local-stats-pixel fb-conv-api

Vīrs 37 gadus katru dienu iestāda 1 koku. Viņa radītais mežs ir apbrīnas vērts!7

113 0

Kārtējais pierādījums tam, ka lielas pārmaiņas var paveikt arī ar mazām lietām.

1979. gadā 16 gadus jauns pusaudzis Jadavs Paijengs nolēma paveikt kaut ko labu. Izvēlējies pamestu un tukšu smiltāju Bramaputras upes piekrastē netālu no viņa dzimtās vietas Indijā, viņš nolēma stādīt tur kokus – gan tāpēc, lai dzīvniekiem būtu mājas, gan arī kā protestu pret mežu izciršanu.

Tā mazpamazām viņa labais darbiņš pārvērtās par mūža mērķi izveidot pašam savu mežu. Jau 37 gadu garumā viņš ik dienas iestāda vismaz vienu jaunu koku vai koku sēklas, un ir izvedojis pavisam jaunu ekosistēmu. Turklāt, viņa iekoptais mežs nu jau sniedzas 550 hektāru izmērā!

The Forest Man Of India

113 0 7 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 7

0/2000

Cepuri nost Tādu Cilvēku priekšā!!! +++

16 0 atbildēt

RESPECT!  emotion 

11 0 atbildēt

Aizbrauks kāds ķīnietis nopirks to visu gabalu, un tad visus tos kokus pārvērtīs vienreizlietojamos irbulīšos un zobubakstāmajos, jo nah tos kokus.

Latvijā uzliktu sodu par to ka tu kaut ko stādi bez valdības atļaujām un apkārtējo cilvēku piekrišanas, un tāpat beigās kāds visu nocirstu, jo redz viņam gribējās uztaisīt te stāvvietu.  emotion 

Īsumā... Šis cilvēks centās darīt labu darbu, bet beigās kāds viņa darbu nopirks, un iznīcinās, lai uztaisītu pāris sīkas hu*ņas.

8 0 atbildēt

 emotion 

4 0 atbildēt

Nesen jau bijas šāds raksts, nekas. +

0 0 atbildēt