local-stats-pixel fb-conv-api

Vīrieti, kurš Ķīpsalā izglāba divu alžīriešu dzīvības, izbrīna cilvēku attieksme10

52 2

Arnis Aspers Ķīpsalā nesen izglāba divu jaunu Alžīrijas studenšu dzīvības, taču Arņa prieks par nosargātajām dzīvībām zuda brīdī, kad raksts par notikušo nonāca internetā, vēsta raidījums "900 sekundes".



52 2 10 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 10

0/2000

Izdzimteņi ir visās tautās un visos laikos, ĀMEN.(Tie kas otram sliktu vēl)

11 0 atbildēt

Nav jau nozīmes kādi cilvēki ir Alžīrijā, Āfrikā un citās tamlīdzīgās vietās, Svarīgi ir kādi to reģionu cilvēki ir pie mums. Lab, uz to tāda veida cilvēku vājprātīgo skaitu tā ir maza daļiņa, bet šeit tā ir pietiekoši liela, lai redzētu to indivīdu attieksmi pret vietējiem utt. Tur klāt pēc tā narika noziedznieka nāves tādveidīgie ne tikai ASV, bet arī UK, Francijā utt parādīja, ka ir rasistiski, nežēlīgi, zaglīgi noziedznieki, likums un policija kaut nedaudz bet turēja jamos grožos. Tad vēl tā genocīda pret mums dēļ, un rasisma bakstīšana nāsī. Cilvēkam ir svarīga drošības sajūta, un viņš pret apdraudējumu vienmēr vērsīsies ar naidu vai pat agresiju. Ne jau latviešos ir problēma, problēma ir viņējos, un liberastos(komušņagās).

5 0 atbildēt

Es tā kā cenšos būt toleranta...bet pagājušonedēļ braucot gar dīķi Pulkveža Brieža un hren kādas ielas gar govs statuju pie Rimi...tur viens tāds dīķī iekāpis mazgājās...nu kā man viņus normāli uztvert?

5 0 atbildēt

Studenti nav bēgļi.. nejauciet..

Lielākā daļa pabeigs studījas un aizbrauks..

Daži paliks Latvijā - un kļūs par Saimas deputātiem - ar pirkstiem nerādīsim..

Man pilnība nav nekas pret studentiem un tūristiem, bet ekonomiskie bēgļi izsauc asu pretreākciju - un tur nav pie vainas ne ādas krāsa ne reliģija... vienkārši tas ka viņi neciena Latvijas kūlturu, un uzskata ka Latvija viņiem ir parādā...

Manuprāt - ekonomiskos bēgļus elementāri jāsūta atpakaļ, jo tie kas bēg no nāves- tiem vienalga kur un kā dzīvot- ka tik dzīvi.. un arī karš beidzās- brauc atpakaļ..

4 0 atbildēt

Čoms malacis!

2 0 atbildēt

video neiet,nē , netaisos ad block atslēgt

0 0 atbildēt

Vēl vairāk reklāmu nevarējāt ielikt? Lmao emotion

0 0 atbildēt

Pie mums pastāv vāji maskēta homofobija.

0 0 atbildēt

Labi, ka izglāba. Cilvēks ir cilvēks vienalga kas viņš ir pēc tautības vai kā izskatās vai kādā valodā runā. Cilvēks ir Dieva veidots un Viņam bija plāni, ja mūs radīja dažādus. Tie nebija cilvēku noniecināšanai. Tāpat kā radība mudž no dažādības, tā Dievs radīja dažādus cilvēkus. Beidzot nometiet naidu no pleciem.

0 0 atbildēt