local-stats-pixel fb-conv-api

Vīrietis grib legalizēt nepiedienīgu parakstu5

130 2

Ikvienam dzīvē pienāk brīdis, kad jāsteidz kārtot kāds svarīgs dokuments, piemēram, pase. Zinot, ka dokuments pieprasīs īpašnieka parakstu, mēs veidojam to gadiem, līdz nonākam pie ideālā varianta.

Jared Hiams jau vairāk kā piecus gadus cīnās par tiesībām izmantot šo parakstu oficiāli. Čalis vēlas, lai valdība viņa "dzimumlocekļa parakstu" atzītu par likumīgu. Patreiz vīrieša dzimumloceklis jau rotājas uz vairākiem dokumientiem- autovadītāja apliecību, adīšanas pulciņa biedrības karti, taču uz pases šis triks cauri ne pa kam negrib iet. Valdība šo jociņu galīgi negrib akceptēt. Viņš ir apņēmies izmantot šo parakstu uz visiem iespējamiem dokumentiem.

Iesākumā, protams, viss bija kā joks, taču ar laiku jautrība pārvērtās milzīgā cīņā. Šī paraksta dēļ Jared pat ir sācis studēt jurisprudenci.

130 2 5 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 5

0/2000

Katrs cenšas izcelties, cik nu tas ir viņa spēkos, šajā gadījumā viņa spējas aprobežojas ar pincīšu zīmēšanu.

18 1 atbildēt
Varēja sev uz pieres uztetovet krānu pēc patikas, gribētu redzēt ko tad valdība teiks emotion
6 0 atbildēt

vīŗs pareizi dara. tādi paši cilvēki ,kā viņš, ir izdomājuši noteikumus, kuri būtu jāpilda arī viņam. pat tad, ja viņš nedz tam ir piekritis, nedz piedalijies noteikuma pieņemšanā.

  šī vispāŗ ir aizliegtā tēma pasaulē. par kuru pat aizliegts ir domāt. atļauts ir tikai pūst vadošajā stabulē un bez ierunām pieņemt esošo kārtību.

2 0 atbildēt