local-stats-pixel fb-conv-api

Vīriešu bailes no sievietēm26

532 1

http://spoki.tvnet.lv/tribine/Sieviesu-bailes-no-viriesiem/697578">Sieviešu bailes no vīriešiem.

Dīvainas lietas notiek. Kad biju sīks, skolā mēs ar draugiem vienkārši varējām sadot meitenēm, protams, nevis pielietojot rupju spēku vai akmeņus, bet tā – kā un bērni, piemēram apmētāt ar pikām, vai līdzīgi citādā veidā izrādīt savu fizisko pārākumu. Īsāk sakot drosmes meiteņu priekšā netrūka. Bet kad tu kļūsti par pieaugušu vīrieti, kaut kāda vella pēc visa šī drosme kaut kur izgaist, ja runa iet par meitenēm, protams, ne visiem vīriešiem ir bailes sievietes priekšā, taču,nekļūdīšos, ja teikšu, ka tādu piemēru ir diezgan daudz. Tāpēc šī situācija steidzami jālabo.

Top 5 vīriešu bailes no sievietēm un kā tās pārvarēt:

532 1 26 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 26

0/2000

Vīriešiem, kuri baidās no sievietēm, jāmeklē citi vīrieši.

9 2 atbildēt

Sorrī ,bet nu skan pēc ...........pēc, es nezinu kā, labi, zinu, pēc riktīgas zaptes:D Bet nu 2. un 5. punkts manī izraisīja interesantu reakciju ,kkas starp ņirgu un nožēlu. "Ļoti skaistas meitenes ne vienmēr ir pašas gudrākās, ja tu es patālu no vīrieša skaistuma ideāla, atstāj uz viņu iespaidu ar savu prātu, atjautību, humora izjūtu." Jā ,skatīs zobus tavā mutē ,kamēr tu runā. 

"Padoties sievietes gūstai bez cīņas nozīmē ēdienu, kopšanu un regulāru seksu. " Zīdaiņu loģika , baigi sievietei vajadzīgs infantils vīrietis ,kurš par sevi nevar parūpēties.  Drīzāk ,ka 2.punktā minētās ,skaistās,gudrās ,veiksmīgās sievietes  nevēlas zaudēt savu brīvību un uzkārt sev kaklā tādu eksemplāru:D

5 0 atbildēt

Attiecīgi par pirmo punktu - pārbaudīju dzīvē, saņēmu atteikumu no 13 pēc kārtas tā kā šī stratēģija nestrādā. Bet par bailēm saņemt atteikumu varu piekrist, nu kka tā.

4 0 atbildēt

bailes no Friend Zone emotion

3 1 atbildēt

Tieši to pašu nodomāju. Izklausās, ka raksta autoram nav vairāk par 15 gadiem, ja šādi raksta. Ja ir, tad paliek skumji, ka tādi ir Latvijas vīrieši. Neatceros kurā, bet vienā rakstā bija komentārs, ka atkal visiem vajadzētu obligātajā armijā nodienēt tos gadus, un tad arī nebūtu šādu rakstu. Var jau, protams, šaubīties, cik psiholoģiski līdzsvaroti tie vīrieši pēc tam būtu, bet vismaz būtu vīrieši, nevis memļaki.

2 0 atbildēt

Drīzāk otrādāk.

0 0 atbildēt

5. where is that gif from? i need it... for research purposes of course!

0 0 atbildēt
;D +
0 0 atbildēt

Patsmit gados man ar bij "bailes no meitenēm"..... Līdz man pieleca, ka viņas grib to pašu, ko mēs... : )

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt

neskatoties uz visiem šiem apgalvojumiem, vienalga gribu meiteni, patstāvīgas attiecības ar abpusēju mīlestību... nezinu, varbūt es esmu idiots, ka to visu vēlos, varbūt ir labāk palikt brīvam, poh  emotion

0 1 atbildēt