local-stats-pixel fb-conv-api

Valsts policija mums melo? Bēgļi > pamatiedzīvotāji?131

Sveiki, spoki, spocenes un visi pārējie, kas lasa šo rakstu!

Pa ilgiem laikiem nolēmu uzrakstīt rakstu, kas, diemžēl, šoreiz tapis dēļ bažām par to, kādi cilvēki rūpējas par mūsu valsts drošību. Šoreiz konkrētāk par Valsts policijas rīcību!

1235 11 131 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 131

0/2000

Daudzi nesaprot , ka policija nav domāta lai aizsargātu tautu, bet gan pastāvošo sistēmu.

120 0 atbildēt

Šajos laikos var uzticēties tikai pats sev...

35 0 atbildēt

Anonimitāte nepastāv internetā un ar to ir jārēķinās. Bet šis nebija tas gadījums, kad nosaukt viņu par kūdītāju zinot to, ka tas bija jautājums. Līdz ar to kriminālprocess uzsākts par to, ka redz policijai likās tā, nevs tā faktiski bija emotion Un kā zināms par neptiesas informācijas sniegšanu, neslavas celšanu var uzsākt krimināllietu. Ja čalis pareizi izspēlētu kārtis, bez problēmām uzvarētu valsti ECT tiesā.

33 2 atbildēt

Kā bēgļus sist tā visi gatavi, a kā normālus cilvēkus saeimā iebalsot, tā visiem pie kājas.

29 0 atbildēt

Jāmklē labadvokāts un varēs piedzīt pāris desmitu tūkstošus no valsts. Ja ne šeit tad Eiropas Cilvēktiesību Tiesā,

19 0 atbildēt

Lai tik bēgļi nāk... 

whoops, daudzpunkti tagad izvērsīs pret mani kā naida kurināšānu. Johaidī. 

15 0 atbildēt
Nav jau nekāds pārsteigums. Latvijā, tāpat kā Vācijā bēglis > pamatiedzīvotājs...
14 1 atbildēt
Policija ķer tos krievus kuri apsaukā latviešus internetā? Nav dzirdēts.
13 0 atbildēt
Salīdzināji Imantas pedofīla noķeršanu ar autorizēta lietotāja atrašanu.
11 0 atbildēt

Komentaros es noprotu ka iet karsti.... Bet fakts ka tads, kas bija kelne bus ari te... 

Es katru no tiem dvielgalvam uzskatu par teroristu maniaku utt.. Jo pasi to ari pieradija... Un es atbalstu vinu slanisanu un izmesanu no valsts.... Jo pieradija to... 

9 1 atbildēt
Nu losis tiks tiesāts paraugprāvā un dabūs pa maksimumu
7 0 atbildēt

Bēgļi var riebties,bet tas jaunietis ir maigi sakot pastulbs.Kāpēc mums jānolaižās līdz viņu līmenim un jāiet sist viņi,tikai tāpēc,ka viņi te ir? Es arī absolūti esmu pret bēgļiem Latvijā,jo reālu kara bēgļu tur ir tik cik melns aiz naga,lielākā daļa ir parasti nelegāli ekonomiskie migranti un vēl kāda saujiņa isis kaujinieku, bet ,kamēr tie šeit neko nav izdarījuši nevajag iet un veikt pret viņiem agresiju,daudzīt un vēl nez ko.taisīt provokācijas ir pēdējais,ko mazajai Latvijai jādara.tad ,kad viņi apgrābstīs tevi vai tavu draudzeni tad jā ,dzen zemē un uz mežu, bet kamēr viņi neko sliktu nedara ,nevajag agresiju-nevajag dot pamatu viņiem atbildēt ar to pašu un nevajag dot pamatu ārzemju medijiem rakstīt-ai,ai cik Latvija slikta un tādējādi tikt pamanītiem visādu teroristu vidū..Sākumā vajag pa labam. Sitot viņus neintegrēsi.Viņi jau tā daļa ir kā meža zvēri. Un visbīstamākais ir ievainots zvērs..

6 0 atbildēt

Jāsāk ar to, ka Tu šajā rakstā aizstāvi idiotu. Tas, ka viņš aicināja uz agresiju pret it kā neesošajiem bēgļiem nozīmē tikai to, ka tur dzīvo brūni cilvēki, ko šis idiots noturējis par bēgļiem. Valsts policijas darbs ir aizsargāt nevainīgus cilvēkus no šādiem agresīviem cilvēkiem.

6 0 atbildēt

A varbūt šādi viņš gribēja atrast pedofīlus kurus tālāk nodod policijai utml emotion

Vienmēr ir varianti emotion 

Visticamāk puisis bija tiko dzirdējis par Ķelnes izvarošanām un tapēc bija tik agresīvs savā komentārā. Tu atblsti bēgļu veiktās izvarošanas?

5 0 atbildēt

Imantas pedofīls arī bija izdomāts.

5 0 atbildēt
TVNET  viens no raksta komentariem:                                      Namejs Pirms 28 min

šie bijušie cilvēki vairs nav to vērts, lai viņiem pievērstu uzmanību, - ir pilna pasaule ar labiem cilvēkiem (bērniem) Vajag par tiem rūpēties, vajag ziņot par ģimenēm, kur bērnus moka, utt. Bomžiem vajag izsniegt žurku zāles šķidrā veidā!                                                                                                                                                              un kur policija?te redz neliekas ne zinis.kursh tad te to naidu iisti kurina? varbut tomer politiki dalot cilvekus vajadzigajos un nevajadzigajos ,izdevigajos un neizdevigajos?                

4 0 atbildēt

akls notrulinats mudaks nu ko tur vairs tEikt gan jau driz pienaks ta diena jau pavisam driz kad domasi blja kaa ta taa kapeec siirietis kuru es tiko aizstaveja liek man tagad dirsaa  emotion 

4 0 atbildēt
Mums te, Tukumā, jau diezgan karstas diskusijas, par tiem mūlāpiem, iet.
4 0 atbildēt

Es arīsaprotu ļoti labi Delfu komentētāju kontekstu, kuri bez visiem jautājumiem aicina uz okupāciju, atbalstīja Doņeckas un Luganskas teroristus, bet tā arī netika sodīti emotion

3 0 atbildēt

"To viņš dara jautājuma - aicinājuma formā."

Kas tā tāda? Tikpatlabi es varu mierīgi pateikt, ka tu nepiekrītot man aicināji uz agresiju pret mani emotion

Tur jau tā lieta ka tas ko policija saka un tu mini ir pieņēmums, jo jautājuma uzdevējs var tjā mirklī domāt ko citu!

Turklāt satversme ir augstāk par visiem likumiem ne tā? Ierobežota šajā sakarā vārda brīvība, jo pat uzdot jautājumu vairs nedrīkst emotion Un kā ir, ja aicināšu nogalināt manu iedomu draugu, mani apcietinās?

3 0 atbildēt
« 1  2  3 »