local-stats-pixel fb-conv-api

Viesmīlis padomāja, ka kāds atstāja dzeramnaudā 20$, pirms ieraudzīja ŠO!25

520 0

Strādājot apkalpošanas sfērā nav nekā sliktāka par to, kā tikt piekāstam ar dzeramnaudu.

Garas darba stundas, ne pārāk laba samaksa un prasīgi klienti ir tikai dažas lietas, kas var likt justies nenovērtētam. Vai katram no mums nevajadzētu pastrādāt par viesmīli, lai saprastu, ko nozīmē apkalpot rupjus un piekasīgus klientus?

17 gadus vecais Garets Veimans no Kansasas piedzīvoja vēl kaut ko vairāk pazemojošu.

520 0 25 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 25

0/2000

Zini, jebkura reliģija ir, kā kazino, jo no viņas profitē tikai retie!?  emotion Tie, kas stāv aiz baznīcām, mošejām, u.t.t., pārsvarā arī ir tie, kas uzvārās uz lētticīgo ziedojumiem.

Vai Dievam, vai kā viņu interpritē tur citās tautās, ir nepieciešami ziedojumi naudas, īpašumu vai citu materiālo līdzekļu izteiksmē? Es par to ļoti šaubos, jo viņam ir pieejams viss!

Personīgi es esmu jau pārliecinājies savā dzīvē, ka baznīca ir viena mantkārīga organizācija, kas ir gatava iedzīvoties, nu piemēram uz īpašumu apdrošināšanām, piedevām ir cilvēki, kas ziedo baznīcām gan naudu, gan tos pašus īpašumus, tai pat laikā baznīca, ja tai lūdz, nedod cilvēkam pat patvērumu  emotion Pavērojiet, kā dzīvo mūķenes un baznīckungi, ar kādām mašīnām brauc, kā jūs domājat, uz kā rēķina  emotion

Tā kā, ja stājies baznīcā, saki, lai piešķir kādu īpašumu vai zemi, baznīcām to ir daudz!

Post Scriptum: Jebkura reliģiskā organizācija ir lielisks veids, kā pakļaut lētticīgos, kas nedomā ar savu galvu.

Post Post Scriptum: Ir daudz cilvēku, kas katru svētdienu dodas uz baznīcu un katru vakaru pie galda skaita tēvreizi, kam karājas krusts pie sienas, mētā no sevis mežonīgus ticīgos, bet taipat laikā liek daiktu uz bībeli, tās baušļiem, savu ģimeni un bērniem. Viela Jums pārdomām!

43 1 atbildēt

Ja cilvēki pārstātu ziedot naudu baznīcām, palīdzības lūdzējiem āfrikā, utt, tad bankrotētu visi baznīcu kantori, bankrotētu palīdzības sniedzēji, un dzīve turpinātos, jo tos ziedojumus nesaņem ne baznīcēni, ne palīdzības lūdzēji āfrikā. 

Šī sfēra vislabāk ir sakārtota anglijā, kur tev ir jābūt sertificētam ziedojumu pieņēmējam, citādi tie apsūdzēts krāpniecībā. Jo tur daudzi tic, ka palīdzēs, bet īstenībā tie diedelnieki dzīvo miljonāru dzīvi, zīmējas faknbukos un stogramos. 

27 0 atbildēt

piekriitu @Mahitoo par 100%

p.s.tie,kas neactaaj teejas naudu,lai eed maajaas...

10 5 atbildēt

Sadot tam merglim pa abiem vaigiem...

6 1 atbildēt
17 gadīgs kredītņēmējs, loham loha liktenis...
11 8 atbildēt

Smieklīgi emotion

2 0 atbildēt
Liekas, ka tā vēstule ir ļoti nozīmīga. Kā saprotu, vēstule domāta, lai palīdzētu tam cilvēkam. Pieļauju, ka, tas cilvēks vēlēja tikai labu un nevarēja atļauties samaksāt 20$, bet vēlējās palīdzēt. Kristietībā, pat, ja nav naudas var lūgties un, ja mīlēsi Dievu tev palīdzēs! Un, cik daudz ziedojošo cilvēku baznīcai man stāstījuši: "vienalga, cik ziedoju 15/20€ vienmēr atnāk atpakaļ dubultā! Galvenais mīli savu tuvāko kā sevi pašu! P.S. Nezini, kas ir tuvākais? Palasi Bībeli. 😀
4 11 atbildēt