local-stats-pixel fb-conv-api

Viedoklis: Vīrietis ir vainīgs, ja sievietei iestājas NEVĒLAMA grūtniecība44

271 6

Amerikāņu autore, 44 gadus veca sešu bērnu māmiņa Gabriele Blēra savā personīgajā «Twitter» profilā vērsās pie citiem šīs vietnes lietotājiem, paužot savu viedokli par to, kāpēc katra nevēlamā grūtniecība ir vīrieša vaina.

Viņas ieraksts izpelnījās lielu kritiku no vīriešu puses, bet lielu atbalstu no sieviešu. Vairāk nekā 72 tūkstoši lietotāju ir ar to dalījušies un vairāk nekā 185 tūkstoši lietotāji ir tam nospieduši «patīk». Tāpēc ir vērts izlasīt un iedziļināties tajā, kas Gabrielei ir sakāms.

271 6 44 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 44

0/2000
Ja šī bāba mācīs arī savām meitām, ka vīriešiem jārūpējas par viņu neapaugļošanu, tad viņām arī būs pa sešiem bērniem.
0 1 atbildēt
Kad notiek šaušanas mācības un kāda iziet starp mērķiem un šāvējiem, tad protams, ka viņai ir tiesības uzskatīt, ka šāvējiem jāgarantē viņai drošību. Un šāvējiem vajag šaut viņai garām, vai pagaidīt, lai viņa paiet garām. .. Bet realitāte - ja tu paplet SAVAS kājas un atļauj ieiet SAVĀ caurumā, tad TU esi atbildīga par to, jo tas ir TAVS caurums un TU dzemdēsi, vai taisīsi abortu.
0 1 atbildēt
SJW bullshit😏
0 1 atbildēt

Murgs, laikam ir aizskeršanās domāšanā un dzīves uztverē. emotion 

0 2 atbildēt
Krieviski ir labs sakāmvārds "suka ni zahočit, kabeļ ņi zaskočit"... (atvainojos par lamuvārdu)
0 2 atbildēt

Kā jau vinmēr ,jebkura bāba savu maucību kā vainu nogrūž uz citu--šajā gadījumā uz bērna tēvu.Cik paredzami un ērti>>un ja šī kuce ir mormone ,tad jo vairāk tai ir jāsaprot ,ka viņa ir sugas turpinātāja , nu ko lais saka --mauka ir un paliek mauka ..

0 3 atbildēt
Izskatās, ka šo rakstu negatīvi komentē tikai vīrieši, kas lieliski pierāda to, ka tā IR viņu vaina!
0 4 atbildēt