local-stats-pixel fb-conv-api

Viņai veica 20 plastiskās operācijas un ne tikai.11

88 6

Šo it kā parasto meiteni, sauc Alerija Avendano. 26 gadus vecā modele pirmo reizi gūlās zem plastiskā ķirurga skalpeļa, kad viņai bija 19 gadu. Venecuēlas skaistule ir pārliecināta, ka katrai meitenei vajadzētu iet viņas pēdās, lai iegūtu ideālu ķermeni.

88 6 11 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://gangnam.lv
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 11

0/2000

Varbūt uzreiz savu galvu uzskrūvēt intīmpreču veikala gumijas lellei? Būs ātrāk un lētāk.  emotion 

21 0 atbildēt

Vispar bija vajadziga tikai viena operacija ,smadzenju parstadisana.

17 0 atbildēt

Vēl viens cilvēciņš kuram labāk par to naudu būtu jāapmeklē psihologs   emotion 

14 0 atbildēt
Apgalvojums, ka 15 gados katra jau pošas ielikt silikonus krūtīs- nav īsti patiess. Tādas muļķības runā eiropā, jo Venecuēla ir lēta zeme (un vispār arī nabadzīga zeme) un līdz ar to tur arī plastiskā aperācijas ir lētas salīdzinot ar eiropu. Jā, tur ir daudz labu speciālistu, bet ja gribēsi pavisam lēti- var arī uzrauties uz celtniecības silikonu dibenā un krūtīs. Kapēc venecueliešu meitenes uzvar pasaules skaistumkonkursos? Tapēc, ka viņas vispār ir ļoti skaistas, vairak vai mazak visas ir apveltītas ar labām formām, skaistiem sejas pantiem, izciliem matiem un zobiem. Bet viņām visām ir viens liels mīnuss- viņas visas ir diezgan līdzīgas, kā viena modeļa auto no līnijas. Un viņām ir krieveņu lāsts emotion - kā piedzimst pirmais bērns tā izplūst viengabala blāķī. Reti kuras arī pēc bērna/bērniem paliek formās.
11 0 atbildēt
Tas kad viņa domā :"Es praktiski tuvojos pie ideālas sieviešu figūras". Vairāk izklausās kā :" Es praktiski tuvojos pie ideāla zārka".
11 0 atbildēt

kas mūsdienās vispār ir ideāls ķermenis ?

7 0 atbildēt
Emm.. Ok, kārtējais frīks :/
6 0 atbildēt

Un viņai liekas, kad tāds viduklis ir skaists.Viņš ir briesmīgs!

6 0 atbildēt

Nu kas ar pasauli notiek?   emotion 

2 0 atbildēt
Nedomāju, ka tieši šo eksemplāru varēs ieraudzīt konkursā Miss universe, jo cik zinu tādos konkursos piedalās tikai cilvēkveidīgas būtnes. emotion
2 1 atbildēt

Krople

1 1 atbildēt