local-stats-pixel fb-conv-api

Vecākā iedzīvotāja Anglijā - 112 gadus veca!12

364 1

Tieši šodien Gladija Hūpere svin savu 112. dzimšanas dienu, viņa ir vecākā Anglijas iedzīvotāja, kura šobrīd ir dzīva. Šo titulu viņa ieguva, jo pagājušajā nedēļa nomira 114 gadus vecā Etele Langa.

Kā galveno iemeslu tam, ka viņa ir spējusi tik ilgi nodzīvot, viņa min to, ka ir dzīvojusi pareizu dzīvi un ieturējusi aktīvu dzīvesveidu.

364 1 12 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 12

0/2000

Dzīvotu pansionāta un kaitinatu jaunās medmāsiņas emotion Tēlotu plānprātīgo emotion , staigatu pliks.. reāli piekoptu humoru emotion

18 0 atbildēt

Ja es būtu spējīga pati par sevi parūpēties un pārvietoties tad kāpēc gan nē? Protams būtu šausmīgi smagi skatīties, kā draugi, ģimenes locekļi un tuvi cilvēki mirst, bet tu vēl dzīvo. Bet ja paveiktos, ka būtu mīļoša ģimene klāt un daudz mazbērnu un mazmazbērnu, tad tikai jauki būtu dzīvot. 

7 0 atbildēt

vienkārši - ēd normālus augļus dārzeņus zaļumus graudaugus, nedaudz gaļas. ieteicams paša audzētu. nu saprotams veselīgo. tad katru dienu kusties, izstaipi visas vietiņas, piepūlē sirdi kaut pusstundu dienā. un priecājies par visu ko vari. tas arī viss, 3 lietas - ēd pareizi, kusties, esi laimīgs. 

kāpēc tik maz nodzīvo? 7o gadi - saņem pensiju, nopērc lēto ēdamo, vai vēl labāk palūdz citiem lai to izdara, paēd, paskaties tv, nosēdi mierīgi mājās, paskaties ziņas, saki ka pensija maza un valstī krīze, kāda jēga ko darīt, man ir labi man neko nevajag. un pēc 10 gadiem tevis jau nav. 

6 1 atbildēt

Nesaprotu kāda jēga dzīvot līdz 112 gadiem, ja nevari izbaudīt dzīvi un priecāties par to, jo,redz, tu dzīvo 'pareizi'.

5 0 atbildēt

"Gladija, kurai ir dēls, 4 mazbērni un 6 mazmazbērni" - dīvaini, manai omei ir 80 gadi un arī mazmazbērni. 112 gadiem prasītos vēl divas paaudzes klāt.

1 0 atbildēt
Šī izskatījās pēc reklāmas"Uzzini viņas ilgdzīvošanas noslēpumu."
0 0 atbildēt

Man nepatika tas ''uzbrauciens par rīsiem''! 

0 0 atbildēt

Būtu jau jauki  nodzīvot tik ilgi, jo tad vismaz redzētu savus mazbērnus kuri būtu pieauguši, kā arī mazmazbērnus.

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt