU VĒLOS MAKSĀJUMA ORDERI PAR TO CIK IR PĀRSKAITĪTA NAUDA ŠĪ ZIEDOJUMU AKCIJAS LAIKĀ.

19 0 atbildēt

Es tik tagad sapratu, ka neesmu manījis jaunus Pavāra rakstus? Vai tik nebūs uz siltajām zemēm aizšmaucis kā Grende?  emotion

19 1 atbildēt

Nekas nelegāls un ziedotājiem sūdi nebūs, varat par to neuztraukties.

18 0 atbildēt

Cilvēki mīļie, paskaidrojiet kāds, kas notiek? emotion Es vispār neko nesaprotu, par ko ir šis skandāls? Kas ko izdarīja? emotion

15 0 atbildēt

Nu, ja pasaulē nebūtu sliktā, mēs neredzēto labo. Pasmaidīju. Un ne jau visa nesmukuma dēļ, bet gan tādēļ, ka patiešām daudzi vēlējušies palīdzēt. Un, es nesākšu naivi teikt, ka tas frukts nu saņems ko pelnījis. Neesmu jau Dievs. Bet mantkārība ne pie kā laba nenoved. Tā kā visticamāk pats vien iegrābsies. Ja ne šodien vai rīt, tad kkad jau noteikti.

14 0 atbildēt
 

Kas tad tur nelegāls, drēbes vai kas tamlīdzīgs. Vienīgais, kas tur ir tas varbūt nereģistrēti masu naudas darījumi or smthng. 

14 0 atbildēt

Te Spokos raksturīga ,,pūļa psihoze''. Tā bija ar paklājiņu, ar bļodu, nu šogad sāk ievirzīties kriminālā gultnē ar receptēm, nu ar ziedojumiem. Jāsāk kādam , kamēr fakti piejami, rakstīt Spoku kriminālo hroniku.

Ja nopietni, tad daļa vainas jāuzņemas visiem pašiem. Atlika tikai pavāram ko uzmest uz pannas un piemest kādu stiprāku vārdu, pūļa likums sāka darboties.Tāpat ar palīdzības akciju -ambīcijas auga pa stundām. Pat arēnu piepildīt bija nieks, Pasternaka nekam televīzijā neder u.t.t.. Slavētāju balsis nerimās.Tā rezultātā zēnam slava sakāpa smadzenēs. Tā domāju es.

12 0 atbildēt

Es nespeju tam noticet ka kads vareja kaut ko iebazt kabata no ziedojuma! emotion Ja es pareizi sapratu tad es gribu zinat kursh no musu slavenajiem spokiem tas bija un lai kauns vinam sheit radities.

12 0 atbildēt
Kas tad nu?
11 0 atbildēt

Nu, jācer, ka viss nokārtosies. Protams, arī zināt gribās, kas noticis un kas pie kā vainīgs, tāpēc, lūgtum, nekavējies ar paziņojumu. :)

11 0 atbildēt

Hahahhaha :D gribu redzet to personu, lai turpmak zinu, no kaadiem gjiiimjiem ir jaizvairaas manaa dziivee. 

10 0 atbildēt
« 1  2  3  4 »