local-stats-pixel fb-conv-api

Vaira Vīķe-Freiberga - čekas aģente vai ASV aģente?35

240 11

Mani personīgi jau labi sen nomoka šis jautājums.

240 11 35 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 35

0/2000

aģente vai ne, bet vienīgā sakarīgā persona atjaunotās Latviajs prezidenta postenī bija.

34 3 atbildēt

Principā jau, ikvienu kurš māk vadīt automašīnu var uzskatīt par potenciālu auto zagli. emotion

11 0 atbildēt

tie bija tādi laiki, un tur neko nepadarīsi, lai tiktu un apskatītu toreiz okupēto Latviju nācās sadarboties, un ja sadarbojies tad tas nenozīmē to ka tev tāda ir patiesā nostāja... Lai vai kā, bet man Vaira Vīķe Freiberga vienmēr būs īsta prezidente, jo viņa tiešām ir visu laiku atjaunotās latvijas neatkarības laika prezidente! Jo tie pārējie kuri ir un kuri ir bijuši ir tikai tuksas vietas.... Manuprāt prezidentam ir brīvi jāpārvalda popilārākās valodas kuras tiek pasaulē lietitas (angļu,fraņču, vācu, spāņu) un jāmāk ir arī kaut ko pateikt! Jo kāda jēga no prezidenta kuru paraktiski neredz! Kā piemēram Bērziņa kungu - zinu ka tāds ir, bet praktiski viņš nau redzams un ir noslēpies kaut kur visu laiku... Vai piemēram Valdi Zatleru - kurš pat nezināja kas viņš vispār ir!

10 0 atbildēt

Pa pēdējiem 10-15 gadiem Freiberga ir bijusi vienīgā prezidente ar mugrkaulu un pāri paiti. Ko nevar teikt par pārējiem.

9 0 atbildēt
Vot vairai bij mugurkauls, un viņai nebij jāatskaităs kādam no politiskajiem spēkiem, kā to dara tizlenis bērziņš
9 0 atbildēt

Asv aģente. !

8 0 atbildēt
Ja nebutu vairas,mes te ar kolorado lenteniem tagad karotu.
7 0 atbildēt

Freiberga ir Rožkrusta brālības biedrs, tas ir kaut kas līdzīgs brīvmūrniekiem

7 0 atbildēt

Labs raksts! +

5 0 atbildēt

tak esi pilnigi izkukojis pratu.Labak klusejis butu.Krievu dirsa lidejs.

3 0 atbildēt

Tā ir viena no lietām, kuru mums nekad nebūs lemts uzzināt, kas un kā.

3 0 atbildēt

VVF ir cilvēks, kurš darīja, daudz darīja un sasniedza tautai daudz vēlamos rezultātus. Pieprasīt attaisnošanos par iepriekšējās sistēmas mēsliem un izņēmumiem ir tas pats, kas pieprasīt mērkaķim paskaidrot, kāpēc tas kāpj kokos!? Katrs PSRS laikā izdzīvoja kā mācēja - vieni zaga, citi aizņēmās uz neatdošanu, vēl citi slēpās no varas. Tagad katram kratīsi ar pirkstu un saukāsi par kāda aģentu tikai tāpēc, ka nepadevās un nomira bada/suņa nāvē vai atdeva visas esošās Latvijas vērtības pie pirmā pieprasījuma? Man vectēvs PSRS laikā arī ne vienu vien pārkāpumu izdarīja, lai uzbūvētu māju, ko godīgā veidā izdarīt būt faktiski neiespējami līdz pat pašam PSRS sabrukumam (pēc 30 gadiem).

3 1 atbildēt
Vot tā!
2 0 atbildēt

Varbut vell kādu apvainojumu izdomāsi?Neko citu jau laikam neesi spejigs.

1 0 atbildēt

Negribu nevienu aprunāt, vai kā citādi nomelnot neiepazīstot šo cilvēku personīgi, bet man viņa atstāj divkosīga, gluma cilvēka iespaidu. Nepatīkama aura kuras tuvumā negribas uzturēties. Tīri subjektīvs viedoklis.

0 0 atbildēt

Nju kautkaads ieliktenis jau shii IR!

0 0 atbildēt

Kāda starpība- pelēkā  rase pārņēmusi abus.

0 0 atbildēt

Vairai nav ne vainas.

3 3 atbildēt

Vaira Vīke-Freiberga nav nekas vairāk, kā Masonu klana darbone, kas kalpo saviem samniekiem. Tāpat arī savlaik K.Ulmanis bija šajā klanā, nemaz nerunājot par daudziem jo daudziem Mūsdienu pasaules un Latvijas  politikiem u.c,, teiksim  A.Merkele un V.Zatlers arī ir šaja klanā, ko viņi labi apliecina savu interviju laikā, rokas pirskstus turot tā ka veidojas masonu zīme.

2 18 atbildēt