local-stats-pixel fb-conv-api

Viena tante teica...10

Lai gan pēdējā laikā Latvijas žurnālisti ir sarosījušies un tā vietā, lai stāstīstu par mēsliem, kuri jau ir uzpeldējuši uz augšu, sākuši arī paši parakņāties un atmaskot dažādus melus, bet tomēr bieži ir vērojama ļoti neprofesionāla un neētiska rīcība, kas izpaužas kā nepārbaudītas informācijas publicēšana sabiedrībai brīdī, kad tā jau valda informācijas haoss!

Patreiz redzamākais piemērs tam bija, kad interneta ziņu mēdiji sāka rakstīt par to, ka sociālajos tīklos cilvēki runā, ka sabrukušā Maxima pieder pašai Maximai nevis tiek īrēta, lai gan tad nekur nebija oficiāla informācija par to. Tikai pēc sociālajos tīklos pieejamās informācijas (uz to brīdi - baumu) pārpubljcēšanas, žurnālisti noskaidroja patiesību un vēlāk publicēja pārbaudītu informāciju, ka veikals piederējis Maxima grupā ietilpstošam uzņēmumam.

780 3 10 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 10

0/2000

Man personīgi visgraujošakais piemērs joprojām škiet gadījums ar profesoru Briedi, kas pēc insulta ietriecās policijas auto turpat pie fakultātes.

Visi portāli piedzīvoja orgasmu  - LU profesors piedzēries taranē policijas auto!!! Arī paši policisti profesoru izvilka no auto un turpat vēl uzšāva pa muti pāris reizes. Tipa, dzērājs, pļēgurs, kā tu pret pašu svētāko - policiju!!!

24 0 atbildēt

emotion

man par tevi teica man par tevi arī ko mums tagad klausīt ko mums darīt viena tante teica divas tantes teica tenku pīli tantes palaida pē pē pē pīlīte peld pašu dīķītī vēl pē pē pīlīte pēkšķina pē klausieties ļautiņi kuš pušu pārplīsa css pē pē pīlīte pēkšķiņa čuš ievelc atkal gaisu krūtīs re kur brūtgāns nāk ar brūti tantiņ pūt kā vakar pūti darbs nav grūts bet atbildīgs tu uz slotas kāta tu uz motocikla cauru nakti skrienot vienos priekos tu jau vējam brūte tu jau slotai brūtgāns tādu pīli tantes palaida pē pē pē pīlīte peld pašu dīķītī vēl pē pē pīlīte pēkšķina pē klausieties ļautiņi kuš pušu pārplīsa css pē pē pīlīte pēkšķiņa čuš ievelc atkal gaisu krūtīs re kur brūtgāns nāk ar brūti tantiņ pūt kā vakar pūti darbs nav grūts bet atbildīgs

23 2 atbildēt

Raksts saņēma pirmo mīnusu... laikam beidzot kāds žurnālists izlasīja rakstu...

4 0 atbildēt

       Sasmējos par titulbildes rakstīto.Lai gan ilgi bolījos tad sākās ...++

3 0 atbildēt

Pluss par bildi, bet tekstu boldā apnika lasīt jau pie trešās rindiņas.

2 1 atbildēt

So True

0 0 atbildēt

Pēdējā bilde gāž no kātiem emotion

0 0 atbildēt

Njaaaa.... 

0 0 atbildēt

Paskataties uz to kompi pirmajā bildē emotion. Mazdēls kādai bija uzdāvinājis savu veco emotion

0 1 atbildēt