local-stats-pixel fb-conv-api

Video: Rīgā dārza veltes tirgojošai tantiņai policisti «iet virsū kā briesmoņi»9

55 0

23. septembrī plašu ažiotāžu sociālajos tīklos izpelnījās kāds video, kurā kāda dārza veltes tirgojoša tantiņa Rīgā, Imantā saķērusies ar Rīgas pašvaldības policiju. Video dzirdams un komentāros lasāms, ka līdzcilvēki ir neizpratnē par likumsargu darbībām.

RPP Komunikācijas nodaļas vadītājs Toms Sadovskis portālam «Apollo» norādīja, ka šāds izsaukums patiešām tika saņemts. Likumsargiem zvanījis kāds iedzīvotājs, kurš ziņoja, ka Imantā pie tirdzniecības centra notiekot nesankcionēta tirgošanās.

Ierodoties notikuma vietā, kārtības sargi sastapa kundzi gados, kura tirgoja dažus ābolu saiņus un pāris puķu pušķīšus.

Ņemot vērā, ka pārkāpums bija formāls un zaudējumus kundze ar savu darbību nevienam nevarēja radīt, policisti pārkāpumu atzina par maznozīmīgu un nolēma, ka nav pamata uzsākt administratīvo procesu. Kārtības sargi kundzei izskaidroja, kā iegūt atļauju ielu tirdzniecībai un ļāva doties projām.

55 0 9 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 9

0/2000

Feisbukā redzēju, atraduši baigo noziedznieci... emotion

15 0 atbildēt

Nu te jau atkal kāda Kārena nostučījusi. Laikam skauda, ka tantūzis kādu lieku kapeiku nopelna. Besī tādi cilvēki, paši nekam nederīgi un citus mācīs dzīvot.

13 0 atbildēt

Ak ta kāds tomēr nostučīja. Stulbi. :/

12 0 atbildēt

Klasisks piemērs, kā strādā policija. Tramda un soda tikai tos, ko vieglāk noķert. Kur nopietnāk jāiesaistās, tur aste kājstarpē. Ja nu tantiņa tiešām traucē un kāds par to sūdzējies, tad zolīdi varēja pačukstēt, ka tur nedrīkst, un ieteikt vietu, kur nevienam netraucē.

Tāpat ceļu policija bieži beztēmā piepi*ās strādnieku busikiem, piekabēm u.c. transportam par maznozīmīgām lietām. Liec mieru, cilvēki strādā un tev algu pelna, dzenā ļetrakus, kas gonko pa pilsētu naktī.

12 0 atbildēt

Cietuma režīms valsti !

8 0 atbildēt

poliči dara savu darbu.. ziņojums ir, ir jābrauc.. -

Neatļauta tirdzniecība- varbūt tur tirgo sex mantas.. ..

- atbrauca, pateica, ka bez atļaujas nedrīkst un viss...

Sabiedriskais fui ir tam kas zvanīja- skauģim..

4 0 atbildēt

Kauns RPP. 🖕🤬

1 0 atbildēt

mm nja. Dažus metrus no policijas mitekļa pie centrāltirgus arī ir ļoti labi ieviesta kārtība. Viss, ko tur var dabūt, ir legāls👌

https://media.tenor.com/images/cefc639fb67aba5494919adc93aa44f7/tenor.gif

0 0 atbildēt