local-stats-pixel fb-conv-api

Valsts policija mums melo? Bēgļi > pamatiedzīvotāji?131

Sveiki, spoki, spocenes un visi pārējie, kas lasa šo rakstu!

Pa ilgiem laikiem nolēmu uzrakstīt rakstu, kas, diemžēl, šoreiz tapis dēļ bažām par to, kādi cilvēki rūpējas par mūsu valsts drošību. Šoreiz konkrētāk par Valsts policijas rīcību!

1235 11 131 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 131

0/2000

Nav ko vainot policiju, tā nav viņu ideja. Tiešām domājat, ka policijas lēpj faktus un propogandē slikto attieksmi pret bēgļiem? padomājiet vēlreiz, vai viņiem ir šāda vara. Te ir jālūkojas daudz, DAUDZ augstāk!

1 0 atbildēt

tavai zināšanai jau nogrieza uz vēl mazāku summu kā leišmalē..

1 0 atbildēt

ja ja megjini talaak ieskaidrot ka dari ko kjipa labu vinjiem ir uz tevim tik ljoti pajat pat tiem kurus uzskati par labajiem melndirsainjiem ej roc transhejas

1 0 atbildēt
LVP - Latvijas valsts pi*ari!!
1 0 atbildēt
ta tak NABAGA BEGLISU ierasta politika.ko ta brinies.
0 0 atbildēt

tas internāts jau gatavs policijas protokols.

16. janvārī Brīvības ielā 266 parakstīsimies PRET bēgļu uzņemšanu.

nu, atbrauks tie bēgļi šā kā tā. tad nu dosim viņiem zinat uzaicinātāju faktisko dzīves vietu adreses un lūgsim Dievu, lai līdz tam, ka ieradīsies, novalda ficukus. 

0 0 atbildēt
Saprotu draugu starpā palielīties, bet nopublicēt tādu bullshit tur kur jebkurš to var izdarīt, tas jau ir jauns līmenis emotion
0 0 atbildēt

Uzreiz teikšu, ka es esmu pret bēgļiem. Bet manuprāt, Tava izpratne par lietu būtību ir vēl pārāk maza un/vai jauna, lai rakstītu šādus rakstus. Nav svarīgi vai tie bēgļi tur ir vai nav, nav svarīgi vai jautājums ir uzdots jautājuma formā utt, bet naida kurināšana tā ir viennozīmīgi un valsts policijai ir taisnība. Un tā nav tikai sistēmas aizstāvēšana - lielākais daudzums te neredz vai arī nevēlas redzet kopējo bildi. Jo lielāka agresija būs tautai pret bēgļiem, jo lielāka iespējamība, ka paši cietīsim tad, kad tādi te tiešām saradīsies, jo veidosies konflikta situācijas. Jo meirīgāki paši būsim un necelsim agresiju, jo vieglāk būs kontrolēt nekārtības un izdzenāt pūļus (ja būs kaut kādas situācijas). Tā ka tas viss ir plašāks un dziļāks, naids pret bēgļiem ir labi, bet šo enerģiju vajag ielikt daudz gudrākā gultnē nevis pausta naidu internetā vai iet sist vienu indivīdu. Jūs vienkārši neredzat kopējo bildi.

5 5 atbildēt

Manuprāt jautājums skanēja tā vai nevālas kāds iet un salauzt tos migrantus. 

0 0 atbildēt

tad kad sāksies jampadracis tad arī drisu saķēruši skriesim - kā jau vienmēr emotion

0 0 atbildēt

Fakts ir tāds, ka jādomā ar ko plātīties internetā! Daudzi tādi ,,interneta troļļi'' tikai nepamatoti sēj satraukumu iedzīvotāju vidū, sniedzot nepārbaudītu vai apzināti nepatiesu informāciju. 

0 0 atbildēt

Tiem tak katram vajag pa policistam klāt, pi*ās un nemazgājās....

0 0 atbildēt

Da viņš nevienam pat nepieskārās, a kad bēgļi sit, zog un izvaro tad vispār viņiem nekā. emotion 

0 0 atbildēt

Bēgļi ir daudz ļaunāki kā interneta varoņi.....

0 0 atbildēt
Intersanti!!
0 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt
Kāds negrib iet izvarot sievietes? Ko? Kāpēc cietums? Tas bija tikai jautājumsemotion
0 0 atbildēt

Panta par naida kurionāšanu pret bēgļiem Krimināllikumā nav vispār! Lieta visa super baltiem diegiem šūta un 100% izgāztos, ja tas ņuņņa nebūtu pietaisījis no bailēm biksēs un pats sevi atzinis par vainīgu!  emotion 

1 2 atbildēt
« 1  2  3 »