local-stats-pixel fb-conv-api

Vēstule, kuru skaļi nolasīja cietusī sieviete savam uzbrucējam30

587 7

2015.gada janvāra naktī, divi Stanfordas universitātes studenti braukājās ar velosipēdiem, kad pamanīja pirmkursnieku, kurš aiz miskastēm bija apgūlies uz puskailas sievietes, kura bija bezsamaņā. Šā gada martā, Kalifornijas tiesnesis, atzina 20 gadus veco Broku Alenu Tūrneru vainīgu trijos seksuāla rakstura noziegumos. Tūrneram bija iespēja saņemt maksimālo 14 gadu ilgo cietumsodu, bet tiesnesis viņu sodīja ar 6 mēnešu īsu cietumsodu, pēc kā viņš būs policijas 'uzraudzībā'. Tiesnesis atzina, ka viņam negribējās riskēt ar ilgāka soda piešķiršanu, jo tas varētu ietekmēt viņa fizisko sagatavotību. Tūrners ir izcils peldētājs, reiz jau pretendējis uz dalību Olimpiskajās spēlēs – fakts, kas tika vairākas reizes pieminēts tiesas zālē.

Sieviete, kuru Tūrners izmantoja, tiesas zālē vērsās pie viņa ar vēstuli, kurā viņa izklāsta visu, kas ar viņu ir noticis kopš tā mirkļa, kad viņa pamodās slimnīcā, kad viņa izlasīja avīzē, ka viņa ir atrasta aiz miskastēm, puskaila...

23 gadus vecā sieviete BuzzFeed News atklāja to, ka viņa ir vīlusies, ka tiesnesis ir piešķīris tik maigu sodu. Kā arī viņa ir dusmīga, jo Tūrners joprojām neatzīst, ka ir seksuāli izmantojis viņu. ''Lai gan sods ir maigs, es ceru, ka šis atvērs cilvēkiem acis,'' viņa teica. ''Es vēlos, lai tiesnesis zina, ka tas manī radīja degsmi, lai nu kā, bet šis ir iemesls, lai mēs par to sāktu runāt skaļāk.''

Viņa atļāva BuzzFeed News publicēt viņas vēstuli, kuru viņa nolasīja noslēdzošajā tiesas zālē.

587 7 30 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 30

0/2000
Tas moments kad man ir slinkums lasīt visu šo dramatisko mēslu.
61 6 atbildēt

Ja tu smagā reibumā pazaudē naudasmaku un kāds to paņem, tas, protams, neattaisno zādzību, bet visi taču piekritīs, ka nevajadzēja tik traki kost, tad arī nebūtu maku pazaudējis... 

43 1 atbildēt

Pirms vairākiem gadiem jau ir lasīts kaut kas ļoti līdzīgs. Nē, no tā šis stāsts nekļūst sliktāks. Toreiz priekš sevis no šī stāsta izvilku divas morāles.

1) Taisnība gandrīz vienmēr būs tam, kuram ir nauda un sakari.

2) Šajā dzīvē nav grūtību, kurām nebūtu iespējams tikt pāri, lai arī sākumā šķiet, ka viss ir zaudēts.

28 0 atbildēt
Šarmē šie gudrie komentētāji, kuri atklāti norāda, ka vainīga meitene, jo piedzērusies. Kaut nu jums pašiem negadītos šāda situācija.
24 2 atbildēt

Nu tur jaapiekrit ieprieksejam komentetajam-nu nevajag kost tik traki.Man pasam sen atpakal vel skolas laikos bija klasesbiedrene,kura kad bija reibumaa ballites sadzerusies deva visiem dzekiem(un tie ar nebija skaidraa)-bet no rita neko neatcerejaas-un kliedza ka kads ir vinaa bijis.Nu un jaasaka,ka daudzi bija bijusi... emotion 

21 1 atbildēt
Domæju, ka būs bildīte ar mazu vēstulīti. Tikai tāpēc aši ienācu paskatīties in redz kā. emotion
15 0 atbildēt

Visai vienpusēji uzrakstīts. Meitene neko neatceras, čalis vainīgs. Nu psc... Pirmajā brīdī liekas dīvaini, ka aizstāvība tik ļoti spiež uz viņa sporta panākumiem, bet palasot vairāk, paliek skaidrs, ka tas būtībā ir pēdējais salmiņš, pie kura viņi ķeras. Un arī tas nenostrādāja. Tā reāli padomājot, ja tas bija sekss ar viņas piekrišanu, tad čalis ir lielāks upuris. Viņam jāsēž cietumā, viņš visu mūžu būs seksuālo noziedzinieku (skan savādāk, nekā domāts, bet ko darīt) reģistrā.

Šeit nav minēts, cik viņi izdzēra, bet es jums patāstīšu! Meitene izdzēra divus viskija šotus un divus šņabja šotus. It kā nav daudz, bet sievietei pietiekami. Bet kas ir interesanti, čalis izdzēra septiņus alus un divus malkus viskija. Divdesmitgadīgam čalim tas ir daudz alus, par jaukšanu ar viskiju es nemaz nerunāju! Bet es pieiešu šim jautājumam tīri no matemātikas viedokļa. Aizraujošā matemātika, tā teikt! Tātad, alkohola vienību kalkulators https://www.drinkaware.co.uk/understand-your-drinking/unit-calculator saka, ka 330 ml 5% alus satur 1.6 alkohola vienības. Nav ne jausmas, kādu alu viņi dzēra, bet tas būtu diapazona apakšā. Pinte 4% alus, kas ir vājāks, bet vairāk pēc apjoma, ir 2.3 vienības (turpmāk AV), tā ka 1.6 katrā alū noteikti bija. 7x1.6=11.2 Tā tīri salīdzinājumam, tā pati alkohola vienību mājaslapa iesaka nelietot regulāri vairāk par 14 AV nedēļā! Sanāk, ka čalis bija izdzēris piecu ar pusi dienu normu. Protams, Bolderājas bomāri ar tādu patēriņu tikai iesāk ballīti, bet ne par to runa. Tālāk - viskijs. Nav ne jausmas, cik daudz ir divi malki, pat vienam cilvēkam malki ir dažādi atkarībā no apstākļiem. Bet nu joka pēc pieņemsim, ka tie divi malki kopā bija mazāk par 25ml, kas saskaņā ar AV kalkulatoru ir 1.0 AV. Noapaļosim uz leju, lai kopā sanāk 12 AV.

Tālāk, ņemsim priekšā meiteni  emotion Četri šoti, nav būtiskas starpības šņabis vai visītis. Cik daudz ir šots? Google saka, ka viens šots ir 44.3602943 ml. Šito apaļosim uz augšu, lai iet visi 45 ml. 4x45=180 ml. Man sanāk 7.2 AV (visi taču rēķina lidzi?). Tātad meitene nedaudz pāršāva pāri pusnedēļas normai. Švaki, ko lai saka, jātrenējas vēl!  emotion 

Tad nu galarezultāts. Čaļa uzņemto AV daudzums pret meitenes uzņemto AV daudzumu sanāk 5:3. Tātad čalis bija krietni vien lielākā pālī nekā meitene. Protams, var filosofēt par to, cik vīrietis var turēt un cik sieviete, bet ņemiet vērā, ka čalis ir bija sportists, līdz ar to diez vai kodēja katru vakaru (lai gan ir arī tādi kadri redzēti, tiesa gan Latvijā). Par meiteni vēsture klusē, gan jau garšoja. Pat tīri uz ķermeņa masu ņemot, sliktākajā gadījumā viņi bija vienlīdzīgā stāvoklī. Sliktākajā gadījumā.

Tagad, liekot roku uz sirds, svēti aplieciniet, ka ir pilnīgi izslēgta varbūtība, ka diviem jēgu pārdzērušiem jauniešiem bija sekss ar abpusēju piekrišanu! Ja jūs to varat, jūs esat vai nu liekuļi, vai meļi! Ja nevarat, tad rodas jautājums - ja viņiem bija sekss ar abpusēju piekrišanu, tad kāpēc vispār ir kaut kāda krimināllieta ar vainīgo un upuri? Bet kaut kā šādos gadījumos, kad sieviete ir pārdzērusi jēgu un viņai ir sekss ar kādu, par ko viņa var vēlāk nožēlot, vīrietis vienmēr tiek vainots. Izņemot tad, kad vīrietis ir nepilngadīgs, bet sieviete ir skolotāja. Tas ir vienīgais gadījums, kad vīrietis ir upuris. Lai gan tieši šajos gadījumos upuris mēdz smaidīt līdz ausīm un stāstīt visiem, kāds viņš malacis.

Tātad ko es ar šo vēlējos pateikt? Vīrieši, esiet stipri un mākat piedzērušās sievietes, kurām gribas kniebties, sūtīt ellē! Jo var gadīties, ka nākamajā rītā sekss ar piekrišanu ir pārvērties par izvarošanu. Sargājiet sevi!

P.S. Es neattaisnoju čali, jo es nezinu, kas īsti notika. Varbūt čalis pats īsti nezina, visdrīzāk, ka tā. Un meitene zina vēl mazāk. Un tu, kas tagad gribi rakstīt man niknu atbildi, zini vismazāk!

15 1 atbildēt

Njāā....dāmīte piemaujas līdz līmenim, kad atslēdzas un vaino čali, kurš ir piemāvies līdz tai pašai stadijai par to, ka viņš viņai novilka biksītes un krūšturi un iebāza viņā pirkstus. Un viņai pietiek nekaunības vainot to čali izvarošanā? Idiotisms. Tādā dzēruma stadijā nevar vainot nevienu kā  vien sevi! Asiņaini nobrāzumi? Loģiski, ka divi pālī esoši cilvēki pat nejūt, ka kaut ko sev vai otram nobrāž. Nevajag piemauties! Un tad nebūs tādu situāciju. Un tie uzskaitījumi, ko tik viņa dēļ viņa tagad baidās...sviests.

Es, kaut esmu sieviete, reāli iekrautu tādai kazai! Sabojāja dzīvi nevis viņš tai beibei, bet viņa tam čalim! Pataisīja par vienīgo vainīgo un vēl par izvarotāju! A pati balta un pūkaina....weh   emotion  

14 1 atbildēt

Nevajag kost, ja nevar turēt. Ja divi apkožas un nodrāžas, kāpēc tad vienmēr pie vainas ir džeks? Abi bija līdzīgā kondīcijā.

20 7 atbildēt

Un kas būtiski būtu mainījies, ja viņš viņu būtu aizvedis uz kojām vai arī citi nebūtu iejaukušies un puisis beidzis savu darbiņu būtu viņu apģērbis un atstājis? Varbūt visiem būtu bijis labāk, ja sievietei neviens nebūtu teicis, kas notika, izpaliktu gan morālās traumas, gan tiesu darbi... Ja jau viņa neko neatceras, kā viņa var būt pārliecināta, ka viņa pati neizprovacēja mazliet mazāk piedzērušos jaunieti, vai vismaz, ka nebija pret attiecībām. Kā viņa var zināt, ka viņai tas tiešām nepatika.

13 2 atbildēt

Nu lai cik lielā pālī meitene būtu un pat līstu virsū, nav cilvēcīgi izmantot to. Cieniet tak sevi.

8 0 atbildēt

Nepatika, jo meitenēm, kuras netur, nav jādzer. 

9 3 atbildēt

Bet kurš teica, ka viņa tajā brīdī negribēja? Pēc rakstītā varēja saprast, ka tajā brīdī piekrita. Nekur nebija teikts, ka viņa pretojās, vai nepiekrita. 

čalis nav vainīgs, ka beibei iestājās bezfilma un pati nerubī ko dara. Pavēri kājas un piekriti - viss vaino tikai sevi.

4 0 atbildēt
Ja abi bija vainigi kapec tad viņš bèga? Bēg ja ir vainigs. Ja zin ka dara ko sodāmu!!
4 1 atbildēt

izlasiju visu, labs un motivejoshs stastins. plusacins jumsinam emotion

3 0 atbildēt
Skumji, bet tas ir ļoti maigs sods, tas ir netaisnīgi, bet ko tu vari pierādīt? Neko… 😔
3 1 atbildēt

Ja cietusī būtu tiesneša meita vai māsa lēmums būtu citādāks. Skumji, bet tā nu tas ir- ja nelaime skar mums tuvos uz šādiem notikumiem skatāmies skarbāk un varbūt pat patiesāk. 

3 1 atbildēt

Pierīties varēja arī mājās bet nē,vajag meklēt piedzīvojumus.

5 3 atbildēt
Tādām sievietēm vajag bezmaksas abortu, nevis 500 eiro maksāt. Labi, ka viņa nepalika stāvoklī, jo audzināt pretīgu, nevajadzīgu bērnu ir galīgi garām, tā jau ir slepkavība.
2 1 atbildēt

Tas sen zinams ,tikai meri var but dazhadi...

0 0 atbildēt