local-stats-pixel fb-conv-api

Ventspils kamera lemberga vietnieks iesūdz pensionāru1

19 0

Lemberga vietnieks Jānis Vītoliņš iesūdz tiesā pensionāru

Pensionārs Ivars Jansons jau gadiem Ventspilī cīnās par tiesībām dzīvot atbilstoši LR Satversmei. Viņš vēlas, lai valsts, īpaši Ventspils pašvaldība ievērotu Satvermes 115.pantu, kurš nosaka, ka Valsts aizsargā ikviena tiesības dzīvot labvēlīgā vidē, sniedzot ziņas par vides stāvokli un rūpējoties par tās saglabāšanu un uzlabošanu.

2015.gada 30 aprīlī, Ventspils Kamera parādīja sižetu, kurā Ventspils pilsētas domes deputāts Aivis Landmanis un Ventspilī dzīvojošais pensionārs Ivars Jansons stāstīja, kā Ventspilī tiek pieļauta iedzīvotāju indēšana ar onkoloģisko saslimšanu izraisošo benzopirēnu. Sabiedrība tika informēta, ka benzopirēna emisijas avota izveidē ieinteresētās personas ir meklējamas Ventspils pilsētas domes vadībā un ka viena no tām, Lembergs, varētu būt bijis pat materiāli ieinteresēts un ka Lembergam un pārējiem pilsētniekiem nevēlamo lēmumu pieņēmējiem būtu no saviem līdzekļiem jākompensē sabiedrībai nodarītais kaitējums.

Lemberga vietniekam Vītoliņam šāds pavērsiens nepatika un viņš totalitāro režīmu labākajās tradīcijās ir vērsies pret pensionāru.

Jānis Vītoliņš tiesai prasa piedzīt no pensionāra 5000,- EUR par viņa goda un cieņas aizskārumu. Respektīvi pensionārs tiks tiesāts par uzdrīkstēšanos pieprasīt, lai valsts un pašvaldība ievērotu LR Satversmes normas.

Ziniet!

Šīs ir sekas valsts varas nespējai tikt galā ar korumpantiem, valsts izzadzējiem. Eiropas savienību un Latvijas valsti apkaunojošais Ventspils totalitārais režīms, kuru vēl joprojām turpina vadīt valsts vēsturē lielākajā valsts izzagšanā apsūdzētais Aivars Lembergs, nu vēršas pret pensionāriem.



19 0 1 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 1

0/2000
Deputāts - žurnālists varētu vairāk pievērst uzmanību "ka" un "kad" lietošanai. Es šādi sāku runāt pēc 0,7 ruma pudeles uzveikšanas. Bet citādi visu cieņu un spēkus savu mērķu sasniegšanā! Spēkus, izskatās, ka vajadzēs daudz, jo ļoti daudzi ir ieinteresēti, lai viss paliek pa vecam.
0 0 atbildēt