local-stats-pixel fb-conv-api

Vīriešu noteikumi, kas jāzina un jāievēro katrai sievietei69

2270 15

Internets ir pilns ar noteikumiem par to, kādiem ir jābūt vīriešiem, bet kā ar sievietēm? Šeit izlasīsi 21 būtisku noteikumu, kas ļaus tev saprast vīrieti nedaudz labāk.

« 1  2  3 »
2270 15 69 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 69

0/2000

Attiecības ir kompromisa māksla. Labās attiecībās abas puses respektē viens otru un uzklausa. Lai gan galavārds var būt tikai vienam, taču ja cilvēks ir vieds, tad tas ņems vērā arī otra cilvēka vēlmes. Ja ir kaut kādas problēmas, tad tās ir jārisina, nevis jānoslēpj un jāpūšās. Ja ir kādas vēlmes, tad nevajag nekādus slēptus  mājienus, bet skaidri un gaiši pateikt ko grib. 

Ir jāļauj cilvēkam pabūt arī vienam vai bez otras puses. Nevar jau viņš būt visu laiku blakus, tas agri var vēlu var novest pie paguruma. Nekādi tur teksti, tev tik draugi svarīgi, vai ko skraidi pie draudzenēm vai daudz pļāpā pa telefonu. Ja gribi doties iepirksties, tad ej. Bet nevajag jau raut veci līdzi, viņš takš tevi nerauj līdzi uz maķškerēšanu (medības vai ko citu). Katram cilvēkam ir savi tarakāni galvā un tas ir jāpieņem, nevajag censties izmainīt otru cilvēku, tas ir bezcerīgi, jo cilvēki nemainās. Nevajag tak pataisīt savu vai otra cilvēka dzīvi par elli, kam tas ir vajadzīgs. 

Pārsvarā ar šādām lietām grēko jaunieši, ar laiku prāts pieaug un sāk saprasts dzīvot var arī nesarežģijot, bet dažreiz līdz ar vecumu nekas nemainās.... 

8 0 atbildēt

sheit mees redzamdzivu piemeru ka muljke vnm izveeelejusies kretinu nevis to kam tu tiesham ruupi un tagad zhelojas nu bravo un citas stulbas kuces tgd saliks minusus jo neatzis to liidz muzha galam muljkes nu  emotion 

10 3 atbildēt

Visi neēsam vienādi. Nav tāda globāla stereotipa. Ja būtu, tad meitene 16 gadu vecumā paskatoties spogulī varētu secināt... šauties nost vai nē. Katram ir vajadzīgs savs.

7 0 atbildēt
19.ir stulbums, atšķiru dažādus krāsu toņus ļoti labi, tad jau Purvītis un auto krāsotājs Fedja arī ir sievietes!
6 0 atbildēt

Kā jau katrā jokā, arī šeit ir daļa patiesības.  Cik liela, par to lai katrs spriež pēc savas pieredzes. emotion

6 0 atbildēt

Nu vienreiz bija ar kas riktīgi foršs. Simts procent precīzi.  Kur var dabūt cepumus? Gribēju iedot, a teica, ka man vairs nav.

5 0 atbildēt

Matild, tu neesi vīrietis.  emotion 

5 0 atbildēt

Diezgan precīzi. Ne viss, ne vienmēr un 100%, bet idejiski jā.

5 0 atbildēt

 emotion  par sapratni !

5 0 atbildēt

Vairākiem noteikumiem nepiekrītu, bet dažu trūkst

4 0 atbildēt

Interesanti!

4 0 atbildēt

sievietes nesaprast emotion

5 1 atbildēt

mm nē. ja tev kādreiz būtu bijusi otra puse tu zinātu, ka daļa no šeit rakstītajām lietām ir universāla parādība/problēma. daļa no punktiem protams ir diezgan subjektīva, bet jāņem vērām. ka šis ir jāuzņem ar gramu sāls. 

4 0 atbildēt

 emotion 

3 0 atbildēt

 emotion 

2 0 atbildēt

5. Tieši tā.  emotion 

2 0 atbildēt

Man patika 19. punkts.

2 0 atbildēt

kā būtu, ja ar galvu sāktu domāt? emotion

1 0 atbildēt

emotion 6. bija nedaudz smieklīgs emotion

1 0 atbildēt

Viss ir ļoti loģiski!

1 0 atbildēt
« 1  2  3 »